22

Джендърастиада

преди 1 година

Това е новата идеология! Който не е съгласен, ще бъде наказван! Нямате право на мнение, различно от наложеното от ЕССР!

21

Deep Zone

преди 1 година

***, голям мач беше, но те за футбол тук не пишат, няма кой да гледа, камо ли да пише статии, а и няма коментари, съответно няма парички от банери за "журналята" :)

20

Анонимен

преди 1 година

15, много си зле, човече. Вземи се образовай малко, а не само да повтаряш като папагал неща, подадени от медиите. Такава форма тоталитаризъм е много по-коварна и мощна, защото е по-неуловима. Няма да те убият или вкарат в затвора в общия случай (макар и това да се случва), но ще те остракират, ще опитат да те съсипят, очерняйки те с фабрикувани лъжи. Ако имаш късмет, просто ще те игнорират, но това е само за първо провинение.

19

Анонимен

преди 1 година

До По същество. Като гледаш името холандец ли е? Чисто арабско име, най-вероятно мароканец. Подкрепям го. Човек е длъжен да не изразява омраза към хората с различна ориентация, ок съм. Но какво ни задължава да изразяваме обич към тях?

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 Още не ги вкарват в затвора другарю.

17

българин

преди 1 година

По този начин още повече ги намразваме п*далите

16

Пионер

преди 1 година

Да им вържат и по една червена връзка!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14, напротив, има право да изразява свободно своята позиция. Никой няма да го вкара в затвора, заради това че е отказал да застане зад банера, така както би се случило в Русия ако застанеш зад банер Нет войне. Тоя ще продължи да си играе в отборам просто вече няма да е капитан.

14

Анонимен

преди 1 година

С една дума в "свободно" общество нямате право на лично мнение и позиция различна от официалната. Ако все пак имате то вие сте долен Путинист и русофил, направо руски агент

13

ритнитопковец

преди 1 година

Единственият футболист в холандския отбор Екселсиор Ротердам,който показа, че има ТОПКИ и се опълчи на джендърите!!!!Евала!!! Шапка му свалям!!!

12

Анонимен

преди 1 година

До 8: Явно си гледал някакво друго световно, не е играл там. Иначе наистина е мароканец, но по паспорт е от Нидерландия. За останалото си прав.

11

Не на джендъризма!

преди 1 година

Евала на човека!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

По същия начин искат да ни пробутат и Истанбулската "конфекция", добре прикрита зад едно определение за роли на пола. Тук този знак го изкарват че не е на трансовете а то е точно това. Значи хем се борят за приобщаване хем отхвърлят тези които не искат да са с тях. Ами сами си противоречат. Ако не ги подкрепя го наказват. Един вид те упражняват принуда.

9

Анонимен

преди 1 година

До 1: Никой не се събужда, трябва да си доста наивен или изобщо да не познаваш Запада, за да помислиш такова нещо. Човекът си е просто мароканец с холандски паспорт. Такива са най-нормалните там в днешно време. Има и широки полуконсервативни групи, които уж не приемат тези неща за себе си, но умовете им са завладени и не могат да оказват съпротива. Истинските консервативните са маргинални.

8

Анонимен

преди 1 година

Мароканец. Игра на световното. Единствените хетеро ще останат мюсюлманите. Другите ще им объркат главите тотално. Вече става.

7

Анонимен

преди 1 година

Борят се срещу дискриминацията, а ако не направиш каквото ти кажат те дискриминират?

6

Анонимен

преди 1 година

Еврожейска демокрация и свободи, сър! Не правиш или не мислиш каквото се иска и се започват репресиите!

5

АнонимеН

преди 1 година

/БРАВО НА ХОЛАНДЦИТЕ! САМО 1 ОТ ЦЯЛ ОТБОР ВЕЧЕ НЕ Е ЛГБТ ФРЕНДЛИ :D

4

Анонимен

преди 1 година

Тоесчовека са го дискриминирали ще се снима с който иска. Значи ония могат от мъже да станат жени, ама нормалня не може да откже снимка ок да ви имам толерантността.

3

АнонимеН

преди 1 година

ПРЕЗ 20 ВЕК В ЕДИН ФУТБОЛЕН ОТБОР Е ИМАЛО СИГУРНО САМО 1 КОЙТО ДА НОСИ ЛЕНТИЧКА ЛГБТ :) СЕГА ПРЕЗ 21 ВЕК Е ОБРАТНОТО! САМО 1 ОТ ОТБОРА Е ОТКАЗАЛ ЗА НОСИ ЛЕНТИЧКА ЛГБТ :D