9

пияница мистик

преди 1 година

До Vlad Tepes === Абе има нещо вярно за свободния режим, транспорта до някой цех за врати да бачкаш, ама всички пропускате, че на месец взимат макс 300 лева, щото другото държавата ти го удържа за храна, ток и топло през зимата. Така че и Казичене не е пионерски лагер. А недай си боже да те вкарат в Банишора, ама ей там, вътрешната сграда да видиш какво е истинска гaд

8

Vlad Tepes

преди 1 година

Настанените в общежития открит тип могат да работят на външни обекти без охрана. Нормално работодателят или общежитието осигурява транспорт до работните места сутрин и обратно вечер. Виновен е съдебният състав, разрешил настаняване в такова общежитие на рисков затворник.

7

За поредния обир

преди 1 година

на рецидивиста разбрахме. А с ударената по главата с камък жена какво е станало? Жива ли е, в какво състояние е? И този пак ли ще бъде съден само за обир?

6

АнонимеН

преди 1 година

ВСЕКИ ДЕН СИ ИЗЛИЗАЛ И ВЛИЗАЛ ОТ ЗАТВОРА ТАМ И СЕ ВРЪЩАЛ САМО ДА СПИ - КУРОРТ И ТО БЕЗПЛАТЕН! ДИРЕКТОРА Е ЗА УВОЛНЕНИЕ! ЗАТВОР ЗНАЧИ ЗАТВОР А НЕ КУРОРТ!

5

Анонимен

преди 1 година

Затова е важно, човек да има приятели и семейство.

4

Анонимен

преди 1 година

За кражби и грабеж на облекчен режим? Е доказали ви че такива като тоя ги оправя само оловото у главата?

3

Аха

преди 1 година

къде е оня серсемин едто коментираше че се е борел за свободата си. Дано да е обрал нея

2

Анонимен

преди 1 година

Aми влезте машко в положеное и вие бе ...

1

Анонимен

преди 1 година

Имам колега живее близо до маалата и вика от 13 години нагоре всички са криминално проявени ужас е тия искат здрава, ръка и никакъв компромис