138

Пригожин ПРЕЗИДЕНТ

преди 1 година

Вагнер бие Украйна и Запада като коте у довар. Руски войски в донбас няма. Те си кибичът из запорожието и край херсон на днепър вардейки Крим. В историята гази война ще остане като Вагнеро-Украинската война !

137

Анонимен

преди 1 година

Лъжат, за да заблудят противника!

136

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Руските гробища растат по-бързо от окупираните им територии в Украйна.

135

Боби

преди 1 година

До Анонимен 151 Е ХАЙДЕ РАЗБЕРЕТЕ СЕ ИЗБИВА ГИ ИЛИ ГИ ОТВЛИЧА? Истината е че Вова Путин ЕВАКУИРА всички деца от зоната а Вова ЗЕЛЕнски ползва децата като Жив Щит срещу войските на Вова Путин

134

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин изби хиляди православни деца за година и няма покаяние от Сатаната проклета!

133

Боби

преди 1 година

До Анонимен 148 Ъкраинците станаха за смях за всички ЗДРАВОМИСЛЕЩИ. Значи твоите части са затворени от 3 страни в обкръжение. Логистичните лини са под обстрел като там губиш хора, машини за логистика и запаси/боеприпаси постоянно. Артилерията на Противника е толкова много че основната част дори не си крие позициите и буквално вкопава ВСУ в земята а трвоята артилерия я ползваш да обстрелва терористично граждански цели в града Донецк... да и дайте оръжие скъпи западни спонсори

132

Боби

преди 1 година

До Анонимен Анонимен моля цитирай ми кое според теб е Глупост и след това обясни защо(страно след подобна молба следват или опорки или грубости да видим сега какво ще стане)

131

Анонимен

преди 1 година

Станаха за смях пред целия Свят.8 месеца руските армии превземат Бахмут,който е на 20 километра от Донецк,а избягаха от Харков и Херсон за седмица.

130

Анонимен

преди 1 година

Боби,пиши още повече глупости и всеки момент Путин ще те назначи за адмирал на флагмана Москва!Дерзай другарю!

129

Боби

преди 1 година

до Хахаах - да бъзикат се, гледат клипчета и не виждат какво се показва по клипчетата... Кажете ми какво означава следното нещо: В началото на СВО руските ударни хеликоптери летяха с пълен боекомплект сега летят стандартно с 4 птурса и 2 касети с 80мм снаряди... - СВЪРШИЛИ СА ИМ РАКЕТИТЕ ... - И най-глупавия вече не се хваща на тази ОПОРКА - друга идея? - ВСУ са толкова зле с тежката бронетехника че хеликоптерите създавани за масово изтребление на тежки бронемашини нямат цели на фронта...

128

Анонимен

преди 1 година

Демек,пандизчиите и всякаква друга *** събрана от Пригожин разказва играта на великата украинска армия,въоръжена с още по великото западно оръжие.

127

Хахаах

преди 1 година

Пак се бъзикат с келявата руска армия,която атакува Бахмут от май 2022 година.

126

Боби

преди 1 година

До Анонимен 142 Знаеш ли колко ще струват само тези 1 милион 155мм боеприпаси които Европата иска да закупи и прати в Ъкрайна? Също така трябва да разберете че снарядите се правят от *** - а това е лесно ще кажете чугуна е нищо в сравнение със стоманата - Чугуна се пръска на много шрапнели а стоманата не тя има други свойства Още нещо НАТО 155мм снаряди струват наистина безумно много защото за да стрелят на 70км трябва да са изработени с часовникаска точност и качество(РФ просто ползва ракети)

125

Анонимен

преди 1 година

Ако не друго, поне целия свят видя що за сила са руснаците. Избягаха от Киев, Харков, Суми, Херсон. Бият се за огромните мегаполиси Маринка, Бахмут и Лиман, напредват неудържимо. Вече 8 месеца превземат населени места с размерите на Радомир и Пазарджик. Гледайте реално на нещата, много им е трудно в Украйна. Мнооого са далече от първоначално поставените цели: Демилитаризация, денацификация, смяна на режима в Киев и т.н.

124

Анонимен

преди 1 година

Тва тука цели романи написахте бе пичаги, на дума ли ви плащат или просто сте безработни

123

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Повече от една година '' непобедимата червена армия '' не може да се справи с един ''наркоман '' ..." НЕВЯРНО към 3 месец на СВО се Включи ГЕОПОЛИТИКАТА - война кой кого. САЩ са изхарчили над 200 милиарда(основна част за своя ВПК) Европа извади 50+ милиарда Евра - но тва са "стотинки" но от нашия джоб довели до 5% лихва на ФРС и фалит на Банки а в Европа само за стабилизиране на национализираните руски газови компании са изхарчени 24 милиарда евра + безумните електро компенсации

122

Боби

преди 1 година

продължение - Ще кажете теова са капки в морето ДА АМА НЕ ето погледнете България - Чирен е пълен с Газ на цена ОПАЛЯ и УХАА. Колко месеца вместо да се въведе контролиран пазар се изплаюат безумни енергийни помощи(да бяхме върнали контролирания пазар а тези пари да са ИНВЕСТИЦИИ В НЯКАКВИ ПРОИЗВОДСТВА) Ще строим Атомни централи -поглеждаш цените Французите са най-евтини но имат технологични проблеми а Уестингхауз го задминаха дори Китайците а цените (последната централа 30милиарда$ е струвала)

121

РККА

преди 1 година

Единствените които са бягали панически са укро магистралките,невъзпитаните им деца и страхливите им ''мъже''.Руската армия отстъпи в пълен боен строй.Първо жените и децата,после администрацията и накрая бойните части.Заеха позиции зад Днепър и бият ВСУ с артилерия.Ама какво да ви обясняваме на хора като вас жертви на американската пропаганда.Викайте си ''Слава Украина'' като искате,мразете руснаците,плюйте на всичко,накрая вие ще останете сами.А това си е лично ваш проблем.

120

Анонимен

преди 1 година

броят на атаките спада, защото и ракетите на Русия свършиха... или не бяха свършили?или граничарите от Змийския остров умряха (два пъти според Киев) и бяха посмъртно наградени... а после ги размениха и ги върнаха обратно.

119

РККА

преди 1 година

Повече от година великата украинска армия не може да се върне ''незаконно окупираните територии от руската алкохолизирана армия която намалява със всеки изминал ден''.А да и да не забравяме,че руснаците ''дето щели да превземат Киев за три дни,и нямат ракети,били разбити при Харков'' нищо,че не се е водила битка,''И избягали от Херсон със от страх'',нищо че ВСУ е в капан и всеки ден ги бият с артилерия.Важното да викаме ''Слава Украина'' и да ги подкепяме до пълната победа на ''руския нацизъм''