39

Z

преди 1 година

САЩ нямат работа никъде по света освен в САЩ. *** кравари

38

Анонимен

преди 1 година

До До 35 Отдавна приятелю, армиите на СА, Египет, а за Иран да не говорим, са на много различно ниво от времето на 6 дневната война! Ние и след 10 г няма да имаме ВС като техните!!!

37

Само питам...

преди 1 година

Що са толкова оскъдни статиите за Специалните операции на приятелчето на САЩ - Израел в Ливан ? Ей го. Вчера са обстреляли С РАКЕТИ ТРИ цели в Ливан ЕДНА ОТ КОИТО Е БЕЖАНСКИ ЛАГЕР . Колко му е . Обявяваш една страна за диктатура а тези които ти се противопоставят за терористи ... и си бомбиш на воля . ХАГА НЯМА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ? Или то САЩ не позволява а международните съдии в хага не искат да си загубят заплатите плащани от Америка ако започнат да си врът носа там ктдето не им е работа.

36

Анонимен

преди 1 година

И що Израел не е под санкции? Алооо говедарите срама немате!

35

Мравояда

преди 1 година

Ицо Иванов бяма ли да пледира повече оръжие за Ливан? Като е демократ да не вика само Украина,ами да осъди политиката на Израел,най терористичната държава след САЩ!

34

Анонимен

преди 1 година

След примирието на Иран и Саудитска Арабия с помоща на Китай! Израел е изолиран в Близкия Изток! САЩ вече не са играч там и в Сирия виси нелегалното им присъствие на косъм! Също изпразниха складовете си с мениции в Израел да ги дадат на Украйна :)

33

Къде и МНСъд ( ICC)

преди 1 година

Когато Израел обстрелва цивилни в бежански лагер а?? А палестинските деца не са ценни колкото украинските за САЩ и Запада??

32

Анонимен

преди 1 година

Русия и и Иран имат легално бази! Имат съюз и покана от сирийското правителство!! САЩ окупират Сирия и крадат нелегално!!!! Престъпници са!

31

Анонимен

преди 1 година

И как си защитава Израел като обстрелва бежански лагер а?? Ако Русия обстрелва бежанци в Екрайна знаеш ли какъв вой ще има от Запада??? Лицемери!

30

Военно престъпление

преди 1 година

съобщи, че бомбардировките се били срещу бежанският лагер Рашидие.

29

Анонимен

преди 1 година

До 28 Добре в да кажеш и колко таййни бази и складове има иран на сирийска територия? От който редовно се използват за атаки срещу Израел. Много удобно говориш само за едната страна :))

28

Анонимен

преди 1 година

Израел и в Сирия ли се брани? Защото всяка седмица бомбардира Сирия! И САЩ ли се брани в Сирия и са си окупирали 10 военни бази ;)) Аа?

27

Анонимен

преди 1 година

23 нищо не виждаш , както ти казах в София има посолство. Държавата е призната от България. Не чувам нещо да искаш справедливост, а точно обратното. Заяждаш се на дребно, кой какво написал и защо не било твоето. А иначе си много креслив тук.

26

Анонимен

преди 1 година

Аха за Изрел може за Ръсия не.

25

Анонимен

преди 1 година

До 21 Израел се брани , а не е почнал окупсторска война. Хахахаххас някак си има разлика. Второ ... ДА никога няма да сложим санкции на Израел. Ще слагаме на комунделите това проблем ли ти е :)))

24

Анонимен

преди 1 година

А санкциите срещу агресора Израел? Защо целия цивилизован свят мълчи??

23

Анонимен

преди 1 година

До 19 Недей повтаря едно и също. Виждам ,че вече си проверил и си видял че държава Палестина НЯМА. и сега се въртиш, като червей. Коя държава тогава е имал предвид :)))) въображаема ли ....

22

Анонимен

преди 1 година

Преди седмица беше бомбардирана военна база та САЩ в Сирия! Ранени пет войници..Какво прави САЩ окупира нелегално земя в Сирия и нарушава териториалния и северенитет!! А войската на САЩ в Сирия окупатори и агресори ли са или не?? Защо не??

21

Анонимен

преди 1 година

Къде са санкциите бе?? А възмущението?? Киро няма ли да дари една заплата за Палестина? Да изганят израелски туристи от Европа и спортисти от Олимпиадата?? Не? А защо?

20

Анонимен

преди 1 година

Израел бомбардира и Сирия и преди две седмици удари летището, което снабдяваше пострадалите от земетресението. Няма санкции от "загрижената" международна общност, абсолютно нищо.