24

няма такава държава

преди 1 година

Ами направо учениците да проверяват дали има бомба и после да звънят на МВР. Ако има и гръмне, те да си носят отговорност. Първият учебен час да е по обезвреждане на бомби ...и така. МВР да си почиват....на смени.

23

Анонимен

преди 1 година

Тоз младеж Данко Калапиш, като видиш с какви организации е обвързан, и рязко ти става ясно с какво точно се занимава....

22

Анонимен

преди 1 година

Заплахите за бомби се пускат от наркозависими ученици които не искат да учат.

21

ДО 27

преди 1 година

Наистина,какво ли би било в случай на реална опастност?!?!?

20

факт

преди 1 година

родното МВР НЕ МОЖА да се справи с тия бомбени заплахи. Сега ще вадят от 10000 кладенеца вода да замазват положението. Не ми се мисли, ако някой нападне държавата. Леш сме и това е. Учениците да хващат оръжия, по-добре ще се оправят. За какво ги храним МВР.

19

SS

преди 1 година

Има едно Бг устройство което открива взрив! Преди струваше около 8000 лева !Сега незнам ! Препоръчвам всяко уч-ще да си закупи !

18

Анонимен

преди 1 година

Ушевите корумпета обожават някой друг да им върши работата, докато те се занимават с всевъзможни схеми и престъпления. Носят стълби, чадъри, правят ескорти, тревица,захар,отцепки,каналджийстват,все тънки нещица и това ден след ден. Накрая хоп пенсията на младини дошла и за награда един чувал със заплати. От какъв зор корумпиран неук *** ще се пенсионира първа категория, докато всички други са заети с дейността му.

17

Анонимен

преди 1 година

У нас всеки ден е първи април.

16

SS

преди 1 година

Едно време когато синът ми беше ученик бях казал на училище.директор ,ако има подобно нещо да ми звъни ! Бай SS е старо куче и разбира от взрив! Той пък ми звънеше ,че синът бил без домашно и други глупости !

15

Анонимен

преди 1 година

Накрая директори и учители ще обезвредяват бомби,а МВР и купищата други институции ще се редят на банкомата за заплати.Да не дава господ заплахите да са реални.

14

SS

преди 1 година

И ако някой пикльо си направи майтап и в една кутия за обувки сложи една тухла два кабела да се виждат и стария будилник на дядо си училищните власти ще напълнят памперса ! Директора и даскалите ще проверяват за бомби ???? Те да не са сапьори бе ? Пълен т.ш.а.к сме !

13

Анонимен

преди 1 година

Дано никога не се случва заплахата да е реална , че като ги знам МВР как работят - хората ще ги разкъсат щом става въпрос за децата им.

12

ДРАГАН

преди 1 година

МВР СА ЕДНА СБИРЩИНА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ, МНОГО МАЛКО МОЖЕЩИ И ЧИТАВИ! НЕКАДЪРНИЦИ, ЗНАEЩИ ДА ПИШАТ ГЛОБИ ЗА БЕЗ КОЛАН ОТ ХРАСТИТЕ И ДОТАМ! СТАНЕ ЛИ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО, НИКАКВИ ГИ НЯМА! ПЪЛНА ПАРОДИЯ Е ТАЯ ДЪРЖАВА!

11

80% Дебили

преди 1 година

Онея двамата като избягаха от централния софийски затвор само чистачката ги подгони. Какво пречи и тук да се вменят тези задължения на чистачките. Срещу 50 лева към заплатите със сигурност ще са радостни да бъдат "експерти по експлозиви" и "сапьори".

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен< - ша падна - учителите и директора сигурно разбират от бомби, я направо чистачката да провери и ако има време да обезвреди бомбата, а защо не както се писа по-долу и децата да се включат в търсенето - все едно търсят "съкровище"<br>До колкото си спомням чистачка беше подгонила и хванала затворници бегълци. Та може и по-добре да е да закрият МВР-ту. Май нужда от него нема.

9

Чичо Пенчо

преди 1 година

Учителките и учениците са комбина в тази ситуация, едните не искат да учат, другите да работят, учениците искат в мола, учителките "на кафенци".

8

Анонимен

преди 1 година

А МВР поема ли отговорността от избухването на бомба и избиването на стотици?

7

хи-хи-хииии......

преди 1 година

От четвъртък във Фантастико, печено агнешко бутче само за 88 левчета оката........изберете българското

6

Анонимен

преди 1 година

хах - ша падна - учителите и директора сигурно разбират от бомби, я направо чистачката да провери и ако има време да обезвреди бомбата, а защо не както се писа по-долу и децата да се включат в търсенето - все едно търсят "съкровище" или както се казва - нека цялото училище се включи в проверката за бомба, а "отговорните власти" в тЪз "държава" да си пият кайвето и да си връткат тилифонитИ из нета

5

Анонимен

преди 1 година

Още във втори клас на вече грамотните деца да се въведе час по теоретично сапьорство. Големите ще имат и учебна практика.