22

Ралица

преди 1 година

Гласувайте за Бойка калдъръм кадъна,агентката на султан Ердоган. Нека Южна България бъде анексирана от която родина Турция. МРАЗИТЕ България? Искате да видите роднините и приятелите си докарани до самоубийство от мизерия? Тогава гласувайте за Бойка калдъръм кадъна, тя има опит в докарването на населението до самозапалване от отчаяние. Гарантираме ви африкански доходи стабилно следващите 50 години.

21

Ралица

преди 1 година

До Радослав пишеш само лъжи и редиш думи пълни със гняв и защо към мен всичко каквото пишеш не е точно така повтаряш едни и същи мантри на подмяната защо

20

Ралица

преди 1 година

До Радослав аз виждам живота от различен ъгъл на камерата Прочети внимателно написаното от мен за Германия и техните пътища Предпочитам тиквите по тежат на мястото си и имам достатъчно образование за да преценя кой лъже и нито тиквите нито подмяната могат да направят кой знае какво за държавата ни но разликата между тях е огромна

19

Радослав

преди 1 година

До Ралица: типичната комунотиква. 1. Драго нещо, защо всички комунотикви си мислите, че ако не съм фен на дъртия комунист дон тиквон, то автоматично съм фен на този или онзи? Преди сочихте БСП, после беше ИНТ, сега ПП! 2. Как пък реши, че живея в Германия? Явно, четене с разбиране не са го преподавали в килийното училище на Севда ПР!3. Инфлацията се усеща толкова реши защото 12 години една дърта комунистическа тиква и ордата му комунисти краде като БКП преди сдаване на властта!

18

Ралица

преди 1 година

До Радослав а аз плащам инфлацията дето я докара подмяната е не искам това Предпочитам без инфлация и с тикви Имам достатъчно разум и образование за да се оставя да ме заблуждават щом на теб ти е приятно добре но аз не желая едни дето се самоназначиха разрушиха де що имаше безнаказано и продължават да манипулират такива като теб Радослав

17

Ралица

преди 1 година

До Радослав Живей плащай данъци работи на Германия и тогава пиши за ремонтите на пътищата тук А тиквите се броят на есен Радослав Интересува ме България А не тези дето 3 год лъжат саботират разрушават А такива като теб и пригласят

16

Радослав

преди 1 година

Аноним + Ралица + Аз промяната +ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ които са никове на едно и също шизофренично Бойково отроче, та драго нещо, знам, че за теб съществува само Боко тиквата. Та драго нещо Русе - В. Търново трябваше да е готова още 2016 по думите на Боко тиквата и Свинетка! Хемус и Струма се строят от преди 1989г. Пътувал съм много и най гадните пътища са в България на пук на милиардите които се изляха! Твоята тиква да не е направила нещо сама бе? Кой и плаща масрафите? Аз и другите данъкоплатци!

15

Анонимен

преди 1 година

Само притеснения??? Или и констатации???

14

Аноним

преди 1 година

Ела тук в Германия да видиш ремонти се правят постоянно Радослав Спри да пишеш по сайтовете недомислици и от 3 год кой как къде направи нещо за инфраструктурата на държавата ни покажи В Триград подмяната месеци наред оставиха българите без път след срутяване там

13

Аноним

преди 1 година

Този Радослав да върви сам да прави пътища да строи да си направи партия да управлява държавата Радослав Спри с омразата към държавата в която живеещ като не желаеш не харесваш каквото и когото промени го но към по добро НЕ с голи приказки пълни с омраза Стига вече противопоставяне 3 год държавата тъне в разруха Само с лозунги и в бъдеще несвършено време да се говори не става

12

Майора

преди 1 година

Абе Радославе като толкова не харесваш пътищата , отиди и ги виж в други страни! Вместо много да осъждаш попитай кога трябваше да е готова "Струма" стунела под Петрохан и тунела под Шипка и защо последните две години няма построен и км нов път?

11

Иди в Англия

преди 1 година

До Радослав - в Англия ще видиш и по-лоши пътища, и то много.А в Румъния с кола не се пътува, много главни пътища са развалини, на картат ги има, но по тях няма нито една кола, като след война. И си мисли за своя си гроб.

10

Радослав

преди 1 година

До 10: няма нужда да опорочават нещо което е опорочено още в зародиш! 1 път като хората няма направен по времето на гроб! И ако за 2 години както твърдиш са се разпаднали, то това е ясно доказателство за некадърно и крадливо строителство! Път се прави и чак след 10-15 години започва да се ремонтира, а не още докато му режеш лентата, той да е за основен ремонт! Освен това работата на служебното правителство е да организира и проведе избори! Само и единствено това!

9

Анонимен

преди 1 година

Как няма да имаш притеснения? Две години спахте. Като не строите да бяхте ремонтирали поне. Извикай Везенкова да ти помогне. Тя ги разбира тези неща. Популисти! Ин хауса им пречеше, а без него пътищата станаха опасни.

8

анонимен

преди 1 година

Само се притеснява и говори и нищо повече!

7

contractor

преди 1 година

Верно ли си се притеснил? Горкия служебен откогото нищо не зависи, може единствено да се притеснява но му е забранено да ремонтира.

6

Радослав

преди 1 година

Пътища в България няма, няма и да има! Всичко е имитиращи продукти които още докато ги правят, вече се разпадат!

5

Анонимен

преди 1 година

А аз се притеснявам от състоянието на шофьорите

4

Анонимен

преди 1 година

Сладки приказки за наивници, веднага започвай ремонти не сте запълнили и дупка за две години, само давате изявления и се туткате, марш на работа шишко лаладжия невиждан досега.

3

Анонимен

преди 1 година

Верно ли ве нагъл Шишко