15

ББ

преди 1 година

САЩ задължително трябва да изправят...Борисов-Пеевски пред съдилища в САЩ...или депортиране или ги доведете с вашите възможности!...Война е хора!другото е лицемерие и няма да ви вярваме повече!!!

14

Хахаха

преди 1 година

в община Велинград на пеевски-боко,такса заявление,разбирай такса подаване на молба наем е нечовешките 70 лв,грабеж тотален е,грабят нечовешки всичко работещо и опитващо да пройзвежда! в ГС мафията и дпс чупят рекорди с грабежи и зависимости,дано САЩ и ЕС обърнат внимание,че е нетърпимо вече!

13

ББ

преди 1 година

нЕма се плашите,глада ви е гарантиран от *** и пАсолството,обслужващата ги администрация убива всички пройзводители...за да може путин да превърне храната в...оръжие и да ви превърне в роби...успех!!!ЕС дава субсидиии дс комунисти им ги ограбват през данъци,такси,рестрикции...е продължете да ги обслужвате...!!!

12

БубоУечка КЮЧЕК

преди 1 година

Няма се плашите- червеите, щурците и другите буби дето ви ги готвят от Брюксел растат бързо- ще има за всички. Ути ще ви покаже как се готвят.

11

Анонимен

преди 1 година

Бизнесандрешко: "Евтиното е пазарна аномалия, скъпото е пазарна икономика"

10

Анонимен

преди 1 година

Дефицит няма да има. Ще има от скъпото от 90 процента.

9

Анонимен

преди 1 година

Ще видим дали хората предпочитат социализма. Всички имаме право да избираме. Който иска европейски социализъм, ще купува с 10 процента. Който иска африкански либертариализъм и български картелизъм - ще купува с 90 процента.

8

Алтерниращ веганист

преди 1 година

aaa... шматката май е проспала нещо. Надценките минимални ли са или са всъщност максимални?...

7

Анонимен

преди 1 година

Абе стига глупости,беее!Какъв дефицит като магазините се пръскат по шевовете от стоки,които вече залежават,защото няма кой да им ги купува.Напоследък се продава вмирисано месо и колбаси с изтекъл срок.Внинавайте с покупките!

6

До Анонимен 1 от Пут

преди 1 година

Внимавай, че сме насочили 99 "Сармата" към градинката ти, стотният се цели в касата с крафт бира! Приемай православните ценности и тежкият живот, свързан с тях докато е време, иначе ще видиш какво ще стане!

5

До 1

преди 1 година

Искрено ме позабавлява :) Евала на такива хора, живот мечта!

4

до 2

преди 1 година

Няма, те го връщат.

3

до 3

преди 1 година

Е тя тренира на долния етаж. Иначе знам колко е добра, да. Спортистка си е. Както и аз де, но понякога си мързелувам. Иначе изкарва повече от мен, управлява 3 бизнеса. Абе, ИТ работа- кеф.

2

До1

преди 1 година

Да знаеш само колко е добра булката ти с "тренировките"!С тия свои дарби които има,твоите 20 бона са жълти стотинки!

1

Анонимен

преди 1 година

Тегаво започна седмицата. Бусчето взе детенцето за градина. Видях, че не вали, омаслих декинга навън и мебелите. Подкастрих туите и японските кленове. Още преди 10:00 си изпих 2 крафт бири. За обяд с жена ми хапнахме по 1 аржентински рибай зрял 60 дни с бързо ризото с манатарки, салата и бързи аспержи. Изпих още 2 бири, тя отиде да тренира. Стана обяд, спах 2 часа. Сега ще седна да видя какво се случва на работа. Сладък е квалифицираният труд. Работиш по 1-2 часа на ден за 20к. Кеф.