54

Весо

преди 1 година

На този страхотен министър Дремджиев му дреме,че чак му се клати за хората в МВР , даже и в държавата!

53

Бунга Бунга

преди 1 година

Най-големите *** са адвокатите! А като разберете че адвоката е от Пловдив ???!!!!

52

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да направи Гешев все е лошо. Лошо, ако съобщи за намерения списък, лошо ще е и ако не е съобщи за него. Няма угодия.

51

анонимен

преди 1 година

пловдивски ***. Защитава армия и полиция ,защото може да употребява сила. Магистрати и в частност прокуратура обвинява .

50

Анонимен

преди 1 година

Такъв сериозен министър като г-н Демерджиев МВР не е имало поне 20 години. Добре ще е да освободи пенсионерите полицаи които лапат пенсияка и заплата. Това го нема никъде по света дори в Азия и Африка. Пенсийка 1500 - 1800 лв. и заплатка 2000 - 2500 лв = 4000- 4500 лв. на месец, срамно и неморално е.

49

Анонимен

преди 1 година

унгарския външен министър е в москва- заради атомната енергетика - унгария строи 2 реактора руски- и орбан налага вето на опита на ес да въведе санкции на русия в атомната сфера- а българите под ръководството на майкопродавците дето ги управляват ще ръснат 30 милиарда за реактори на американсках.фирма дето не е направира и една централа- как дза са богати катто са глупави

48

Светозар

преди 1 година

В случая Демерджиев е много прав. Издигна ми се в очите.

47

до 26 Не е вярно !

преди 1 година

Че взимат 1000 лв заплати! Абсурд е ! Когато става въпрос за полицай няма да гледаш основната заплата защото върху нея само се надбавя !!! ДОКАТО!!! --При работника само се вади !!! Другото е че не може да се каже там са едиси какви си ,защото има всякакви като при другите хора е връзките са повече, ама това е положението ! И за това е желана професия зашото заплатите не са 100 лв а и не е като да се води нарко война и да има взрив след взрив и да ги нападат със картечници и бомби докато ,,,,

46

Анонимен

преди 1 година

Гешев, Иван Гешев. Агент на Негово Величество Боко Първи и Последни. Агент 00

45

Анонимен

преди 1 година

Гешев още не е разследвал и открил кой е Мата Хари Потър - Метлата. Тротинетките ги хвана, Чеченеца хвана, Куката хвана. Метлата влиза в покоите на Вожда, снима, слага пачки и кюлчета злато. Гешев не защитава Вожда си от наглите престъпления на Метлата.

44

Слуш подслуш

преди 1 година

Ваденето на записи, не просто е "некоректно", а и незаконно, ама гешеф откъде да знае? Боко и Цецо напълниха МВР с разни мутри от 90-те, а сега всички се чудят защо така стана.

43

до 38-- Каква--

преди 1 година

-Академия бе човек ??? То по хубаво да не пишем ,че имаше и смъртен случай !

42

Моля ви !

преди 1 година

Поне откриите Мата Хари ,до края на романа стигнахме и някой скъса последната страница ! Плюс това ако откриете още 2-3 героини и тайната на златния шкаф ВИ гарантирам ,че ще има правителство -- покажете се като един бългърски Шерлок Холмс !

41

Закривай

преди 1 година

милицията!

40

Morski

преди 1 година

"Не защото смятам, че няма да си тръгна, а защото това е правилната позиция."!!!??!!!! Чудо на т. Ъпо. Тията и арогантността! ТА ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ОТИДЕШ ОЩЕ, КОГАТО БУСА С МИГРАНТИ УБИТ ПОЛИЦАИТЕ В КОЛАТА! НЕКАДЪРНИК! РАДЕЕЕЕФ САМО КОРУМПЕТА И НЕКАДЪРНИЦИ ОКОЛО ТЕБ! ЯВНО,ЗА ДА БЛЕСНЕШ КАТО" СВИНСКИ МЪДИ В ГЪСТА КАЛ! "АМА ШУШОНА СИ Е Т. Ъ. П ПО ПРИЗВАНИЕ, А ТИ СИ И ИЗ ТРЕ БИТ ЕЛЕН ШУШОН-още по-втеден!

39

анонимен

преди 1 година

Г-н министър скоро няма да си тръгнете,защото във парламента влязоха лица който нямат никакво намерение да съставят правителство

38

Сатир

преди 1 година

Диагноза!!!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Айде правописа остави, оттам учители и доценти не излизат , ами в така наречените полицейски академии поне не учат ли че 30 тонен автобус не се засича с Опел Астра?

36

:)

преди 1 година

Пак ли го заплашват каскетя :) Ще му купим нов мултитемпературен охладител и ще го спасим :)

35

Анонимен

преди 1 година

Демерджиев е един от сериозните министри в МВР. Далеч зад него са Бъчварова, дори и Бойко Рашков.