45

модерни времена

преди 1 година

Съмнявам се...............

44

А

преди 1 година

Да не говорим влаковете на какво приличат!

43

Лучко

преди 1 година

Тези, които бъдат заловени/ засега няма такива/ да драскат, да се осъждат по бързата процедура/ има и такива/- 90 работни дни да чисти драсканици в цялата столица +глоба от 3000 до 5000 лева/ пребоядисване и почистване на сградите. Лично аз не харесвам никакви графити по сгради и подлези, но щом общинарите ги харесват, да се издраскат всички общини в графити!

42

Анонимен

преди 1 година

Че те са били разрешени ли :)))

41

До 45

преди 1 година

Стенописът не е графит, а драсканица.

40

VladTepes

преди 1 година

До АнонименМладите творци зографи редовно украсяват подлези със стенописи примерно "К.ур за Левски".

39

Анонимен

преди 1 година

На кокерника, коч-инка изкуството "графити" тотално и отива, защо ще го забраняват?!

38

Анонимен

преди 1 година

На #***# изкуството "графити" тотално и отива. Защо ще го забраняват?!

37

Анонимен

преди 1 година

Графитите са изкуство и на доста места в града са наистина красиви и са с разрешение на СО. Хубаво, но масовите дарасканици не са графити, а някакви грозотии. Трябва да се даде поле за изява на младите творци на обществени събития, по западнали подлези, които да се освежат и така нататък.

36

Анонимен

преди 1 година

До hh /20/ Познавам жена, която беше разрешила на детето си да драска по една цяла стена в една от стаите в дома им. Всички й се чудехана акъл, но малкият имаше художествен усет, това личеше още тогава. После това семейство замина за САЩ и чухме от техни близки роднини, че това момче - вече тийнейджър, е приет в някакво много престижно средно училище по изобразително изкуство.

35

Анонимен

преди 1 година

N24 дава интересно предложение - когото хванат, да го накарат да чисти тези цапаници. Можем дори да обмислим предложение - заловеният да драска графити да бъде наказван с минимум един месец общественополезен труд, който да се състои в почистване на графити. Хванат ли същия човек втори път - два месеца да чисти. Хванат ли го трети път - да чисти три месеца, пък белким се откаже от това цапотене.

34

Хахах

преди 1 година

Че те досега разрешени ли са били?

33

Пешо

преди 1 година

До dr. HausПодкрепям написаното. Всякакви знайни и незнайни "творци", представители на гето-съб-културата, са одраскали целия град. И всички трябва да им гледаме грозотиите. За мен освен глоба, трябва да има и обществено полезно наказание. Под кордон ремонтират вандалщините си за своя сметка.

32

Анонимен

преди 1 година

Ок, Локо Сф не е графит

31

Тито

преди 1 година

Разгеле , сетиха се , а кога ще премахнат старите... ?! Центъра прилича на Кенсингтън - Филаделфия ( там живеят само дрогаджии и бедняци ) !!!

30

Анонимен

преди 1 година

Като гледам как са одраскали сградата на НДК-лошо ми става -там поне камери има - защо няма арестувани

29

dr. Haus

преди 1 година

Ами, че то досега позволено ли беше? Това за мен е едно от най-противните неща в София заедно с контейнерите, разбитите тротоари и панелките с пустеещи междублокови пространства.

28

Сата НАТО

преди 1 година

Глобите трябва да почват от 10 000 лв + телесно наказание за "творците". Но какво да говорим, като самите общинари разрешиха по ел. таблата да се рисуват картинки, вместо предупрежденията за опасност...

27

anonimen

преди 1 година

Участвам във фейсбук в една група "Гледката от моя прозорец". От цял свят публикуват какво се вижда от прозореца им. Не, няма такова чудо, хора, няма!. Май само един път от некъв супер западнал негр.о! квартал имаше една единична и това беше. Пакистан какви картини изкараха, Индия, срам да те хване направо от олющени и изпоцапани сгради

26

Анонимен

преди 1 година

На много места се появиха прекрасни графити. Дори с възрожденски "уклон". Толкова ли е трудно драскачите да надраскат нещо красиво, полезно и приятно за окото. А тъ.пите надписи да си деаскат у дома.