10

Не бе не е възможно

преди 1 година

Това с затвониците се случва само в Русия. За Навални даже и филм за оскар направиха. Тези направо лъжат не е възможно да има изолация в "правова" държава.

9

до Щерьо

преди 1 година

И според тебе кой от двамата е в затвора?

8

До 4

преди 1 година

Всяка държава си има рамки и правила , в случая и двамата са ги нарушили и ще си понесат последствията рано или късно !Ако ние имахме подобни правила ти ще ше да бъдеш разследван за пропагандаторска дейност против държавата /справка режима в Русия /. Радвай се че живееш в България и можеш да изразяваш мнението си .

7

Анонимен

преди 1 година

Каква свобода и демокрация. Запада в последните години се изцапа обилно.

6

Малко за политика

преди 1 година

Бившият помощник на американското разузнаване Едуард Сноудън е положил клетва за честност към Русия и е получил руския си паспорт , съобщи Ройтерс. Сноудън стана прочут с разкритията си за мащабите на тайното наблюдаване , осъществявано от американската Агенция за национална сигурност (АНС). Ако Джулиан Асандж също беше отишъл в Русия щеше да бъде свободен вместо да го местят от затвор в затвор.

5

Анонимен

преди 1 година

ЕС защо не предлага политическо убежище на Асандж? Съдът в Хага няма ли да издаде международни заповеди за арест на администрацията на Буш и висши военни за военните престъпления, които Асандж разкри?

4

Анонимен

преди 1 година

Както и в случая със Сноудън, така и с Асандж, вниманието се измества от тези, които са нарушили закона с действията си към тези, които са го направили явно. Асандж и СНоудън разкриха правителствени престъпления и лицата, които са ги извършили или са пряко отговорни. Но виж, Асандж и Сноудън са виновни, а действителните извършители просто си живеят живота необезпокоявани. В момента същото се случва и с администрацията на Байдън и лаптопа на сина му. Последствия за извършителите? Никакви.

3

Анонимен

преди 1 година

"Независимият" разследващ "журналист" Христо Грозев няма ли да направи филм за Асандж?

2

Щерю

преди 1 година

При юдео-англосаксонската демонокрация Асандж може да е в затвора, но Навални - не. Явно двойните аршини и интереси са над закона...

1

Анонимен

преди 1 година

"Известен е с големия теч на секретна информация от американското правителство." Ами то и сега има голям теч на секретна информация от същото правителство. Трябва да е голям факир, за да го направи от затвора.