30

Анонимен

преди 1 година

Да, страхотен ръст има - към 50% , от 20 коли та на 30 на година.... смеshници

29

Ала бала

преди 1 година

Ей тва искам да го видя .Вечер се прибираш с електричката паркираш пред блока и от 8 етаж пускаш кабела да зареждаш :)))Ей тая еко-меко малоумщина край няма

28

асдса

преди 1 година

До 27Вземи се образовай малко...за разлика от повечето Западни икономики иономиката на Русия е икономика която призвежда материални неща...ако разбираш въобще за какво ти говоря...за справка 60% от икономиката на UK е в сферата на услугите т.е. 60% от икономиката материално нищо не произвежда...

27

дфгсфг

преди 1 година

До 27Мдааа толкова гладуват че тази година брутния вътрешен продукт на Китай Русия Бразили и ЮАР ще надмине брутния вътрешен продукт на Г7И вземи прочети малко какво произвежда Русия и тогава дрънкай.

26

Анонимен

преди 1 година

Ще повлияят, чакайте.

25

Жиката

преди 1 година

Танче,Танче гола вода си.Комбайни ,кораби и тирове с батерии не вървят.

24

Жиката

преди 1 година

Ударна пропаганда.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако няма революция в производството на батерии това ще си останат нерентабилни играчки само за справка.. целия световен запас на литий няма да стигне само за подмяна на колите в британия

22

СПОКО!

преди 1 година

Масла и лубриканти винага трябват!

21

Заради войната?

преди 1 година

Заради да направят мръсно на Русия и ОПЕК+ наглосаксите ще докарат до това една жица да вържа мрежата на кокошарника да не мога да намеря!

20

бъдещето остава

преди 1 година

на АТОМНИТЕ електроцентрали! ВЪВ ВСЕЛЕНАТА това е единствения източник на енергия - гиганстки централи със ядрен синтез - слънца им викаме!

19

като луминисцентните

преди 1 година

Цялата НАБУТВАЦИЯ е като луминисцентните лампи - колко били еко и био, докато не излязоха LED!! Сега и със електрокарите с половин тон акумулатори от тежки метали - колко са субер, докато не излязат водордните автомобили!

18

Анонимен

преди 1 година

Значи идеята на новата кръгова устойчива икономика е да чакаме на слънчевите панели,с които да си зареждаме автомобилите, дефакто няма да имаме икономика, големият ресет на практика , пълно унищожение

17

ех мечти...

преди 1 година

ръст на търсенето на електромобили, която ще повлияе на пазара на петрол....

16

Анонимен

преди 1 година

Никъде не ги искат, който се е излъгал и е купил , няма да повтори, за Бг втора ръка ще има.

15

Анонимен

преди 1 година

Едва ли не вярвам , поне в близките години е невъзможно !

14

Йосарян

преди 1 година

Аз скоро минавам на електрическа жена. Много е модерно.

13

Анонимен

преди 1 година

"Защото европейскиоте страни нямаъ и суровини даже" ---------------- Текстът го доказва. 20-процентен дял от продадените електрички са в Китай, но не само защото КНР е най-големият автомобилен пазар, а защото Китай в наше време сам произвежда огромно количество суперкласни автомобили - електрички, бензин, дизел, газ. Русия и КНР стартират производството на двигатели на водород.

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да удари. Освен производителите. Електроенергията поскъпна. Няма зарядно станции, и т.н. Глупава авантюра. Защото европейскиоте страни нямаъ и суровини даже.

11

До 8

преди 1 година

Да наистина е уникално преживяване. Даваш 100 000 лева и после като вързано куче чакаш по зарядни станции с часове в студа и да трепериш постоянно дали ще ти стигне батерията. Ако имах излишни пари бих си купил някаква електрическа кола за градско но като втора кола! Иначе на този етап не мога да се откажа от възможностите на дизела.