66

Анонимен

преди 1 година

Сърбия стои зад антибългарската истерия в РСМ. Сърбия е марионетка на Русия. Заслужава си съдбата на страна от третия свят.

65

Анонимен

преди 1 година

73 Русия не винаги е на страната на победителите. Последният път воюва с НАТО, което бе безумие. Всички сръбски генерали бяха осъдени в Хага, а Милошевич умря окаяно в килия, в Шененинген с обвинение за престъпление срещу човечеството.

64

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

63

Край

преди 1 година

Тя Сърбия се лута и винаги е на страната на победителите та ... не знам. Ние сме много решителни и после ... Да не стане като предния път.

62

Сърбия-нагла

преди 1 година

Започва обратното броене за Сърбия! Нагъл народ, крепящ се на руската политика на Балканите. Разпалил Първата световна война. Винаги играещ срещу нас. Винаги жаден за наша земя. Когато са получили Македония след Лондонския мир, са я кръстили Стара Сърбия, а след това Южна Бановина. След Берлинския конгрес са получили по настояване на Русия бившия Нишки санджак и поречието на река Българска Морава. Като по чудо, заради бъдещия генерал Христо Луков, тогава майор, не са взели и Кюстендил! Факт е , че от векове Сърбия е враждебна на нас държава.

61

Българин

преди 1 година

Американските политици и техните марионетки в Брюксел са тези, които създават разединение сред хората. И Сърбия и България са православни славянски народи. Не е нужно да мразим други като нас, само за да угодим на господарите.

60

Вучич е пътник

преди 1 година

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

59

Сърбия е бедна

преди 1 година

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО

58

Анонимен

преди 1 година

Сърбия ще съжалява, че слуша Брюксел. Имаше всичко, когато беше с Русия, а сега е просто придатък

57

Анонимен

преди 1 година

Сърбия води винаги самоубийствена политика. Лицемерна и сепаратистична. Диктувана от Москва, за да има винаги конфликти на Балканите. Сърбите са били винаги васали. Били са васали на Византия, на Средновековна България, на Османската империя. Днес са васали на Русия.

56

Анонимен

преди 1 година

63 Сърбите никога не са ни били братя. От както съществува, Сърбия отнема земя от България, с помощтта на Русия. Вето, за Сърбия. Никакви газови конектори. Южен поток да им бъде спрян.

55

Анонимен

преди 1 година

63 Ха,ха,ха, още един луд за връзване. България е членка на НАТО от 2004 и на ЕС, от 2007. Българският парламент гласува цялостта и подкрепата за Украйна и определи Русия, като агресор. Ти отивай където щеш, по-скоро ще те приберат белите престилки в едно особено място...

54

Анонимен

преди 1 година

Бобина атомна да пуснат на Украйна

53

Анонимен

преди 1 година

Братя сърби югославци България и Сърбия време е да помогнем на нашите братя руснаци да мобилизираме нашите младежи над 18 гд да се бият на фронта в полза на Русия да ни дадат ядрени оръжия ракети заедно можем да унищожим Украина .

52

Анонимен

преди 1 година

Който се опитва да седи на два стола пада на земята!

51

Анонимен

преди 1 година

58 САЩ са съюзник на България. България е в НАТО от 2004 година. Докато Сърбия е уж, кандидатка да стане европейска членка.

50

Анонимен

преди 1 година

56 Русия изнесе целия златен резерв на България, целият й исторически архив, уранова суровина, цветни метали...консерви на безценица. В България са строили обикновените хора, нископланински, живели в скромност и безправие. Всичко, което е построено, е изградено въпреки комунистическото мракобесие на Москва у нас, въпреки лагерите на смъртта, с които бе осеяна България. На която бе отнет суверенитетът.

49

До долният

преди 1 година

А ти удобно забравяш за три (поне) американски военни бази в България...

48

Анонимен

преди 1 година

Вексанович удобно забравя руската военна база в Ниш маскирана като "хуманитарен център". Също така и установките С400, които Сърбия получи от Русия, под предлог, че ще са само за военно учение, но си останаха в Сърбия. Миговете 29, са в Сърбия, цяла ескадрила, подарък от Путин, заедно с лека бойна техника. Сърбия е пълна с руски шпиони и "бизнесмени", чиято цел е да стъпят на европейския пазар вложили в уж, сръбски фирми, да шпионира запада и да работят против него.80% от сърбите вярват на Путин

47

ВИЧКО

преди 1 година

в България е построено от лошите комунисти с БЕЗПЛАТНА ПОМОШ ОТ РУСИЯ !!!! Какво построиха западните изззроди за последните 30 години в България !? НИЩО !!!!