56

Идеалист

преди 1 година

Горкото момче, ЦРУ го е подвело яко! Нали и Бен Ладен беше велик, когато поискаха го убиха като краставо куче и извратените вайори - Обама и Клинтънката гледа геройствата по стелитната телевизия. Това е активно мероприятие на ЦРУ. Тук - там има и истински маловажни документи за придаване на достоверност. Обиждате американските служби, те не са за подигравка!

55

Идеалист

преди 1 година

Горкото момче, ЦРУ го е подело яко! Нали и Бен Ладен беше велик, когато оюпоискаха го убиха като краставо куче и извратените вайори - Обама и Клинтънката гледа геройствата по стелитната телевизия. Това е активно мероприятие на ЦРУ. Тук - там има и истински маловажни документи за придаване на достоверност. Обиждате американските служби, те не са за подигравка!

54

анонимен

преди 1 година

Дигиталния концлагер ще докара много бели на човечеството в бъдеще. Да не забравяме, че ние хората сме целите аналогови и има несъвместимост между нас и дигиталния мръсен облак в който живеем.

53

Щерю

преди 1 година

Не е проблема в теча на информация - а че политиката на САЩ е нечестна и лицемерна! Какъв добър пример на "водеща демокрация" оттук-насетне може да са лъжите, интригите и подлостите на САЩ? Политиците на САЩ не заслужават доверието на света, а презрение! Сатанисти...

52

Анонимен

преди 1 година

До РаяновХаХаХа. Глопаг

51

КаскетЯ

преди 1 година

""Дискорд" - тъмна, бърза и потайна мрежа, идеална за теч от Пентагона" А ве откъде ви намират все едни такива умни *** дето не можете и да преписвате ! Сетих се сигурно от мнооо тъмния интернет на Дискордо!

50

Анонимен

преди 1 година

Ще напиша ръководство за изкарване на пари в интернет от американските средства за борба с руското влияние -- ха-ха, хи-хи ! Супер трикове. Цена -- само $5.97.

49

Анонимен

преди 1 година

Усвояват долари за борба с руското влияние -- събирайте ги, после ще ви ги вземем, даже няма да ги видите -- ще ви останат само едни нули !

48

Раянов

преди 1 година

Пентагона е супер зле. Америка е на дъното на историята

47

Анонимен

преди 1 година

Сащ наливат милиони за дезинформация -- "противодействие на руската пропаганда" -- всъщност поток от американски лъжи за Русия. Това показва само че са една боклучава държава, която трябва да бъде унищожена на 100%.

46

ОФчу

преди 1 година

В името на "Демокрацията" - да забраним свободния интернет -)))) Мислитече се шегувам!? Неъ!!!! На там вървят нещата! Рано или късно достъпа до интернет ще стане с електрона индетификация! Въпроса не е Дали, а Кога???

45

Анонимен

преди 1 година

Къв тъмен интернет ? Всяка информация в интернет трябва да защитена от посегателства на властта . Това е частна комуникация. Не знаете кво прави с тази информация мафия герб . Използва я против вас. Може да казва на работодателя ви какво сте писали за работодателите по принцип за да ви уволняват и наказват един вид . Като при това участват и ДПС та да не говорим за заплахите и останалите екстри . Интернет стана опасен заради властта .

44

Анонимен

преди 1 година

До 66 - не е баш тъй ама карай, точно за дарк нет просветление не трябва да се прави, само учЕно трябва да има достъп до извора на истината.

43

Анонимен

преди 1 година

Хаххахахахахахах! Няколко gеймъри п0сраха ПентагонЯ :D

42

Прозтаг

преди 1 година

Абе снощи спалнята нещо се тресеше, явно от това разтърсване ще да е било.

41

Анонимен

преди 1 година

Много шум за нищо. Единственото което прави впечатление в тези документи е разгрома на руските специални части още в първите седмици на войната. Нещо което се знаеше, но упорито се отричаше от руската пропаганда.

40

Анонимен

преди 1 година

До ЧИЧО ДРЪНДИ Тор е вид мрежа. Тор Браузър е съвсем друго, това е браузър който ползва въпросната мрежа.

39

Анонимен

преди 1 година

""Дискорд" - тъмна, бърза и потайна мрежа"Спрете да пишете глупости. Тъмни са ви мозъците от спирт....

38

Нищо

преди 1 година

Ново под слънцето след Асанж и Сноудън:))) пък е друг въпроса кой спонсорира и стои зад този проект ;)

37

Анонимен

преди 1 година

Не знам, ама снощи някой яко е изгабаркал вaтeнките, като им е подал информация за японско нападение над Курилите! Хахах, чак строили флота в бойна готовност, а после се обясняваха че било учение... Някъде по веригата имат не просто къртица, а цяло гнездо на къртици! Хахах