26

АНОНИМЕН

преди 1 година

БЕЗДАРЕН И ОШЕНИК ,ТОВА Е КЪНЕВ, ТОЙ ПРОВАЛИ ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ДА НЕ СЕ СЪБИРАТ ОТ НОЙ И ДА СЕ ПОДНАСЯТ НА БАНДИТСКИТЕ ФОНДОВЕ,ДАДАТ ЛИ МУ ПАРИ ЗАБРАВЯ ПАТРИОТИЗМА

25

човека с бича

преди 1 година

Аз знам нещо хубаво за това пъпчиво земноводно-един волски бич

24

777

преди 1 година

Този се е сама забравил- с Йончева са за отнемане на българското гражданство - тръгнали срещу родината си. Онази пък и си направила къща за ,,гости,, край морето. Източника хилядарки от фонда. Те около Нинова все пою-отровни и некадърност. Как не чух нищо добро за тия двамата. То и детето й се беше ежасило от нея

23

Анонимен

преди 1 година

Президентът няма изобщо такива правомощия! Наблюдаваме един фарс от 7 години, но никой не може да се осмели да каже истината публично!

22

Анонимен

преди 1 година

Е нали Боко, пак ще обискира президенството. Радев да не би да е забравил?

21

Падение е Радане

преди 1 година

Резултата ви на двете партии е по малък от на ПП предните избори . И по- малък ще става . Напомняте ми на една муха дето се блъска в прозореца на вратата на колата опитвайки се да излезе докато прозореца на другата врата е свален .Мислиш че коалиция с герб ще ви довърши ли ? Не сами ще се довършите и България ще пати от акъла ви

20

Влади

преди 1 година

Някога тая Рада дълбоката да е свършила нещо полезно за България? Като бяха в коалиция с ГЕРБ, тази мома все беше уж в опозиция на собствените си другари по партия , като пръднал в рейс, не е той в коалицията. После , в Европарламента заедно с рускинята Е.Йончева , плюха, че плюха България. Сега го/я показват пак по медиите, като някакъв титан на политиката. Ай сик.тир! Такъв г.е.й ще ми се прави на голямата работа! Трий, но това е истината!

19

Анонимен

преди 1 година

Има ли поне един да е в час в тази коалиция? Този поне за разлика от киро има стаж като политик.Да вземе думата на сбирката им и да обясни на аматьорите от ПП че в тази държава от движеща сила за изолиране на Герб.Се превърнаха те в изолираните. С герб не искали с бсп от там не ги искат с възраждане е невъзможно със чалгаря напълно изключено Може би дпс? Дори и турците да се съгласят .ПП /ДБ трябва да изкарат най малко 35% за да стане коалиция ..А те другият път и 20 % няма да изкарат.

18

АЛО, Събудете се !

преди 1 година

Притесняват се младите девойки! Политиците не хленчат и не се офлянкват! И какви ще да са тез формули за съставяне на правителство така, че хем Гешев да си запази поста, хем Бойко пак да командва парада, макар и задкулиснно?! Какво ни баламосва тоя! Каква Промяна, какви 5 лева! Или поредната ПОДМЯНА издиктувана от Брюксел, Берлин или Вашингтон в ползу украинского народу !!!!!!!!!!!!!!

17

анонимен

преди 1 година

Чудя се дали всички в ДБ са тъй неприятни, е и не напълно адекватни. Като започнеш от джобното генералисимусче, през Раданчо, та чак до Ристо.

16

Анонимен

преди 1 година

На сръбския език на Кулезич някога БКП се наричало :"Българска Радничка Партия" да е в помощ на Еврейчето Рад Кънев в хомосексуалните битки с червената Вагенщайн с мъжкия член от БКП защо след Свети Крал в София Б.Работническа Партията-комунисти постигнала фурор.........От съжаление на Работещите в София кухи-празни юдеоглави

15

Анонимен

преди 1 година

Драги ми Кънчов, нали точно Борисов те направи европейски депутат, с твоята мижава партийка ГЕРБ я взе в коалиция.

14

Чекмеджан ефенди

преди 1 година

Лъжец.

13

ОСТАВКА

преди 1 година

Рамадан забрави, че беше приседнал на колянцето на БОко, сега приказва врели ни кипели. ПП не трябва да влиза в тоя капан да има нещо общо с ГРЕБ. Ама нищо, нито коалиция, нито експертно или програмно правителство. Това е капан.

12

Рада Дълбоката:

преди 1 година

"Ох, мнооо съм прит'сненЪ от любимия ми вожд Винету... Направо съ изчервих и овлажних от прит'снение!"

11

Кънев:

преди 1 година

Притеснен съм къде отиде чекмеджето на Борисов

10

Ганди

преди 1 година

Който се провали като политик, става евродепутат,Така и Раданчо си е заслужил келипира и заплатката в евро

9

нннн

преди 1 година

Вътре е маргинализиран и няма да го слушаме.

8

Зозо

преди 1 година

Сетих се кога пихме бира, 16.05.2017г., защото след това ходих на концерта на Юръп :)))))))))))))))))))) Помня като слон.

7

Анонимен

преди 1 година

Кънев с еврозаплатата си е много притеснен