22

Анонимен

преди 1 година

Спрете да пазарувате от тия вериги. Там е само ***. Пазете си стомаха, че после 2-та по евтини лева ще ги дадете на доктора. Все още на пазарите има хора, които продават собствена продукция. Човек е това, което яде, са казали източните мъдреци. А като чуя думата "промоция", направо ми се повдига. Освен всичко, тая лоша храна прави хората дебели и после болни.

21

Асен

преди 1 година

Всички хранителни стоки в България са са имитиращи продукт

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17. Щом в градчета с по 20 000 души отварят вериги от "големи" магазини смятайте за какво става въпрос. Пълно задушаване на българското производство и търговия.

19

Анонимен

преди 1 година

Пазарувам само във Фантастико. Той поне си е български.

18

А

преди 1 година

Аз си пазарувам на пазара в четвъртък в едно село. Викаме му малкият Мол.

17

Анонимен

преди 1 година

Скъпи са и българските и чуждите вериги. Кауфланд е най-изгодно.

16

Анонимен

преди 1 година

Във България имало търговски верига?Глупости на търкалета,картел до картела,било то при електроенергията,горивата,земеделие животновъдство,производство на храни търговия,здравеопазване,абе навсякъде където погледне човек навсякъде картели!

15

Пора

преди 1 година

Пълен, 100%-тов бойкот! Само това ще ги излекува! Аз вече освен хляб друго не купувам от веригите - скоро и това ще спра...

14

Анонимен

преди 1 година

Бях в Кауфланд скоро ,нямаше и 50 човека ....но цените си стоят високи.Съвременни изнудвачи,така или инъче трябва да се яде

13

яаожг

преди 1 година

Отворете брошурите на кауфланд и лидъл и вижте,че освен че много по-евтино,но и няма почти измамата с "БИО"-то,тук лидъла наблъскал половината каталог,само дето биотоалетна хартия не е пуснал.БОЙКОТИРАМЕ ГИ ОТ МЕСЕЦИ,ПОЛУПРАЗНИ СА,НО РАЗУМЪТ НЕ НАДДЕЛЯВА.МИ СБОГОМ,все още има откъде да си вземем вкусни неща на добри цени.,малко трябва да се пообикаля,но поне в големите градове е лесно,пък ако живеех в къща с градина,нямаше да им стъпя.

12

ьяаож

преди 1 година

Лидъла и Кауфланда ги чака съдбата на Карфура-ФАЛИТ.Колкото повече намалява потреблението при тях от месеци,те толкова повее не само държат високи цени,но и наблъскали и"БИО,ВЕГАН",на още побезобразни,био кетчуп представете си.Освен,че знаем че на запад продават по- евтино,а в Полша В ПЪТИ ПО-ЕВТИНО,те още по-нагли стават.Да са им сладки"БИО"яйцата по лев едното,купих си убийствен кашкавал за 12 лева килото със страхотна коричка като едно време и разкошни домати от пазара за 2,50,плюс месце под

11

contractor

преди 1 година

СПРЕТЕ да купувате само глезотийте -сладки, соленки, шоколадче безалкохолно бира и алкохол и им пратете оборота подяволите

10

Анонимен

преди 1 година

ДГД няма да пазарувам от скъпите вериги. Идеята на големите магазините беше да има повече стоки на едно място и това да им намалява цената. А те правят обратното. Събират каквото могат, оскъпяват го максимално и казват който не иска да ходи другаде. Добре отивам другаде, ако трябва ще мина през няколко пазари и малки магазинчета.

9

Анонимен

преди 1 година

До Програмист 24К. Къфто си ми елит. Не моеш два реда програма да накълвеш без 15 грешки. Нарани ли животинките, затвори ли кошарата преди да седнеш да пишеш глупости ?

8

Анонимен

преди 1 година

Доста интересния алгоритъм с използване на изкуствен интелект при формиране на цените е бъркане в носа зяпане в тавана и почесване зад врата. Откъде го намерихте тоя фантазьор бе ?

7

Анонимен

преди 1 година

Програмистите скоро ще ядете 3D домати и AI пържоли!

6

Анонимен

преди 1 година

Харесва им на хората, ама са свикнали да мрънкят нонстоп. Иначе не биха го правили.

5

Програмист 24К

преди 1 година

Който не е учил за програмист, да гладува. Така е по цял свят. Ние сме елита на нацията и не само ще ви контролираме, но и ще ви терминираме.

4

Кокала

преди 1 година

Ами като се тъпчат като сардели,така ще е...Пазарен принцип.Не ти харесва -не пазаруваш.Тогава щат -не щат свалят цените.Но 90% от хората не знаят за какво влизат и просто се мотаят вътре, убиват време, седят нали топло,говорят си с някой защото вкъщи е скучно... сами сме си виновни.

3

НЕЕКСПЕРТ

преди 1 година

ДОБРО УТРО