265

Анонимен

преди 1 година

А пък той, даже не е започнал да използва каквото има.

264

руски мир

преди 1 година

Пускат колкото имат атомни,американски е почти същия но те повтарят след някоя друга година пример нагазаги след време оп фукошима.

263

Анонимен

преди 1 година

Вижте се докъде се докарахте ! За 32 години 8 милиона руснаци напуснаха Русия ! Само от България заради вашите агенти се махнаха 3 милиона българи !

262

106 години финансира

преди 1 година

РУСИЯ СВЕТОВНА ВЪОРЪЖЕНА РЕВОЛЮЦИЯ В ЦЯЛ СВЯТ ! НЕЩО НЕДОРАЗБРАХ СМИСЪЛА НА РУСКИЯ МИР ??? МОЖЕ ЛИ ДА МИ ГО ОБЯСНИТЕ ? ЗАЩОТО НА МЕНЕ МИ НАМИРИСВА НА ПСИХИАТРИЯ !!!

261

Пут луд за връзване

преди 1 година

260

Вервайте

преди 1 година

Бахмут е обграден и ахааа да падне до 1-2 часа - това го слушам от август 2022 година по руските медии. А истинската руска армия кога ще дойде?

259

Анонимен

преди 1 година

сбъркали сте заглавието : запада се готви да използва всичко което му е останало срещу русия .... и като дойдат руснаците ще се наакате преди тоалетната евросатанински негодници

258

Казах

преди 1 година

Смрт за Путин, фашистка Русия и русофилите!

257

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС НАЦИСТИТЕ СА ВЗРИВИЛИ 3 БЛОКА ВЪВ АРТЬОМОВСК ЗАЕДНО СЪС ХОРАТА КОИТО СА БИЛИ ВЪТРЕ. МНОГО ОТ ТЯХ ЗАГИНАЛИ.

256

Верваме

преди 1 година

На украинците които още се чудят какво ги е ударило в западната част на Бахмут,оцелелите които са били на километри от зоната на удара казват че е било много мощно. Ама сигуро е било от свършилите оръжия на руснаците

255

Съветски космонавт

преди 1 година

Май само Гагарин е имал повече двойници от Джуджето, но путиняшките такива са много по-съвършени.

254

Боби

преди 1 година

До тези ПСЕВДО ЕКСПЕРТИ дето непрекъснато говорят за Чернобил: Авария като Чернобил(независимо че е предизвикана от човешка грешка и безхаберство) е ликвидирана максимално бързо и ефективно. Погледнете Фукушима 6 реактора 1 пробил радиоактивната "гъба" е пробила пода охлажда се с външна вода която става радиоактиван и изтича където успее, 2 стопени реактора охлаждат се с външна вода. Запаси от слабо активна подобна вода са изливани от Японците в морето, 1 спрял реактор и 2 реактора празни тогава

253

Ясно

преди 1 година

Значи Западът се готви за гибел. Ще се яде варено жито.

252

Сатир

преди 1 година

Без американската военна и финансова подкрепа за Киев, повече от 30 пъти по-голяма от тази на Франция, украинската съпротива вече щеше да се разпадне, смятат те. - Само да попитам, кой с кого воюва??????

251

Анонимен

преди 1 година

Г7 се е превърнал в лоботомиран зоопарк. - Ако имахте кураж отдавна щяхте да сте заявили истината, мъжката: Искаме да унищожим Русия!- Ако имахте акъл, отдавна щяхте да сте преброили ВПКто и жалката си икономика и да видите че е невъзможно.Некадърни страхливци. От вас ли, да се страхуват Путин и Си? Занимавате се с финансиране и надприказване за пореговори. И тва ми било лидерството на златния милиард. Затова Г20 в момента се прелива в Брикс. Майко, мила! Горките.

250

Анонимен

преди 1 година

Бум, бум!

249

Анонимен

преди 1 година

Всички руски *** в България трябва да бъдат унищожени! Всякаква *** като волгиновци, ивохристовци и други,партиики като *** трябва да се заличат!

248

Куку

преди 1 година

Путин нищо няма да използва,просто се опитва да замрази конфликта в сегашните граници.Лавров обикаля като луд Африка и Л.Америка за помощ но това трябваше да го прави преди войната,сега е късно либе за китка!

247

Анонимен

преди 1 година

Най-лошо е самозаблуждението. Западът се готви сам да използва всичко, което му е останало, а не е останало много. Въпросът е защо? Тази война показа, че западът съвсем не е единен и вади на показ все повече западни проблеми. Спрете се, бе! Няма как да надвиете Путин. Победа за нами.

246

Анонимен

преди 1 година

На времето Русия , бившата СССР ни затрови с радиация от ,,Чернобил".Скри от народа истината Ядоха горе отделна храна и криеха от хората.С това и този факт ни посочиха колко ги еня за народа Същите са и сега.А родните русофили вярват безрезервно на тия убийци.