55

преди 15 години

Ако преместите столицата, простолюдието ще я напусне. Някой хора смятат, че където е столица е престиж и биха литнали към друг град, ако стане столица. Абонирани са.

54

преди 15 години

Да бе... да си пълним рудниците с ***... по-добре да го натоварим тоя *** заедно с населението на сградата на парламента и да ги пратим тия бали в Брюксел... там имат заводи за сигурно....

53

Данъкоплатец

преди 15 години

Има много елементарно решение на проблема.Има изчерпани открити рудници в комплекса Марица -изток, например, и не само там.Има прокаран жп път до там и вътре в рудниците.Не можеш да го напълниш с *** и още 300 години да се хвърля там.Пълни се с ***, после се покрива с пръст, от така наречената разкривка, и се рециклира като годен терен даже и за селскостопанска дейност.По БДЖ е най-евтиния транспорт, а и няколкото милиона лева ще подпомогнат както БДЖ, така и работещите в рудниците, които по конституция са изключителна държавна собственост.Но това просто решение май пречи на много хора, които седят на клончето с пари от ***, а и шанажа с *** срещу кмета е повече от сигурен.Правителството може само с едно ПМС да реши проблема , но нещо не иска...

52

преди 15 години

Трябва да се върне оня закон за Софийското Гражданство! Тогава нещата ще се пооправят!Не виня хората, че искат да работят и да се развиват, а на село това не става, но моля уважаеми дами и господа... не си пренасяйте и селските навици! *** в Европейска столица не се хвърля през прозореца, на балкона няма прани скъсани *** и няма прошка за тези, които не спазват Обществения ред!

51

преди 15 години

Селяни! Като така безнаказано превзехте София и натресохте селския си маниер... поне си вземете ***!!!!Изметта на половин България се е струпала в София! Или си взимайте *** или си ходете да цапате на село!!!!

50

Пловдивчанин

преди 15 години

*** е едно нищожество, а баща ти никога няма да е като Слави - Слави е велик българин, съвременният Левски. Аз съм от Пловдив и селяните от Пазарджик къш! Пловдив и София над всичко. В България има само два града - София и Пловдив, другото е провинция.

49

Nerealen

преди 15 години

Абе кореняк софиянците що не реват пред Бойко, който имаше и има достатъчно време да построи не 1, а 5 завода за ***, а реват срещу всички останали!!! Какво са ви виновни прииждащите в София, след като държавата е събрала всичко важно в тоя коптор. Който иска да прави бизнес си прави централния офис в София, който иска да си регистрира лодка даже, ходи до София-неясно защо, който иска да учи пак там- с малки изключения. След като сме в силноцентрализирана държава, нормално е да има един огромен град. Жалко е обаче, че тоя град прилича на ***-като изключим 2-3 района- и всеки живеещ там си мисли, че е бог. Софиянци стига сте мрънкали ами си оправете града сами!!!

48

Bat Goiko

преди 15 години

Предлагам! в определен ден и определен час да си вземем кофите и да си изхвърлим *** когато господата са в народното събрание и заседават и лекинко да ги потрупаме,да им е трудно да излязат и да решат въпроса с *** 1 път завинаги. Т.Е. *** при ***,нали така?

47

Здравка

преди 15 години

Първо, условията за живот си ги създават живеещите в дадена община - размерът няма значение - справка Варна и Аксаково. Сигурно са още много, много... А за това че селяните си идват със селянията - факт.

46

една

преди 15 години

Айде стига, и аз съм дошла в София от провинцията, ама не си хвърлям *** където ми падне и смятам, че съм достатъчно културна. Целият проблем е в управляващите. Първо - не създават условия за нормален живот в другите градове, че да не идват "селяните" в София, второ - трябва да преустроят София така, че да може да издържи на огромния наплив на хора. Но всичко в нашия Абсурдистан е оставено на самотек...

45

преди 15 години

Проблем на София а и не само е, че като доидат селяните си взимат и селските със себе си. Никога не е виждал кошче за *** или контейнер. Плаче се, че работи за 300лв на село, а в София работи за 500 и плаща наем 200 и живеят по 5-6 човека като в кошара.

44

p

преди 15 години

cialata sistema sas sabiraneto na danacite i razdavaneto na biudjet e poro4na. redno e tezi koito jiveiat v tozi grad da imat zadaljitelna registracia, parite ot danacite im da vlizat v tazi obshtina i v zavisimost ot broia na horata da se plashta procent na darjavata, a ne obratnoto. Idiotsko e da si registriran v Pleven naprimer, (nikoi ne iskam da obidia) da jiveesh v drug grad, a danacite koito plashtash da otivat v darjavnia bidjet, a posle poneje naselenieto na pleven e edisi kolko si ot bidjeta d aotpuskat pari za tam, a ti da jiveesh savsem drugade.

43

преди 15 години

boiko tapira ako ne vzema6e ru6veti ot bokludjiite dosega 10 zavoda za da e postroil,ov4ar nedoklaten

42

edna

преди 15 години

Аз пък се чудя как в други многомилионни градове по света, с население колкото няколко Българии, нямат проблеми с ***? Как ще обясните този факт???

41

Uncommonly

преди 15 години

mn pravilno...kazano

40

преди 15 години

Скъпи Българи, за чий х.й свалихте Костов от власт? На ви сега!

39

преди 15 години

Мили ми софиянци, за чий х.й сте си избрали Бойко като е некадърен с *** ви да се оправи! Защо правите *** бе хора? Така човека няма да може да се вихри по БТВ (неговата телевизия) и да разправя, че е ГОСПОД. Та той си е МУТРА, пожарникар, екс ченге със собственна партия съставена от мижитурки и некадърници. Хванахме се на царската ***, сега ни предстои да се хванем и на неговия ученик Бойко.

38

преди 15 години

Въпреки, че шоуто му е изчерпано, Слви е истински българин и радетел за българската колтура и музика.Ако той се канидатира в политиката ще гласувам с две ръци за него!

37

ДРАГИ МИ СМЕХУРКО

преди 15 години

ВСИЧКИ ВИЕ КОЙТО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И ТЪПАНАРСКИ ИЗКАЗВАНИЯ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛИЧНИ НАПАДКИ СТЕ СТРАХОТНИ "***, СНОБОВЕ И КОМПЛЕКСАРИ". НИКОЙ НЕ БИ ИСКАЛ ДА ГО ОПРИЛИЧАТ С НЯКОЙ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТИПАЖИ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 75% ОТ ОБЩЕСТВОТО В БЪЛГАРИЯ СА ИМЕННО ТАКИВА, И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ.

36

преди 15 години

Слави президент!Той е новият Левски.Бори се за култерата.