20

Анонимен

преди 1 година

Минават ми,но нашите веднага ги карат по лагерите да ги пост и хранят

19

Анонимен

преди 1 година

Чак сега ли го разбрахте?

18

Анонимен

преди 1 година

Забравили сте да напишете и че съвпада канала с онзи за наркотиците.Направи ми впечателение,*** шофьорите,занимаващи се с мигранти са друсани до козирката.Просто хващайте дилърите.

17

Анонимен

преди 1 година

Те главатарите им бяха поканени на обучение в Правец от външния ни тогаз министър Николай Мраденов, та какво чудно има в това?!

16

Димитров

преди 1 година

Повечето даже остават тук и чакат момента . Може да има един полк вече !

15

Талибан ерджолан

преди 1 година

Това не са бойци, това са турските дарове.!. Красив букет от мюсюлмански, клозетни рози !

14

Строго секретно

преди 1 година

Е,па малко по-дискретно де!!!Хем ще икономисате излишни думи и тафталогия,хем и на хората ще им стане ясно. Истинския текст нада бьйт :Путиновисти преминават през България на път за западна Европа.

13

Анонимен

преди 1 година

Българин в трафик на хора и оръжие за Ислямска Държава. До там я докарахме. Ама щом българска лекарка прекарва мигранти какво да се чудим.

12

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт: Ще ти кажа. В Англия работих с доста хора от ислямските държави и най вече колониите на Англия. Никой не ги харесва Афганистанците защото са или глупави или мързеливи. Иракчаните са фанатици и престъпници. От хилядите различни хора които срещнах в UK така и не видях Иракчанин, Либиец който да работи. И някой който и да е от континента Африка и Азия да кажепо ЕДНО хубаво нещо за тези.

11

Анонимен

преди 1 година

Чудя им се на тия на акъла. На 20 години вместо да се скъсат от купони, тия тръгнали да се трепят?!? Вместо да си живее живота, да се налудее. На 20 години вече религиозен фанатик. То няма мозък още да осъзнае какво пише в тия религиозни книги. Ако изобщо тия могат да четат. Няма светоглед. Няма житейски опит. Главата му е празна кофа и вътре някой налива нещо си.

10

Травестита

преди 1 година

Урсула да им каже да идват по равно мъже и жени да няма дискриминация. :)

9

Анонимен

преди 1 година

Това когато бабичката Меркел ги покани го знаех и го казах това нещо, това пак е някакъв неккадърник на голяма заплата го е открил.

8

Анонимен

преди 1 година

А дорбо утро! А кой ги финансира и обучава кога ще напишете?

7

Анонимен

преди 1 година

Имат пари от сороските организации

6

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тези да го селектират специално и да ги пращат за "ШВАБИЯ". Нали от там ги поканиха да идват в "ЕВРОПА".

5

Биков

преди 1 година

Че от къде тези скъсаняци имат пари за своето пътешествие на Запад????? Само минаването на България струва между 2500 и 5000 долара . Преставете си колко пари трябват за пътешествие от Афганистан до заветната Германия , и дали ако тези хора наистина имат тези пари ще тръгнат от Афганистан. ХОРА прогледнете , някой целенасочено им плаща пътуването. А колкото до оръжията и въоръжаването им в Западна Европа- съвсем "случайно " в момента в Европа оръжие д а искаш - от Украйна има много.

4

Abu Darda

преди 1 година

В Западна Европа скоро ще има много градове с мюсюлманска управа, както Лондон има кмет паки. Това ще става много скоро в Белгия, Франция, Англия и Германия. И тогава ще има общини, които ще настояват за шериатското право в техните територии. Разберете, няма умерен и неумерен. Всеки мюсюлманин следва да спазва сунната на Пророка и да учи и въвежда шериата на териториите, които завладее. Това не са ви либералните локуми. Може и така, може и иначе. Ислямът е доктрина. Точна и ясна в детайли.

3

Евро-Атлантик

преди 1 година

Клетите бойци ! ЕС трябва да ги приема незабавно ! Жени , пари , храна ....всичко да им поднесе ....накрая им дайте някой друг калашник и стой та гледай ! Аз се срамувам от Евро*ейския съюз ! Той е съюз на феновете на дъгата ...интересното че тия бойци именно тях първо ще избият !

2

Космонавт

преди 1 година

"радикализирани ислямисти" Ннякой може ли да обясни кои са умерените ислямисти?

1

Анонимен

преди 1 година

Добър ден! То от Украйна кви бандити ни навестяват, не е за приказка. Скоро ще се разчуе. Още пазят малко приличие, че да не ги евакуират обратно на фронта.