59

НА Мадуро Машините

преди 1 година

Дръж ги Бойко на теб разчитам да ги згризеш бе Тигре Банкянски. Стига им толкова слава.

58

Анонимен

преди 1 година

Статията е далеч от обективна и вероятно добре платена

57

Анонимен

преди 1 година

Това никога няма да стане, ако ще и още десет пъти да има избори. Този трик работи само веднъж.

56

Анонимен

преди 1 година

Който се плаши от мечки, да не влиза в гората!

55

Анонимен

преди 1 година

Борисов никого няма да премята! Той ще бъде преметнат в едно отделение..

54

Анонимен

преди 1 година

мексперт Любомир Аламанов, агитатор на ПуПу & *** много е увесил нос! Гола вода мърчандайзер, да бега да пидрежда ваФли и дъвки в Супера!

53

Анонимен

преди 1 година

Ни аламанов,ни гроб ,ни пепета ни дебета,ни маанета

52

Тоя...

преди 1 година

...Люпчо, Бимбалов, Смилов, Гената са хора на капитал. Имат колонка за анализи, която от някое време не работи. Те написаха, че с ГЕРБ е приключено, че за ГЕРБ гласуват тия, дето рано рано копат или работят в публичния сектор. Те измислиха заблудата, че са добрите сили, изобщо тия, дето "отиват" на работа в 1 ч. наобед, докато аз съм изкарал 6 учебни часа по математика със 7 кл. + час на класния+ посещение на инспектор+ консултации по предмета. Е, няма спор, и от такива експерти кат Л. има нужда

51

До 51

преди 1 година

На кой от Вас бизнесът не е рекетиран? Мишо Бирата, Божков(мутра рекетиран от мутри). Познавам българи в чужбина с бизнес. Не искат да инвестират в България, заради рекет от ГЕРБ. Познавам и такива избягали от РЕКЕТА НА ГЕРБ. Подкупи за Еврофондове. Кражби от строителни материали... Нищо ново не казвам. И децата го знаят

50

Крадецът от Банкя

преди 1 година

Държава заложник на МУТРА. Това държава ли е? Аналог на Ислямска Държава (терористичната организация)

49

анонимен

преди 1 година

Този "експерт" е толкова пропромянаджийски настроен, че няма нужда да му четеш "умните" мисли. Предварително се знае, че ще им пее дитирамбите и ще плюе гербаджиите. Никаква обективност!

48

Анонимен

преди 1 година

Прав е екпертът ,еднокнижникът не иска да дели к никого и се чуде какъв капан отново да извърти на ПП !

47

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

46

456

преди 1 година

А ха ха! ББ бил сикаджия от Банкя! Ами какъв е Безработния Христо Иванов с апартамент и гараж в Брюксел!!! Какъв е ген. Атанасов - прокурорът на БКП в Шумен по времето на възродителтия процес?! Генерал от Второ Главно на ДС, доносничел за състудентите си още от СУ, където влязъл С ПРИВИЛЕГИИ ОТ БКП! ПФУ! МИЗЕРНИЦИ!

45

89

преди 1 година

НИКОЙ НИКОГО НЕ МАЖЕ ДА ПРЕМЕТНЕ, ЗАЩОТО БЕЗ ЕДНАТА - ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО, АКО Е ОБЩО. ТАКА ЧЕ ВЗАИМНО СА СИ НУЖНИ И ВЗАИМНО ЩЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ.

44

ПП ДБ са ЛЕВАЦИ...

преди 1 година

ТОЛКОВА СИ МОГАТ...... ТОЛКОВА ИМ ВЯРВАТ ХОРАТА..... НУЛИ... ПЪЛНИ НУЛИ

43

ььь

преди 1 година

ГЕРБ все не успяваил... 12 години управляват ама все не успяват... а ПП управляваха 12 седмици с тяхното правителство, бастисаха държавата, окрадоха всичко, и то заедно с БСП - ОТНОВО... Но за едно е прав - ще ликвидираме и тия *** от ПП, които са всъщност партията на Божков. Дано американците помогнат.

42

Анонимен

преди 1 година

До Адиос мучачос Бацето ти никого не е бил. С корпоративен, купен вот и унищожени бюлетини се докара до първо място, но избори не е спечелил.

41

абе

преди 1 година

много експерти се навъдиха бе :) тоя всъщност какво точно работи , кой и за какво им плаща ?!

40

Анонимен

преди 1 година

До Мнение По-скоро простото и кокорестото ще имат такава съдба, ако не избягат на време от България. На бас!