21

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

мвробичаи - експертизите от института по криминалистика се точат с години. Жена насъсква куче по домашни животни - телефон 112 те праща в шеста глуха, не било спешно били само за хора, обаче много е важно някой да не кара с пет километра превишена скорост... на прав път. Радващо е, че са се сетили най-най-най-най-накрая да сложат камерите там където има концинтрация на птп А НЕ НА хранилките. най-накрлая мвр има отлично ръководство и скоро ще го сменят с джентълменско...

20

демонокрация

преди 1 година

Да дооберем с глоби българския народ...

19

Анонимен

преди 1 година

До ПорЦелан А не може ли да караш по правилата (айде за катастрофи и опасности е полезно)? Най- харесвам такива waze- джии, които като видят предупреждение за полиция почват да кара с 30 при ограничение 70.

18

Анонимен

преди 1 година

До Йордан Но е по- добре да караш на магистралата със 100, отколкото със 180, особено на нашите "магистрали"

17

Йордан

преди 1 година

Не е редно на магистралата да караш със 180, но също така не е редно на магистралата да караш със 100.

16

Прост народ сме!!

преди 1 година

Българина не обича да спазва законите. Смята, че се отнасят само за останалите, но не и за него. Особенно тия с малко по-скъпите трошки. Те са най-опасни по пътищата ни.И какво толкова му е лошото, че полицайте са изкарали камерите и трябва да спазваме правилата. Току-виж сме спасили 1-2 човека по пътищата.Много *** народ сме ...

15

Това сичкото

преди 1 година

Шапкар къде е през останалите 364 дни от годината

14

RS 6 345 km/h

преди 1 година

Как сте днес скъсани джобчета? Тежко ли ви е. Който няма кинти за такса спокойствие,по-известна като семерджийка,се тътрузи с 50 на главен път, защото там някога е излизала селскостопанска техника. Иначе копоите обичат кеша като танцьорки на пилон.

13

ПорЦелан

преди 1 година

За Waze научих някъде 2012 година. Тогава работех в Израел, колите във фирмата бяха Мазда 3 на оперативен лизинг от Херц. Вдигаха 200км/ч. Шосе 6 беше със 110км в час, а ние карахме по две коли една след друга, така нареченото ремарке, защото камерите не можеха да снимат по две коли едновремено. После това го оправиха и снимаха без проблем до 5 коли. Няколко колеги отидоха на съд и останаха без книжки за по половин година и тогава това приложение стана изведнъж много популярно. Още го спират. :)

12

Ivan

преди 1 година

Позициите на камерите са избрани след анализ на най-доходоносните катаджийски хранилки.Това е истината!Раздайте им ножиците,поне храстите,където се крият да подкастрят.Те за друго не стават.А ,забравих,семки им купете,за да запълнят времето на смяната.НЕКАДЪРНИЦИ!

11

Браво

преди 1 година

Така трябва. Камерата не взима подкуп. Добро решение.

10

Шофьор

преди 1 година

А по една лопата и лейка с битум няма ли да им дадете, да запълнят дупките докато пазят камерите.

9

До долния

преди 1 година

Полицаите също го ползуват това приложение и знаят за него.Въпрос на време е да изчезне или да въведът камерите за отчитане на средна скорост,тогава бюджета ще е пълен и ще има пари за всичко или ще се научи ***,че като пише 90 не значи 130

8

ПорЦелан

преди 1 година

Карайте с Waze хора. Това приложение спестява много пари! Освен полицаи предупреждава и за карастрофи, ремонти, спрели коли, сгазени кучета и пр.

7

Пурко

преди 1 година

Много пари се изхарчиха за избори и трябва да ги избием от някъде. А скоро пак ще има избори, поредните.

6

Анонимен

преди 1 година

у наше село нема един полицеи. и мет нема

5

Ханку браат

преди 1 година

180 на магистралата е фрапантен случай

4

Samo minavam

преди 1 година

Ще просят милостиня.

3

Анонимен

преди 1 година

До 1 Анонимен Леле на тая фалирала държава как много и трябват пари! . . . . . . .. И справедливост, но с ГЕРП и ПП ДБ няма да стане!

2

Закон на Мърфи

преди 1 година

Това не важи за всички а само за простосмъртните и хора без депутатски имунитет !!!