103

Анонимен

преди 1 година

Тази измислена организация до днес не е обявила тероризма на владетелите си в Сърбия, Близкия Изток... От 12 години точат петрол без са плащат на сринатите със земята държави в Близкия Изток. Държави, които се развиваха, където децата не гладуваха. От 12 години там е мор! Сърбия , като най-голямата балканска държава беше трън в очите зад атлантика!Много удобно забравят бомбите с обеднен уран там. Вечно ненаситни и ламтящи за власт над света.Запалиха война в Европа!Тази хегемония трябва да свърши

102

Банкеръ

преди 1 година

Империята праща на СВО фронтоваци със зелени униформи ръководени от Дарт Пригожин.Принцеса Зеленска се надява Люк Скайокър и Хан Соло да победят,защото се дрогират и са джедаи.Фронтоваците обаче се напиват и ги изнасилват преди да ги убият.Ако така вървят нещата няма да останат живи джедаи и Империята ще се разшири до Берлин отново.Това е недопустимо за джедаите ......

101

Паню Баирски

преди 1 година

Русия отдавна трябваше да бъде изключена от ООН. Не може терористична държава да членува в каквато и да е организация!

100

Конфуции

преди 1 година

Реакцията на Киев показва грубо незачитане и неразбиране на демократичните ценности. Ако няма равноправие, особенно пък в организации като ООН за каква демокрация говорим изобщо. Да си гледат диктаторкия режим в Киев и да не се месат в международните отношения на цивилизования свят.

99

Ако

преди 1 година

Господ слушаше кучетата, всеки ден пастърма щеше да вали. Падаринът се бил сърдил, а селото нямало хабер.Подобна измислена държава, като се вземе насериозно, може да тръгне слънцето да колонизира като пътува само нощем.И то да е само тя. Имаме си ги още някоя и друга и все те велики, древни, откриватели, левенти, храбреци-абе измислена работа.

98

Анонимен

преди 1 година

Русия председателства, ШОС се разшири, света поръчковия русофоб и нацист става все по-тесен.

97

Анонимен

преди 1 година

Китай е номер едно в технологичните патенти лицензи и то не от вчера. Вече и пускат 6 G там. Някои още живеят с опорките от 90 тип - китай ще напада русия китай правил само дрехи китай бил беден китай това онова. А да и каскет и кой не скача е червен.

96

Еритрея подкрепя

преди 1 година

братята монголоиди. ротФронт каскети смачкани.

95

Алекс

преди 1 година

Терористи са ротационен председател на Съвета за сигурност на ООН.Дано да е първоаприлска шега.

94

Анонимен

преди 1 година

Русопитеците живеят в помията от путиноидна боза, с която кремъл ги захранва по первъй канал.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 Русия има постоянно място в СС на ООН и ще продължи да има.

92

аба каскет смачкан

преди 1 година

"Очква се към 2030 година Китай да навакса и да започне да работи на печалба без да субсидира....." ширпотребата може да навакса само в производството на самовари Фтора употреба.

91

Анонимен

преди 1 година

Хората купили машини, дай да правим опорка. Хората в корея не купили машини, направили сами дай да правим опорка. Опоркаджията ти друго освен опорки през живота си нещо, а?

90

Анонимен

преди 1 година

Айде след месец, на 1 май, да видим какъв ефект имаше от тази новина!

89

Анонимен

преди 1 година

В новинарска емисия на Руската ОРТ, показаха цехове в оръжейната промишленост. С малко очудваща гордост репортера обясняваше, че там се работи на НЕМСКИ МАШИНИ....ОТПРЕДИ ВОЙНАТА??? Ама как може? На нацистки стругове? СРАМОТА, от гнилия Запад!

88

Анонимен

преди 1 година

Нека да напомня че янкито бивш црушник Помпео не успя да прокара Гуайдо. Толкова избесня в ООН че направо им се разкрещя на марионетните че или трябвало да бъдат с него или против него. А преди няколко месеца даже венецуелската опозиция изгони Гуайдо.

87

Анонимен

преди 1 година

До Хехе "По-голяма шега обаче беше, когато Лавров започна речта си, а всички присъстващи в залата му се смяха с глас." ------ забравяш, че сме 2023 и всеки, който желае мобе да изгледа цялата реч без редакции! Тогава ще види, че хората се смеят не на него, а на шегити, които пуска за цялата нелепост на т.нар. "колективен запад" и "демокрация"! Така че опорката от мейла през принтера, наеиваш на ролка и завираш отзад!

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115 Тайван и без това е гуд бай САЩ ще преместят тамощното производство в Аризона, но да видим дали работниците ще искат ли и в САЩ имат ли достатъно. Иначе ASML е спрял да изнася машини за производство на най-бързите чипове. Сега Китай ще трябва да вложи бая пари да разработи своя вертикална доставка на различните компоненти. Очква се към 2030 година Китай да навакса и да започне да работи на печалба без да субсидира.

85

Анонимен

преди 1 година

Русия наби джихадистите и джихади джонитата на сащ в Сирия. Сащ трябва да бъда изключени от ООН.

84

Анонимен

преди 1 година

Русия няма място в СС на ООН. Русия е заплаха за мира в света. Русия нападна суверенна Украйна. Русия финансира международния тероризъм.