136

Тошо

преди 1 година

С един флекс за 32 в. и .....да ги нарежат, какво толкова са тия оръжия!?И да настане мир на Земята!А тои дали ще оцелее!?

135

омръзнаха ми

преди 1 година

Ле-ле, Боже, тоя пак не си е пил хапчетата, или е бил пиян!

134

Анонимен

преди 1 година

Споко хора, тоя го играе така наречения ''Хард - лайнер'', и такива изказвания прави постоянно.

133

Анонимен

преди 1 година

"Хирошима и Нагасаки напомнят за "безпрецедентното опустошение и огромното страдание, което хората в двата града са преживели в резултат на атомните бомби през 1945 г." Как лицемерно премълчавате името Сатаната, на държавата-терорист, която изпробва ядрените си бомби срещу мирните жители.

132

Anonimen

преди 1 година

Този пак е пиян

131

Анонимен

преди 1 година

Ко намекват? Оня ден казахте, че ще унищожите Полша, ясно е, че нямахте предвид с 50-километрова колона от танкове. Не се знаете къде да спрете. Щяло да е унизително. Вие толкова се унизихте, че поколения руснаци наред ще страдат от вашата излагация.

130

Анонимен

преди 1 година

Типичен руски боклучор намесват че на червеният площад ще се премести статуята на свободата

129

Този ненормалник

преди 1 година

Няма ли да се разкара ? А дано ужас

128

Анонимен

преди 1 година

На снимката аз виждам един алкохолик.

127

бай Х-й

преди 1 година

Ами Медвед,действайте и вие като краварите с Хирошима.Я виж сега как джапанките уважават и тачат краварите.

126

факти

преди 1 година

Единствената държава, която постоянно заплашва света с унищожение , ако не се подчини на комплексираното джудже путин е Русия. Или както твърдят руските мазници на путин-----Без путин-няма русия, а без русия, за какво ни е света.......по човеконенавистно от това няма---такива са руснаците. затова светът ги мрази и затова са обречени....

125

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама "в съвместното изявление на групата" не е ясно дали става дума за "атомните бомби през 1945 г.", или за хамеркнанските атомни бомби през 1945 г. Може би теа в Г-7 са "забравили" за кои става дума? - Също като нас, когато говорим за бомбандировките на София 1943-1944...

124

До славянчето

преди 1 година

Ти си КРо МаН ЬОНец не славянин. Не обиждай произхода на стотици милиони нормални хора, които ще смачкат лилипутин. А е мечкаров, че е в постоянна агония, то е видно от хиляди километри.

123

до 151 от славянин

преди 1 година

Абе зад океана не забраниха ли вече свободното притежание на оръжие, че онези ''свръхчовеци'' там ще се изтрепят сами без Русия да ги обстрелва с ядрени заряди!

122

до 149 от славянин

преди 1 година

Абе, демократично д.билче, ти да не си с една права гънка в мозъка!? Ти как смяташ - атома само ''гадната руска ***'' ли ще изпепели, а ''божествения атлантически рай'' ще го остави чист и непокътнат!?

121

9090

преди 1 година

В Русия не забраниха ли вече да се продава Борящник или Медведката си намира на черно.

120

до 140 от славянин

преди 1 година

Интересно след като Япония и Германия са третата и четвъртата икономики на планетата защо не са част от постоянните членове за безопасност на съвета за сигурност на ООН и нямат право на вето върху решенията на ООН!? Ами първо - защото са победени държави от ВСВ, и второ, а по-вероятно да е първо - защото са под военната окупация на глобалните задокеански терористи!

119

Анонимен

преди 1 година

да, готви се руско джудже с къси ръце, атома идва и ще изпепели гадната руска ко_чина. нека слънце изгрее над москва !

118

Анонимен

преди 1 година

Колко трябва да си безполов за да следваш като овца този ,който ти е хвърлил 2 атомни бомби и стотици хиляди жертви!Сега я разбирам самурайската култура-не можем без господар!Язък им за технологиите и работоспособността!

117

до 144 от славянин

преди 1 година

Япония и Германия може да имат свои производства ама нямат своя геополитическа свобода, нищо не могат да направят без разрешението на колонизаторите си в геополитическо отношение!