16

кому

преди 1 година

са нужни 21-вуз-ТОВА Е ЛУДОСТ- излизат ,,вишисти,, с КПД-О-АКО СИ УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА ЩЕ ВЗЕМЕШ ЛИ ТАКЪВ *** НА РАБОТА-ПОЛОВИНАТА СА ИЗЛИШНИ И НИКАКВИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА.ТЕЗИ НЕНУЖНИ ВУЗОВЕ НЕ СА ЛИ РЕКЕТТЬОРИ ЗА ДЪРЖАВАТА

15

Бай Дрън

преди 1 година

Аз съм "за", но при едно условие-завършилите висше образование да сключват поне 5 годишни договори за работа на територията на България. Иначе пак ще финансираме Запада. Пък като не сключи договор, а замине извън България, да плаща неустойка. Иначе няма смисъл да се хранят 1000 човека, 900 от които заминават и не се връщат!

14

Подкрепям ги,но пари

преди 1 година

да се дадат само на държавните ВУЗ-ове. Който е решил да прави частен университет, да си търси колая. Искам ДА ПОПИТАМ, откакто са се пръкнали у нас частни висши учебни заведения, с колко пари са били спонсорирани те от държавата, тоест от джоба на данъкоплатците? По света частните ВУЗ-ове се издържат сами, а ние за 32 години колко милиарда сме потрошили, за да могат едни и същи хора да четат едни и същи лекции на по 10 места и същевременно да се водят на заплата някъде, най-често в БАН.

13

Анонимен

преди 1 година

Най-глупавото нещо е да инвестираш в Образование в БГ. Абсолютно никакво бъдеще за младите.

12

Гошо

преди 1 година

И 100% да стане неграмотноста расте.

11

Боко Т.

преди 1 година

Искаш ама няма 2 бона заплата даже са ти много :)))

10

Анонимен

преди 1 година

21 вуза, ами намалете ги бе! Защо ви са толкова много, те така и така изкарат неграмотници!

9

хаха

преди 1 година

Не може, защото този 1% трябва да е за оръжия. -- "Въпреки че Украйна е благодарна за чуждестранната военна помощ, страната се нуждае от поне 10 пъти по-голяма подкрепа от Запада, заяви украинският заместник-министър на външните работи Андрий Мелник, цитиран от ДПА и БТА.Мелник, който е бивш украински посланик в Берлин, призова съюзниците на Киев да изразходват 1% от своя БВП за оръжия за Украйна."

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "ако сте толкова закъсали привличайте чуждестранни, но явно предлаганто качество е 0" ----- ти явно студентски град го знаеш само от новините, а? Ама ходи, разходи се, нищо няма да ти стане... ходи, виж колко много макета, срби, китайци, че даже и Herpи има. Вече мякането е размесено и с чуждестранна реч.

7

Анонимен

преди 1 година

kak ще обясните въпреки много по-малкото деца , все повече университете и бройки ... ако сте толкова закъсали привличайте чуждестранни, но явно предлаганто качество е 0 ..

6

либерал

преди 1 година

Аз предлагам да пуснем на ринга доцентката срещу еленски и който спечели да вземе единият %.

5

козяк

преди 1 година

Ааа не може! Този 1% го обещахме на еленски!

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Чакайте малко, нали студентите си плащат семестриалните такси? Усвояват се и "ЕВРО ПРОГРАМИ" И пак недоволни. Няма угодия в тази държава. Щом държавата ще ги финансира, да направят висшето безплатно. Не става всеки да трупа безгранични печалби, а качеството нулево.

3

Анонимен

преди 1 година

Те не искат да учат, няма деца, половината ВУЗ-ове са за затваряне, защо искат толкова много пари?

2

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

За да пишете доклади за ролята на гащите в българския фолклор или искате парите?

1

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

и доживотна пенсия след завършено вишу. не съм хабил 17 г в учене да живея с мама цял живот