17

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Никога не съм изхвърлял толкова храна.

16

Щерю

преди 1 година

86 кг. от които предимно - черен хайвер от моруна, трюфели, червена сьомга и пресни ягоди...

15

Анонимен

преди 1 година

Не знам, какво да кажа. Един срок на годност е изтекъл, то не значи, че храната не годна???????????? ¿? ¿????????????????????????????????????????????????????????

14

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха ... хи-хи ... Какво разбрахме от написаното? Европа-та изхвърля 88 млн. тона ХРАНИ, а пък ние българите - 86 кг хранителни ОТПАДЪЦИ. Иначе казано, онези нека пазаруват когато са сити, а пък ние както можем и както си знаем. Спорно е също дали някои храни от ЕСето не влизат у нас под формата на хранителен *** /предстоящо бракуване/, остойностени като 143 млд. евро.

13

Е на мангалите ли

преди 1 година

Да я дам ? Естествено, че на прасето!

12

Анонимен

преди 1 година

До до 15 какво си съчинявате бе? В магазина сирене, кашкавал и месо - колкото искаш! Имаше един вид кашкавал и един вид сирене, но бяха идеални. И месото си беше съвсем истинско и нормално. Като почнат 20-годишни да си съчиняват някакви страхотии за соц-времето... Беше доста по-добре от сега, във всяко отношение. И даже цензурата и пропагандата бяха по-малко от сега.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами да се направят места където да се приемат хранителни отпадъци или храна с изтекъл срок на годност и някаква хранителна банка за годна храна. Аз от една година си компостирам растителните отпадъци, като предварително ги нарязвам на ситно. Сигурно към 200кг съм изхвърлил в необитаема местност до града на едно място където почвата се беше слегнала като овраг. Но ако има места за преработка на храната за такава за животни, получаване на биогаз, или компостиране, ще я предавам там.

10

Анонимен

преди 1 година

Тъпааа сееелячка Ннели Хххристова ...Как ги провери .. ходи по апартаментите или по ккофите за смет ???

9

Анонимен

преди 1 година

86 кг, това е по килограм и половина на седмица. Достатъчно е да сложиш кокалите от месото и средата на ябълките и корите на динята и тиквата, и опа - "сметката" излязла. "Как да лъжем със статистика", любимата книга на Б. Гейтс.

8

вижда се

преди 1 година

Ама вие се гъбаркате !!! Слепи ли сте ,че глад мори добитъка , и с по 40 хил. на година намалява електората !!!

7

Анонимен

преди 1 година

Неудачници, не се мъчете да мислите

6

Анонимен

преди 1 година

"изхвърлят 86 кг хранителни отпадъци на глава от населението" - понеже знам със сигурност, че в момента сме в разгара на "адженда", чиято цел след няколко години ще е да ограничава количеството и да влияе на избора на храни, които можем да консумираме -изключително любопитно ми е каква е формулата за изчисляване. Понеже оценявам на 100% вероятността в тези отпадъци да влизат обелките от картофи и банани, корите от портокали, черупките от яйцата, използваното олио за пържене и тн.

5

Анонимен

преди 1 година

Не хората, а веригите!

4

Наблюдател

преди 1 година

Идва новото правиталство.Като влезем във войната няма да е така!

3

нов професор

преди 1 година

за да изхвърлят храна в големи количества (и пак на печалба при високи цени) от хипермаркетите както се прави напоследък Той препоръча хората да планират и да спестяват пари с пазаруването и готвенето.

2

Анонимен

преди 1 година

Перфектно! Яжте скакалци - Европа е С ВАС!

1

ЗА ТОВА АФРИКАНЦИТЕ

преди 1 година

ГЛЕДАТ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО *** ТА КОГА ПРАСЕТАТА СЕ НАХРАНЯТ ДА ОБЕРАТ ТРОХИТЕ