52

българка

преди 1 година

КОЙ И ЗАЩО ТВЪРДИ И СЕ ОПИТВА ДА НИ ВНУШАВА, че сме безразлични към подобно поведение ?!?!? НЕ, НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НЕ СМЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ ! БЕЗРАЗЛИЧНИ СА КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ !!! Има ОГРОМНА разлика !!! НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ, КОИТО НЕ СМЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ, МНОГО, МНОГО, МНОГО искаме тези тримата да бъдат осъдени ефективно и да лежат по 5 години в затвора ! За съжаление, съдът ще реши друго и това се знае още от сега ! НЯМА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД, НЯМА !!! Престъпници, наркомани, убийци ги осъжват условно !

51

Анонимен

преди 1 година

Тия ако регистрират партия ще дръпнат индивиди от пп дбъ и гербъ

50

Анонимен

преди 1 година

То пусни и другите уубиваг по пътищата и не са в затвора а с глоби кословни присъди ,че затова ли ,не мисля

49

ПроСоТо

преди 1 година

"инфлуенсъри" !!!...???...До къде паднахме!..-"Страничните продукти" на прехвалените "евроатлантизъм" и "Нов световен ред" ,станаха новите "ЗВЕЗДИ"на нацията!!!...Веднъж мернах в един клип на Ванката едно от съществителните-герои -"Чеченеца"...Ама той не може да говори бе !!!...От ЛОМОТЕНЕТО му нищо не се разбира !..За "Куката" не съм чувал...А "Емили-Емил" си е дефинирано психарче...Те това са новите национални герои,както отбелязах-отпадъчнияпродукт на "демокрацията"..

48

Анонимен

преди 1 година

тези същества са непоправими животни в тях няма жал,страх от божие наказание,никакви морални ценности,за затвор са и тримата,непоправими.

47

Valio

преди 1 година

Инфлуенсър какво е?Демек тия ми приличат тримата арестуваните на ***.Ясно значи какво е.

46

Военен брокер

преди 1 година

Бувши крадци и бивши труженички в най-древната професия -инфлуенсърки?Затвор и разледване за недекларирани доходи от участия по заведения и реклама.Дигиталната мрежа в БГ никой не я следи ,а вече младежите са там 50% от времето там се въртят и 10-20 % от икономиката-легална сива икономика....

45

Рамбооо

преди 1 година

Защото господа телевизията и интернет са пълни със садо-мазо мотиви. Филмите са почти винаги с мотиви на секс, убийства и жестокост.

44

мъжки

преди 1 година

Никой не бил реагирал на случващото се... да бе да, поне няколко цапнати чифта *** е имало! То и тея мазни батки със застрашителни диагоналки от къде по-точно да ги подхванеш?!

43

Наказателен кодекс

преди 1 година

"Организирана престъпна група" е структурирано трайно сдружение на три или повече лица с цел да вършат съгласувано в страната или чужбина престъпления, за които е предвидено наказание лишаване от свобода повече от три години. Сдружението е структурирано и без наличие на формално разпределение на функциите между участниците, продължителност на участието или развита структура. УЧАСТНИЦИТЕ ТУК СА 5, така че и за ОПГ може да става въпрос и за присъди до 10 ГОДИНИ !!!!!

42

Решението е

преди 1 година

По 5 години в затвора ефективно и да бачкат, за прехраната си докато са там. Ще им дойде малко акъл.

41

Анонимен

преди 1 година

Малка грешка - присъдата на Чеченеца е от 2017 г, разбира се, не е от 2107 :)

40

Наказателен кодекс

преди 1 година

Тошо Куката - седем присъди!!! Чеченеца - присъда за грабеж от 2107 г.!!! Данаил Йорданов - 50 нарушения на Закона за движение по пътищата и на обществения ред с Тротинетката. Та, КОЙ от тия тримата може да се поправи, БЕЗ да лежи ефективно в затвора??? Няма такъв. И ТРИМАТА СА В ПАНДЕЛАТА с двата крака.

39

Наказателен кодекс

преди 1 година

чл. 66 Когато съдът налага наказание лишаване от свобода ДО 3 ГОДИНИ, той МОЖЕ да отложи изпълнението на наложеното наказание за срок от три до пет години, ако лицето не е осъждано на лишаване от свобода за престъпление от общ характер и АКО съдът намери, че за постигане целите на наказанието и преди всичко за поправянето на осъдения не е наложително да изтърпи наказанието. Т.е. МОЖЕ и АКО присъдата е до 3 години, но точно в този случай на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДЪРЗОСТ И ЦИНИЗЪМ това НЯМА ДА МИНЕ!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Емили в кой затвор ще го вкарат, мъжкия или женския?

37

Юрист

преди 1 година

Щом не са с условна присъда за същото деяние в изпитателен срок, никой от тия няма да влезе за ефективно изтърпяване на наказание. Такъв е законът!

36

И тримата ще лежат

преди 1 година

Ако не ги осъдят ефективно, държавата капитулира и признава, че не може да осигури обществения ред и да гарантира сигурност на уязвимите групи, каквито са лицата със специални образователни потребности. Случаят е много известен и няма как да го заметат под килима. Може да не е за дълго, обаче и тримата ще лежат ефективно в затвора, защото цялата страна следи случая. Данаил Йорданов тази година ще гледа прайда на квадратчета, през решетките на ЦСЗ :)

35

Анонимен

преди 1 година

Траверса не, нали беше активист на преДай България

34

Анонимен

преди 1 година

"Инфлуенсър" = неграмотен прос.так с претенции, по който се захласват още по-неграмотни лузъри. Болно е всяко общество, което поощрява съществуването на такива ***.

33

Възмутен

преди 1 година

Утре като убият някого ,което непременно ще стане,властта пак ще е невинна въпреки че не взема мерки срещу подобни престъпници!