97

Анонимен

преди 1 година

И аз имам желание Радев Йотова и Костадинов да ги приберат извънземните.

96

Анонимен

преди 1 година

Нещата няма да се оправят, докато не падне Радев и не забранят Възраждане.

95

Анонимен

преди 1 година

Който беше в инициативния комитет на Радев да иде да се гръмне. На всички намериха работа в БНТ или топли местенца. Орлин Горанов пенсионера, Веселин Плачков бекапето, да не изреждам всички...

94

Анонимен

преди 1 година

Не симпатизирам на Радев, но в случая не е крив. Предния кабинет бави топката - искал власт. Сега кара по ускорени процедури- пак иска власт. Заю що си с шапка, заю що си без шапка.

93

Милиардер

преди 1 година

Тези неща за правителството изобщо не зависят нито от президента, нито пък от някакво си поредно НС. През юли ще почивам, а пък през септември ще си бера гроздето от ЛОЗЯТА. Тези неща са си доста по-важгни за мен. Освен ако, тези, които искат да гласувам за тях, не ми платят достатъчно. За да изляза най-после на печалба.

92

Анонимен

преди 1 година

То ,Президента има-няма желание , 49-то НС пак няма да може да излъчи кабинет !

91

Анонимен

преди 1 година

Радев си прави каквото иска.Народът гледа тъпо в медиите хипнотизиран от подкупените клоуни и е приспан.

90

Анонимен

преди 1 година

Бившият конст.съдия се държи като турски паша - не харесва забавянето на предишните удължения на сроковете за даване на мандат с цел някоя партия да се реши да вземе мандата, сега пък сгъстява тези срокове, като вижда, че ГЕРБ и ПП+ДБ бягат от управление на държавата. Само че премълчава, че тази тегавост на двете водещи партии и безразличието на Възраждането за решаване на проблема с кабинета ни излиза по 100 млн. на едни избори - общо досега 500 млн.лв! Нали,уважаеми професоре? Защо мълчиш?

89

Депутат

преди 1 година

И са как да отменя резервацията за Малдивите???

88

Упс

преди 1 година

Който ЖЕЛАЕ - РАБОТИ. КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ - НЕ РАБОТИ И САБОТИРА ДЪРЖАВАТА. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОГА ЩЕ СВИКА НС!!!

87

баба мара

преди 1 година

връщаите веднага мандатите не се мотаите повече това не се изтраиваповече избори до дупка докато случим на хора

86

Правителство

преди 1 година

съставено от ПП, Възраждане, ДПС, и БСП ще е супер. ГЕРБ опозиция.

85

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че ГЕРБ са голямата пречка България да има нормално работещи правителство и парламент. Така ще е докато с малка част от стотиците откраднати милиарди в чекмеджетата, те си купуват избори и платени пропагандатори.

84

Анонимен

преди 1 година

Сборът от 161 депутати за натирването на ушатото същество едва ли ще бъдат проблем.Успех момчета!

83

Реалист

преди 1 година

Факт е, че само президентът Радев стриктно изпълнява задълженията си по Конституция заразила от предишните президенти, които се месеха там, където не им е работата.

82

Анонимен

преди 1 година

Докато Кирил Петков беше премиер, външният дълг на България намаля с 2775,6 милиона лева според публичните данни на Министерството на финансите.

81

Зозо

преди 1 година

До Радослав....... Алооооу, при импийчмънт мандата се довършва от Вицепрезидента - Йотова. Рундю ще е аут. Хахаа, ама това по Атака ТВ няма да го чуеш :)))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 1 година

АКО ГО СВИКА ЛОШО АКО НЕ ГО СВИКА ПАК ЛОШО. МОЖЕ ДА ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПРАЩА МИГОВНЕТЕ НИ ДА ПОВОЮВАТ ТРИ ДНИ В УКРАЙНА, КАКТО ВОЮВАХА СРЪБСКИТЕ 14 МИГА СРЕЩУ НАТО 1999 ГОДИНА. УКРАЙНА ВЕЧЕ ИЗГУБИ ПОДОРЕНИТЕ ОТ СЛОВАКИЯ И ПОЛША МИГОВЕ.

79

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021 година и утре ще стават 1 година и 11 месеца откакто Бойко Борисов не управлява. Като как според платените писачи на ГЕРБ, Бойко Борисов не управлявал от 3 години?!

78

Анонимен

преди 1 година

Нещата няма даде оправят докато не се върнат на България стотиците откраднати милиарди от чекмеджетата.