351

Перпетомобиле

преди 1 година

До АнонименРомките раждат и се женят млади даже още като деца (как става това в 21 век е мистерия-закони?).Другите до 45годишни учат,градят кариера ,търсят умен,забавен ,оформен ,здрав ,нежен щедър с два апартамента ,вила,джип,кабрио,седан и две коли на ток и с инвестиции в чужбина .После по чудо ако упеят да родят едно дете е постижение.Това дете го глези целата рода и става или наркоман на 20 или бега в чужбина да дири екшън...

350

Факти

преди 1 година

До РеалносттаТръбата "Балкански поток" крепи не само България, но и няколко държави от ЕС и допринася за иконо ическата стъбилност на ЕС!ПП -Просто Кире реши да купува газта от гърците ,които я вземат от турците само за да спонсорира фалиращата Гърция за сметка на 40% по скъпа за българите газ,само той си знае колко му наляха в офшорните сметки.Бедна България строи газов хъп за гърците пак на кирето набутвацийките за народеца .Който сам се упределя за умен,красив,бел и добър е сатанински бег.

349

Реалността

преди 1 година

Единствено Бойко арестува олигарси другите им слугуват.Трабата е 100% българска и докарва по полвин милярд на година от такси и комисионни,който лъже ,че трабата била руска,турска или сръбска е анти България.Трабата е една добра инвестиция и в момента ни крепи икономиката без нея инфлацията щеше да е още по-голяма заради скъпата газ и вързания за нея (незнайно зашо) промишлен ток!

348

ХазартЯ

преди 1 година

САМО СДС!

347

Анонимен

преди 1 година

защо някой п...... на пише латински

346

За какво

преди 1 година

Е тогава за какво са изборите?

345

АЗ

преди 1 година

При тези показатели направо да закриват държавата ... Не е възможно всички да ругаят Тиквуна, Кокорчо и Петърчо и после ХОП - те са най-добрите. Явно някой не си пие хапчетата. Само шизофреници и *** ли останаха тук?!

344

Възраждане

преди 1 година

Ромската партия на първо място! Докато Тиквун е на власт, затворите ще са празни!

343

Анонимен

преди 1 година

Докато ГЕРБ съществува ,проблема с ромите , няма да се оправи! Все пак за това са такива резултати - вота на българите ( ПП/ ДБ, Възраждане, БСП) ,срещу вота на ромите ( ГЕРБ) и турците ( ДПС) ! Никой не печели ! Особено българите! Много се позволява на неграмотните и некадърните вече! Писна ми

342

Затвор за ГЕРБ

преди 1 година

Само с глупости ни занимават цяла кампания! Искам конкретни предложения по въпроса с ромите!!! Как ще ги накараме да работят, да си плащат сметките и да живеят според законите ни!! Ако никой не може да измисли как става това , ще помогна! Само кажете ,че искате решение!

341

Господин Пунтила

преди 1 година

ПП на Киро и Асен са загубили преди битката. Битката се печели, когато е софрата преди нея. Колкото е по споделена с електората, толкова по добре. И споделянето не са ваучери и пакети с храна или пък пликове с пари или рекламни клипчета с клишета. Споделянето е процес на постоянно общуване, а не на лицемерно отбиване на номера с някакви си там в далечината под стълбата нищожни индивиди.

340

Факт

преди 1 година

Само ГЕРБ-СДС!Другите са по мияри.

339

Напомняне

преди 1 година

Борисов харесва КоССтадинов!! Гласувайте с 12 срещу тези двамата рублофилски мошеника.... СМЕЛО НАПРЕД КЪМ ЕВРОПА Н Е КЪМ ЕВРАЗИЯ! Тези ще ни обуят за десетелетия, ако не бъдат спрени сега.

338

Точен

преди 1 година

Моят глас е за Възраждане.

337

МАНФРЕД ВЕБЕР КАЗА :

преди 1 година

ТУК Е ЕВРОПА.... РУСИЯ И САЩ СА А СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ...

336

МАНФРЕД ВЕБЕР КАЗА :

преди 1 година

МАГНИТСКИ Е РУСКИ ОЛИГАРХ....

335

МАНФРЕД ВЕБЕР каза:

преди 1 година

ГЕРБ и БОЙКО СА НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИЯ.........

334

Върл Левскар

преди 1 година

До всички и 363 .Когато всички гласуват по закон , дори за никой , тогава е Ок .Тези , които не гласуват нямат право да протестират .Бъдете чисти и представете своята съвест !

333

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане!!! Срамота е трета партия да е ДПС!!! СРАМОТА!!

332

до Далайлай Лама

преди 1 година

Мн си *** саше, останалите 70% като тебе , явно не ги интересува кой ще управлява щом не гласуват. С мрънкане само не става.