61

Анонимен

преди 1 година

Ужас, ужас - най-голямата престъпничка хванали. Надали му се е изтъркала оная работа на тоя ученик, изобщо не разбирам какво толкова е станало.

60

Анонимен

преди 1 година

Намерих снимка на тази даскалица в Гугъл, като написах името й. Наистина в лицето е пълничка, други снимки в цял ръст не намерих. Но има препратка към интересна статия, написана от сексолог, от която става ясно, че хич не са рядкост такива връзки между ученик и учителка и между учител и ученичка. Има и анализ на това нещо.

59

Един мой съученик

преди 1 година

в десети клас имал такива отношения с две колежки на мaйкa си.Maйкa му беше учителка, но в друго училище.Той беше едро, атлетично момче, тъкмо навършил 17 г., но изглеждаше по-голям.През следващата учебна година, няколко месеца преди бала, му се случи същото с една от нашите учителки, която беше под 30 г. До скандал не се стигна. Докато бяхме в гимназията това момче имаше полови отношения с две момичета.Едната от нашия клас, беше му гадже.С другата от съседна паралелка се случи веднъж инцидентно

58

До Някой

преди 1 година

Eдва ли той е получил психическа травма.Дори напротив, случилото се е поласкало мъжкото му его, а във физиологичен план е бил в по-добра позиция в сравнение с повечето от връстниците си, защото редовно е получавал нещо,което те преживяват само в мокрите си сънища.Може да го травмира постъпката на родителя му, особено когато се е разбрало какви ще са последствията за учителката. 10 години е прекалено тежка присъда, не е посегнала насила и той не е малко дете, съзнателно е пожелал това да се случи

57

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че е имало секс!

56

Някой

преди 1 година

Божеее, изперкала работа! Да се чуди човек какво ли може сексуално да я привлече едно подрастващо дете? А също така и много ми е чудно - Какво ли удоволствие и е доставил този 15 годишен "мъжага"! Немисля, че реално са извършвали пълноценен полов акт, но щом престъплението е доказано - Да си получи заслуженото! Абе откачена работа! Жалко, ако младежът е получил някакви психически травми, но поне не е било с учениЧКА. Шашави хора!

55

доктор Живаго

преди 1 година

Проблема е че мъжете се страхуват от шанташ с жена.След секса може да го изнудва докато не я убие но при децата е невъзможно.

54

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е не само възрастта на ученика, но и конфликът на интереси. Дори в колежа преподавател ще има проблеми ако спи със свой студент, нищо че и двамата са над 18.

53

До 53:

преди 1 година

В САЩ са 18 години, а не 14.

52

Анонимен

преди 1 година

Нали по закон не е подсъдно да се прави секс с лице, навършило 14 г., ако е по взаимно съгласие? Или в САЩ няма такъв закон? Ако е така, защо тогава у нас има такова разрешение? Заради екзотичните ни сънародници ли?

51

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Министър-председателя на Канада Трюдо е същият случай. Той работи като учител в Албърта, след което много учудващо по средата на учебната година се премества в Монреал и на стари години кандидаства да учи инженерство в Монреалската Политехника. След като го късат на всички изпити, Трюдо разбира, че не може да стане инженер, преминава сopocoидната школа при Клаус Шваб и става премиер на Канада. Така кукловодите го държат с компромат за 10г затвор, а той изпълнява всичко. Това е зап. демокрация.

50

Иван Вазов

преди 1 година

Народът е казал - не си вади оная работа там, където си вадиш хляба.

49

анонимен

преди 1 година

Безобразие, а истинските престъпници с по-леи присъди, какво толкова е станало? Това е лицемерно, несправедливо и определено фалшиво.

48

Анонимен

преди 1 година

Не само в Америка, навсякъде по света често срещано явление е 13-17 годишни момчета да "пробват" и да правят редовно с 25-30 годишни каки, стига някой да не разбере, защото каката ще е подсъдна за връзка с непълнолетен. Иначе и на каките им харесва - крехко 15годишно месце. А връстничките на тези момчета все или ги смятат за..., демек искат някой по-голям, ако може батко с кинти и със скъпа кола, или се пазят за бъдещия си съпруг и т.н. На брат ми жена му е 10 години по-голяма от него.

47

Ти да видиш..

преди 1 година

До ОФчу 42 Представяте ли си 15 годишна шевна машини ? Малий ,кеф.

46

Анонимен

преди 1 година

Е че мен ме обечести една 25 годишна кака когато бях 16 годишен. Къв е проблема?

45

До делян

преди 1 година

Да за 12годишните е особеност на етноса.. закона не ги хваща.. пък някой от нас да изплющи 16-17 г и ще ни осъдят без да ни питат. Но за онези е особеност на етносапосле кой бил дискриминиран

44

Делян

преди 1 година

12 годишни в България раждат!!!!Виждате ли разликата каква дългосрочно политика се води!!!Прокуратура и държава си затваря очите!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Това да клатиш дебела не е постижение, но може би вие сте кюфтета и затова и на запалка нема да откажете......хахахаха :)))

42

Мосю льо Президон

преди 1 година

И аз така започнах с кекса!