15

Смел Гибсов

преди 1 година

Аууууууууууууууууууу каква новина....

14

Анонимен

преди 1 година

Хванала го е сигурно с друг приятел .Тая така и не се откри .Явно пази тази част за старини за да я съжалят че си е криела реалните ищения.Татко й работеше в Мерил Линч най голямата инвестиционна банка.Спомняте ли си Лемън Брадърс 2007-2008 когато стана свтовната криза ,Мерил Линч бяха тези които обежадаваха че "братята" са наред и после се сещате.Малката Тейлър е богато дете ,толкова богата че може да си плащада има фалшиви годеници .В г/ей средите им казват "бради"(преструват се на хетеро)Другата Майли Сайръс дъщеря на певеца Били Рей Сайръз отдавна е признала че е БИ.Суифт просто обича

13

Хейт

преди 1 година

Момичето има нужда от едър черен член. Така ги възпитават от малки. Иначе мултикултурализмът ще погине.

12

СУПА

преди 1 година

ДОБАВЕТЕ СОЛ НА ВКУС

11

Анонимен

преди 1 година

И кой ще помпи гумата?

10

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

Става дума за кънтри-рок певеца *** McGraw, с чието лично и пряко съдействие туй дивойче стана преди години истинска новоизгряваща звезда в Южните щати. . .,но изглежда, че женската НЕблагодарност е безкрайна - и - животът неведнъж го е доказал.

9

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

Ще се жертвам и ще пролея сърцераздирателно цела 1 сууза за горкото тъй трагично разтресла битието си и така жестоко разбито сърдце дивойче, че ми стана направо мъчно и взех та й съчувствах в тази лична семейна трагедиЯ... Ой Ой Ой колко лоши хора има на тая 3емя и изобщо никой не ще да й се притече на помощ на кресливата певачка, дето би навремето дусспата на *** МакГРОУ, който я направи реална 3ве3да; но както казват Пророците - Съдбата й го връща тъпкано и тая нема да избегне Кармата СИ!

8

Анонимен

преди 1 година

"Връзката се изчерпала" да се чете "Писнало му да ѝ угажда на капризите и да го държи на каишка". Видели са човека да пие с приятели и да крещи "Най-сетне свободен!", развявайки възторжено ризата си в полунощ.

7

Бах мама му.

преди 1 година

Може ли такова нещо ? Безобразие !

6

Анонимен

преди 1 година

Е ми да идва на село. Тя шакира вече ми каза че идва, но и на тая ще ѝ намеря работа

5

Анонимен

преди 1 година

Няма феминистка, способна да задържи кадърен здрав мъж.

4

Бай Чеп

преди 1 година

Туй моме Тейлър хич не го знам, а пък кое е гаджето и понятие си нямам, ама много ми е мъчно за тях. Прехвърлях си го, прехвърлях си го... туй мойто нещо и забравих в кой крачол го оставих.

3

Ми

преди 1 година

Готин пичерок ....няма какво

2

Бесен китаец

преди 1 година

До 3:Тли към едно, ориз към вода.

1

Анонимен

преди 1 година

Заради мене се раздели. Кат ме видя и не издържа би му шута. Ся ми пиши всеки ден ама не ми се занимава с г _сти. А бе тва ориз кат готвя едно към две ли беше водата ?