12

Истината

преди 1 година

И какво излиза? Парите, с които е завлякъл акционерите на Юкос е изпрал през Челси, но в крайна сметка са му секвестирани от британското правителство... Всичко се връща на този свят...

11

ББ

преди 1 година

Поздравления за Днес!Истината ни е опазила...даваща ни шанс да оцелеем...и децата ни...Света ни!без Истината...Света ни ще е роб на крадци и убийци...Благодаря ви за смелостта,знаем,че не ви е лесно!Спечелихте уважението ми!!!

10

А ха

преди 1 година

И защо не пишете за нашите богаташи с червените куфарчета??? Страх вие. И даже сте ме изтрили. Пак питам : как Божана Апостолова купи издателството си???

9

Упс до 14

преди 1 година

Ти май си вярваш??! Ако милиардерите Не подкрепяха Путин - той на какво ще се опира, на бедняците ли? Путин им дава предприятията и Путин разчита на техните пари, когато му трябват - за война или за друго! Милионери и Власт в Русия са НЕРАЗРИВНО СРАСНАЛИ!!! БЕЗ МИЛИАРДЕРИТЕ НА ПУТИН - НЯМА ДА ИМА И ПУТИН.

8

Анонимен

преди 1 година

Сирия, Турция, Иран, Русия министрите на отбраната преди дни постигнаха съгласие за извеждане на турските войски от Сирия. Това означава: първо - изчезване на всякакви войски на опозицията които бяха прикривани от Турция и край на гражданската война, а ако няма войска на опозицията, тогава и Иран няма работа там и се изнася. И второ, армията на Асад влиза в северна Сирия, и САЩ повече не могат да разчитат на кюрдите, тоест и САЩ се изнасят. САЩ окончателно губят влиянието си в Близкия изток.

7

Анонимен

преди 1 година

Русия няма олигарси - олигархията е власт на парите. Има милиардери, хора с много пари, но те нямат абсолютно никаква политическа власт. Това е точно обратното на онова, което виждаме в Украйна и в САЩ, ЕС и най вече в страни от Третия свят като България, където хората с много пари управляват държавата. Освен това, каквото и да мислят милиардерите за Путин, за тях е много изгодно с бизнеса си да участват във възстановяването на градове като Мариупол и другите нови територии на Русия.

6

Анонимен

преди 1 година

Комбинираният БВП на страните от БРИКС превишава този, произведен от Г-7.

5

Анонимен

преди 1 година

С честен пионерски труд от сутрин до вечер, като всички отговорни другари

4

Анонимен

преди 1 година

Много просто западналяците искаха да усвояват крадените от Русия пари е това приключи.

3

Анонимен

преди 1 година

Западът е особено милостив към червени еврейски богаташи, които са престъпници и са станали богати с кражби. А да не говорим за Израел, който се "бори за правата" на тези и обвинява всеки, който иска да ги арестува в антисемитизъм. Все пак от комунистите почти всички са евреи, като се почне от Ленин (Бланк) и се стигне до Путин (Шеломов), Медведев (Мендель) и "руският националист" Жириновски (Ейдельщейн). Да не говорим за комунистическите олигарси,които са повечето евреи. Тоя не прави изключение

2

Анонимен

преди 1 година

Като всички комунистически олигарси парите на тоя са крадени от народа. Червените крадат предприятия в Русия и дават на свои хора като тоя и се започва едно пране на пари. После тоя стана и губернатор на Чукотка, в следствие на неговото "управление" (кражби) Чукотка Фалира. Това е при всички червени путински олигарси. Крадат от народа и народа живее в мизерия. В днешно време обаче историята е услужливо пренаписана и в руски сайтове ще намерите само суперлативи за тоя. Истината е изтрита нарочно.

1

от досието

преди 1 година

по интересния въпрос е , как и от къде абрамович придоби пари та стана олигарх ? е тва се отнася не само за него де , отнася се и за нашите дето се събудиха милионери .