29

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен 27: Я ни обясни, какво точно ще направи вожда Ким. Много изкукуригали *** и путинисти тука. Плюете запада но никой от вас не си събира куфарите и не емигрира в Раша, КНДР, КНР или в някоя друга приятелка на Раша. Що така, бе долни лицемери? Ако ким истреля само една ракета или си позволи да подпомага Путин с оръжие ще го занулят да по малко от 30 мин. Справка Иран, занулиха им заводите за 0 време. Ако продължават да се правят на велика сила ще им занулят цялата индустрия.

28

Анонимен

преди 1 година

Алоу, русолюбците. Колкото и да целувате глутеуса на Путин и колкото и да ви плащат не си струва. Русия вече не върви към победа, а направо е скочила в пропастта. Въпрос на време е да се сгромоляса и разпадне на части. Единственото им оръжие което им остава е сплашване, заплахи и терор на цивилното население. Ще видят кон боб яде ли когато изсъхне земята в края на Май. В момента Украйна воюва с 10% от армията си и само се защитава. Останалата част се превъоръжава вече има 38 готови бригади...

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Да им имам "приятелите"." е поне имат приятели, докато целия западен свят имат само слуги господари

26

Анонимен

преди 1 година

Всички са заели враждебна позиция спрямо Москва, а в най-добрия случай неутрална и се възползват от евтини ресурси като например Индия, Китай, Турция. Приятелите на Русия са Северна Корея, Еритрея, Никарагуа, Сирия, Иран. Да им имам "приятелите".

25

Анонимен

преди 1 година

това, което правим в бъдеще, ще зависи от Русия --- Така е, ако се даде оръжие на СК без никакъв повод да разбирам... Но ако стане обратното тогава да му мислят южно корейците.... Сеул може и да не го намерят.

24

Анонимен

преди 1 година

Дефакто, почти навсякъде има бази на НАТО, което ще рече, че половината свят е окупиран. и зависим от СААЩ. Каквото им заповядат, това и ще правят. За съжаление и ние сме в това число. Щом имаш чужди войски на територията, не можеш да мигнеш без позволение. По времето на СССР, имахме силна армия и никакви чужди войски. Това ебезвъзвратно минало.

23

Анонимен

преди 1 година

тия кравари са толкова изперкали че не си дават сметка че ако южна корея направи нещо - само едно кихване на путин ще докара половин милион севернокорейци на фронта и тогава земята дето я купиха на безценица от укрите съвсем ще я изгубят а тя е доста много

22

Анонимен

преди 1 година

Не само, че ще доставят, а отдавна доставиха. Защото са окупирани роби.

21

споко

преди 1 година

Нищо няма да достави. Това са приказки на ангро, ако въобще са изказани. На южнокорееца му е ясно, че от това може се получи такава "братска" прегръдка м/у малкото Кимче и Путин, която може да ги изпепели... барабар с 40000 кравари намиращи се там.

20

Анонимен

преди 1 година

Да им достави, ако ще целия южнокорейски народ. Все едно, няма да помогне.

19

Анонимен

преди 1 година

20, избушил любител на шкембето, преди 10 дни пишеше същите глупотевини за датата 20.04.23, но вчера вместо контранастъпление, получи въздушни удари с "Герань-2".

18

Анонимен

преди 1 година

"да мислим за това в обратна посока - това, което правим в бъдеще, ще зависи от РФ" - Добрютро. Та нали Песков ви каза същото: Ако дадете оръжия на укропите, Русия ще мине открито на страната на КНДР във войната на Корейския полуостров.

17

мафиот

преди 1 година

Тия от ЮК да почакат с доставянето на оръжия за украйна,трябва първо да ми дойде колата която съм поръчал.После може да няма вече заводи в ЮК.

16

До 20

преди 1 година

Айде бегом да защитаваш твоите усраинци, дето тръгнаха срещу братята си, за да угодят на англосаксите! Ти пред компа лесно.

15

Анонимен

преди 1 година

После да не реват, ако И Северна Корея започне да дава ракети на Русия! Или това не е демократично!?

14

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическата солидарност ще доведе до трета световна война. Няма да познаем истината ако сами не я кажем.

13

Анонимен

преди 1 година

To caмo тoвa лиncвaшe...

12

Анонимен

преди 1 година

Тука някои пишат че ЮК била развита страна. Така е. Но тогава защо не си гледа живота и здравето ами седнала да под газува на Америка. Ще излезе че Русия е права и Нато е навсякъде. Това ще въвлече не само СК но и Китай във войната. Украйна ще подпали 3СВ. Това е целта на Акцията.

11

Анонимен

преди 1 година

Например Су-30 СМ и С-300, а ако им построи и 2-3 "Варшавянки", дори Япония и Щатите ще захълцат. -))))

10

аз да ви

преди 1 година

Те да си опичат акъла да не им достави ракети Ким насипно с включен двигател