187

Анонимен

преди 1 година

САЩ - 3.2/100000 убийстварусия - 8.5/100000

186

На

преди 1 година

военноиндустриалния комплекс не му дреме за жертвите! Как се спира такова нещо?!

185

Започват

преди 1 година

ли американците да се усещат?

184

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин изби хиляди православни деца за година и няма покаяние от Сатаната проклета!

183

Некъф

преди 1 година

Това я очаква всяка държава която се е откъснала от християнските ценности!

182

Анонимен

преди 1 година

До Антикомунист 168. По-добре кравар с болен мозък. Поне убийствата им са демократични.

181

СанчочоСан

преди 1 година

Патриотизма не е най - големият проблем на обществата(защото войните са битки, в които едни патриоти убиват други- както беше казал някой), но утвърждаване на Любовта към човека, уважението, развиване на Фобро сърце, щистота на вззаимоотношенията, Несъревнователност. В основата на Държавността трябва да стои основа Нравственост.. И не Икономиката управлява държавите, а Държавността и отношението към Единението!!!

180

Анонимен

преди 1 година

Американците като им забранят 2023 да си купуват оръжие и до 3023 ще си разчитат на старото вече закупено...............То там е проблема..........Когато някои умишлено пусне слух че ченгетата се изнасят от определен квартал американците бият всички рекорди по километрични опашки на СССР но пред оръжейните магазини.......то ест САЩ имат и действащ култ към ченгетата за което у нас се мълчи

179

Анонимен

преди 1 година

Приравняват притежанието на оръжие до заговор за убийство и нещата полека лека ще се уталожат, а и ще се снабдят с няколко хиляди безплатни пътни работници живеещи по затворите.

178

ьаььа

преди 1 година

Пълни религиозни глупости. Може да си морален и без да вярваш . Всичко се изкривява с дадена цел. Контрол върху масите.

177

era

преди 1 година

цялата кампания е да вземат оръжията на гражданите им за по-лесен контрол на населението. В САЩ има 350 - 400 млн. оръжия в населението, повече отколко е населението. Истината е, че хората имат правото да защитят себе си и собствеността си при нападение. Не както е у нас, едва ли не на крадеца трябва да му помогна да изнесе нещата от нас. Те затова ни мачкат тук, защото няма с какво и как да се защитиш. Закона е срещу теб.

176

Анонимен

преди 1 година

Защо на снимката са само чисто бели ?!?

175

Анонимен

преди 1 година

А бе тука се говори за Америка,какво ми коментирате Русия!

174

Анонимен

преди 1 година

Това е държава,която живее от продажбата на оръжие преди всичко! Не само по света,а най лошото ,на своя народ! Като вземем предвид хаоса от религии,съмнителни учения,липсата на свързващ елемент за народностите които живеят там,ами в общи линии...! Приказките за демокрация и шанса за кариера вече не са актуални! Свързващото е кухия долар! Но това е недостатъчно също вече!

173

Анонимен

преди 1 година

Те чак сега ли го забелязаха? Или го казват само, за да си дадат вид, че работят по въпроса и така да се оправдаят пред света, защото това е очевидно за всички от години.

172

Ти да видиш..

преди 1 година

В Русия има още по голяма духовна криза. Там не си играят на дребно. Избиват свои и чужди в чудовищни мащаби.Лошо.

171

Анонимен

преди 1 година

ЛГБТ пропагандата у нас е много силна. Трябва да внимаваме да не последваме примера на щатите. Поне оръжията не се купуват така лесно при нас.

170

Анонимен

преди 1 година

Затова на изборите след 3 дена за всички други, но не и за ППДБ

169

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще си признавате пораженията. Четете руска литература, сл,шайте рускя музика и може да се поодухотворите.

168

Анонимен

преди 1 година

Точна статия, но сатанизмът и лъжата вече са пропили така образованието , че е време наистина за нещо радикално от страна Бог към нас.Човечеството не може да се спаси само.Виждаме и в България какво се случи следвайки костовисткият модел- неолиберализма.НБУ, хора като Дайнов и тн.Срам и позор.