114

Реалист

преди 1 година

И на запад така настройват хората. Не ни чака нищо добро. Дано разума победи човешката глyпост този път.

113

Анонимен

преди 1 година

Ако нещо ще се случва, ще е след 14 май. Изборите в Турция, където са насочени основните щения на америка за смяна на президента с откритото вмешателство в изборния процес. Спиране на газопровода от русия в черно море.Последваща война между турция и иран, която да включи азербайджан с хоризонт туркестан и отделяна на китай от русия с една горяща дъга увеличаваща ресурсите за тероризъм с далечна цел дестабилизация на целия евразийски континент.

112

Чарлз Буковски

преди 1 година

До Стивън КингСлед Путин ще дойде Медведев, който се налива по цял ден и зове за превантивни ядрени удари по медиите ...

111

Грешен завой

преди 1 година

Цивилизация която зависи от състоянието на 71 годишен едноличен владетел не е цивилизация. Индянците в Амазонка дето не са виждали цивилизация от хиляди години дори са по-развити от така наречената цивилизация.При тях съществуването на живота в Планетата не зависи от едно копче под ръката на един индивид в пределна възраст.

110

Вот как получается

преди 1 година

Този ми прилича на момченцето от приказката на Андерсен, което казва "Царят е гол". Всички го виждат, но си мълчат, за да не стане по-зле. Като видят, че по-зле няма накъде, вече няма да има връщане назад. Ще се осъзнаят едва когато са в окопите, но едва ли ще се почувстват по-добре. Понякога е по-добре да си бунтар, отколкото да се нагаждащ към всяко ограничение и да чакаш спасението да дойде от самосебе си. Но отстрани лесно се дават съвети. Затова не смея да ги съдя..

109

Анонимен

преди 1 година

То и Киро щеше да ни подарява хапчета едно време за радиация ,а сега отново лъже бря

108

Бункер в Сибир

преди 1 година

Може би ще опази за десетина години руския елит от радиацията,но ще загинат от това,че са затворени....Копейкин се надява да го приберат,но не знае,че никой не обича предателите и ще хленчи пред бункера ... Докато се разтопи...

107

Мдаааа,1 април е

преди 1 година

Време е за шеги и майтапи, но тука пропагандата малко се е престарала лекинко :)Все пак,да не забравяме,че в болшинството си българите имат вродено критично мислене и естествен радар за лъжи и пропаганда... Все пак сме тренирани през 33-те успешни години на демокрация,възход и банани :)

106

Обективен

преди 1 година

В Русия променят стандарта на градусите на водката от 40 на 50 : https://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1623299 Може да е първоаприлска шега,макар да не знам в Русия дали е такъв 1 април. Димитрий Мадведев заплаши съдиите в Хага с ракети под въздействие на 40 градусов алкохол. Сега при 50 градусов , може да натисне копчето.

105

матрьошка

преди 1 година

До Bormannтогава русия да пуска бомбата в сибир щом няма нищо страшно

104

ъъъ

преди 1 година

Русия все повече заприличва на Северна Корея

103

До Смирнофф

преди 1 година

Виждам, че не сте си направили труда да прочетете и асимилирате написаното от мен по долу. Има ли смисъл да продължавам да пиша?

102

Bormann

преди 1 година

Руснака е твърдо копеуе и ще издържи на ядрена война докато мекките китки на запад, ще плачат и молят за споразумение.... нормално е. Промиват ви мозъците всеки ден, че 3та СВ би заличила света от ядрени оръжия - няма такова нещо и истината е много различна. Елементарни изчисления биха показали, че всички ядрени оръжия взети заедно на сравнително недоразвитото създание наречено хомо-сепиенс биха унищожили район с размера на Република България и не повече.... Хората не са Богове а само роби......

101

Анонимен

преди 1 година

Този като го гледам е люснал поне 20 водки преди да набере смелост да плете език несвързани и объркани умозаключения.

100

Има 2-варианта

преди 1 година

Като гледам се върви към конфликт и то със 200км/ч --Русия тоест Путин са във истерия и постояно заплашват, а Щатите им се подхилват ! Такова поведение на Щатите подсказва скрит коз който ще прецака ядрения мерак на Путин да ги унищожи ! Остава Щатите найстина да имат нещо във което са напълно сигурни, че ще проработи иначе пишете земята необитаема и във бункер да се навреш пак няма да те бъде !

99

Уникално оръжие!

преди 1 година

Да се сравнява "модерното уникално оръжие на примитивна рус, което никой още не е видял, с оръжията на Космическата флотилия на Пентагона е смешно, ама много смешно, а това показва и нивото на познания на другарите ...

98

Има 2-варианта

преди 1 година

Изпреварващ удар със конвенциално оръжие по Русия и ако имат някакви нови електромагнитни импулси да им спрът техниката и през това време да се унищожи ядрения арсенал на Русия или Вова ще нанесе изпреварващ ядрен удар -- при ядрения удар обаче света ще бъде отровен за сто години поне ! Едно е това което го мисли запада със конвенциален удар друго е на Вова убиване на цяла планета ! На Вова главата мисли за унищожаване и завличане на колкото се може повече хора със Русия !

97

100%

преди 1 година

поредната лъжа

96

кое е нетърпимо

преди 1 година

Нетърпимо е да не знаещ какво извършиха фашингтонските гълъби на мира на 6 и 9 август 1945г.!Нетърпимо и престъпно е да не знаеш кой ръсеше ОРАНЖЕВ АГЕНТ над Виетнам!Нетърпимо е да не знаеш последиците от човеколюбивите бомбандировки на Югославия с обеднен уран и последиците от тях!Претъпно е да не знаеш убийството на 10000 пленени иракски войници с нов вид неутронно оръжие в пустинята!Нетърпимо е да си недоправен,но поне не бъди зъл и ..............

95

Анонимен

преди 1 година

'' "Отдел 74455" на ГРУ '' ................................ интересно всички селски ***, които получават пари от Копейкин, дали осъзнават, че това са кървави пари ... защото кръвта не се измива, тя се връща!