7

Анонимен

преди 1 година

"Aз друго се чудя - как става така, че при тоя необятен космос, тези стари сателити и отломки, никога не отлитат нанякъде из космоса, а винаги падат на земята???" - Поради същата причина, поради която ти не си отлетял още нанякъде из широкия космос, а още си тук на Земята и пишеш "гениални" коментари. А относно плоската Земя... :) ... Слънцето изгрява иззад хоризонта постоянно някъде по света. Сега също - предполагам някъде в Аляска. Защо там е ниско над хоризонта, а тук високо щом е плоска?

6

Анонимен

преди 1 година

Как може да пада?Да сложат мрежа разтегателна горе-трал и да ги съберат всичките отломки.След това да ги ръмнат и да се изчисти.

5

Любопитен

преди 1 година

Да слагаме ли каски

4

Ламята

преди 1 година

Днес един паркинг и един сателит.Започват да се подреждат нещата ;))

3

Анонимен

преди 1 година

До 2 Влияние играе, земното притегляне, сателитите са на стотина км над Земята и няма начин да отлетят в Космоса.

2

Анонимен

преди 1 година

Aз друго се чудя - как става така, че при тоя необятен космос, тези стари сателити и отломки, никога не отлитат нанякъде из космоса, а винаги падат на земята??? Не вярвам много в конспиративни теории, и не искам да отварям хипотезата за плоската земя, но има някои много необясними неща около нас, и най-вече в това което ни се подава като информация за космоса

1

Анонимен

преди 1 година

То ако е само този ненужен сателит щеше да е добре. Ама космоса гъмжи от бо к л ук и на никой не му дреме. Унищожиха земята космоса сега правят опити да унищожат и други планети. Но Бог ще ги унищожи преди те да са унищожили още планети.