24

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли вчера пътува от Видин за София...просто няма да коментирам....млъквам.Там думата път ,липсва .Ако толкова е голям експерт да са качи в колата и да иде и се разходи до Видин.Само че по добре танк.

23

Алекс

преди 1 година

Средновековните алхимици не можаха да го направят,но ББ го постигна: превърна асфалта в златни кюлчета.

22

Нищо не става

преди 1 година

От тоя държава често ви казвам

21

Тоя пък

преди 1 година

Борисов да на кара полагащата машина. Да питат техническите ръководители какво са гледали. Шефовете на строители и пътни агенции, които си правят графиците и следят разходите.

20

Мафията е в

преди 1 година

Пътното строителство

19

Така е

преди 1 година

Като няма кой да ги осъди пътищаромутпенските фирми

18

Боко

преди 1 година

До 13. Уф, спретнаха ви един евтин компромат със СНИМКИ на едно чекмедже и после 20 години ще го дъвчете.

17

Реалист

преди 1 година

Мога да ви кажа, че, независимо кой е на власт, винаги ще бъде така. Защото строителните фирми винаги ще се заиграват с управляващите и ще строят далавераджийски. За съжаление, така е в ганьовска държава.

16

Гледна точка

преди 1 година

Ами по-добре да има 50 км построена магистрала и някакви дефекти, които СТРОИТЕЛЯТ трябва да отстрани, отколкото 0 км без дефекти. Като не правиш нищо, няма как и да има грешки, нали Шишо?

15

Гербер

преди 1 година

До 15. Ха-ха-ха, стотици милиарди???? А бе, това антигербаджиите съвсем превъртате от завист и злоба.

14

Данъкоплатец

преди 1 година

Колко пътища се построиха последните две години Шишков ? Вчера пътувах от Бургас до Варна. Пътят е пред разпадане !!! В такова състояние за последно беше 97година . А идва летен сезон. Там ще стават много произшествия това лято , дай боже без жертви. За две години Радеви експерименти,държавата е с 30 години назад.

13

Анонимен

преди 1 година

То не е случайно, че при ГЕРБ всичко е ремонт на ремонта на ремонта .... Откраднаха стотици милиарди.

12

Анонимен

преди 1 година

Милиардите от липсващия асфалт са в чекмеджетата. Прокуратурата да започне да работи!

11

Реалист

преди 1 година

Борисов е завършил средно образование с пълен отличен! Завършва Школата в Симеоново, и след докторат, защитава титлата...Доктор на науките! Главен секретар на МВР, два пъти избиран за кмет на София, три пъти Премиер ,и отново е с най-голямо доверие от българския избирател! А разни щатни полюционери,му приписват само Винету??? П.П. Перверзията Продължава!

10

Някой

преди 1 година

МВР щели да правят проверка на пътищата ??? Този наред ли е? Прокуратурата също била правила успоредно проверка ? Шиши се оказа говорител и на Прокуратурата! Когато оттам му поискаха "доказателствата" за престъпление,Шишков заяви, че не били готови! Май се оплете в собствените си лъжи и машинации! А иначе раздал близо половин милиард за ремонти! Парите раздадени , а ремонти няма! Не е построил и 1 километър път, но готов да раздава за ремонти! И се носи смрад на корупция! Но виновни били ГЕРБ!

9

Българинът

преди 1 година

Е беден,защото е *** .Три неграмотни трола му формират мнението.

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Архитекта уволнен без да носи отговорност за момчето Назначен служебен си Шишков Спри вече временен си

7

Реалист

преди 1 година

СИКаджийската Мутра необразована дето само една книжка Винету е прочел, нали с измама печели избори, защо го търпите бре?! Да ви ограбва, лъже и унижава!!!

6

Мошеника Боко Шкафа

преди 1 година

Мошеника Боко Шкафа напълни шкафовете с пачки и кюлчета злато и ни залъгваше с некачествени магистрали.

5

Абе

преди 1 година

с нея ще направим още едно обследване, за да можем като държава да знаем какво точно да ремонтираме", заяви арх. Шишков.Всичко е за ремонт Шишков.Цялата държава е за ремонт ,след боко и амет.Цялата.