59

Денчева

преди 1 година

Не е справедливо да се наказват невинни животни със смърт, без да се знае дори, дали те са виновни за смъртта на жената само, за да се успокои всеобщото недоволство и да се потули по-бързо случая. Сега много невинни животни ще платят с живота и здравето си, а истинските виновници ще останат ненаказани. Свободно живеещите кучета не са агресивни.Може някой да е пуснал кучето си и след инцидента да се е укрил.Във всеки случай, вината не е в животните, а в този, който не се е грижил правилно за тях

58

Докога!

преди 1 година

След дъжд качулка!!!

57

анонимен

преди 1 година

Ако убиеш куче в америка е 3 години пандиз но ако куче убие човек моментално го убиват.такав е закона.

56

Анонимен

преди 1 година

Фашистката власт без съд и присъда уби кучетата, които имат своите права в закона. Без разследване на вината на всяко животно с права. Извършиха геноцид над кучешката раса, само защото са кучета. Това е като убийството на 12 хиляди евреи от Македония и Тракия от фашисткото правителство на Богдан Филов през 1943 година.

55

Анонимен

преди 1 година

Нарушиха правата на кучетата. Първо ги убиха като фашисти, а след това им изследваха стомасите. Ако има невинно куче, което само е гледало с приятелите си и не обича човешко, то също е било убито зверски от властта. Беззаконие и този ***, убил невинни кучета, без съд и присъда, да се вкара в затвора за 3 години. Законът е закон.

54

Някой

преди 1 година

Не можели да се справят с кучетата, хайде бе! Навремето минаваха ловни дружини по къщите и което куче не е регистрирано, познайте... Пуста демокрация!

53

Анонимен

преди 1 година

Кучетата са виновни за всичко...

52

смешници

преди 1 година

Селата и градовете са построени за кучета ли?

51

от фейсо

преди 1 година

аууууу , ужас ! бе как така ше умъртвявате кучитата ? те са мили и добрички . утре на протест , грабвайте клетките и да одим да вием пред президентството !

50

Анонимен

преди 1 година

До Марк Цеков Като няма какво да направят идват законите на джунглата или ти или те.

49

Марк Цеков

преди 1 година

За съжаление жената си е отишла и е оставила дете сирак. Институциите са виновни защото няколко пъти са информирани. Жената от страх е ходела с пръчка аз имам същия проблем в Ботевград. Куче разкъса друго пред очите ми. Няколко пъти подавам сигнал и ми отговора от всички служители е един и същ: Няма какво да направим! Нямаме приют, Няма нападение върху човек нали? *** вие какво си мислите че можем да направим? И до там никой нищо не може и никой за нищо не отговаря. Виновни няма

48

Петиция ще има

преди 1 година

До Думите доубиват. колко гласа в+ са необходими за да бъдат осмислени като Петиция за питбулите в журналистиката?

47

Към: Думите Доубиват

преди 1 година

за 8 минути се получиха 8 плюса. В тукашните хора имаТ сърце. има тишина пред факта на смърттана тази жена, ВЕРОЯТНО И ЖЕЛАНИЕ ЗА ОСОБЕННО ИЗВИНЕНИЕ ЗА ГАВРИТЕ В ТЕКСТА, ИЗВИНЕНИЕ КОЕТО АВТОРИТЕ И ЦОРЕКТОРИТЕ НА ТЕКСТА ДА ПРОИЗНЕСАТ В СЪДА КЪМ БЛИЗКИТЕ, СЪСЕДИТЕ, КОЛЕГИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЗАГИНАЛИЯ ЧОВЕК. СЪДЪТ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НАЛОЖИ ФИНАНСОВИ И ЗАТВОРНИЧЕСКИ САНКЦИИ КЪМ ТОВА УЖАСНО КОМЕНТИРАНЕ ПУБЛИКУВАНО ДНЕС В СЕГА.БГ ОТ НЯКОГО КОЙТО СЕ Е ПОДПИСАЛ:По публикацията работи: Стела Стоянова

46

Анонимен

преди 1 година

Близките да съдят наред кметя, държавата и нпо-тата защитиници на кучетата.

45

Анонимен

преди 1 година

В София не е по-безопасно.

44

да

преди 1 година

на улицата, куче без каишка - куршум в главата! ако нямате пистолет - салам с отрова! и да вървят по дяв-олите всякакви природозащитници!

43

Анонимен

преди 1 година

До Племето е такова Тук е така трябва да стане трагедия(независимо от какъв характер) за да се размърдат работещите в институциите, няма никаква превенция.

42

Думите доубиват

преди 1 година

Вижте им морала на списърите и едиторите: . . . . .1)разкъсаха 40-годишната санитарка; 2)кучетата умъртвили санитарката; 3)Умъртвяването на кучетата било нужно, за да се изследва дали в стомасите им има тъкани от наядената Мирослава? ? ? Ей безчувственни подиграватели,как може така вяло,блудкаво и гаврещо се да се отнасяте с човек който е загинал при ужасни условия.Та тя е била сама. Връщале се е от работа.Бързала е за вкъщи към семейството си.Скована от страх е нападната и е загинала загинала

41

Племето е такова

преди 1 година

44, с това оскотяло население, каква нормалност очакваш?

40

Анонимен

преди 1 година

В нормална държава щяха да приберат и умъртвят кучетата преди да са изяли накой.