11

Да допълня...

преди 1 година

Очакват се бомбени заплахи за училищата и на 2 април. Целта е да се провалят изборите.

10

Анонимен

преди 1 година

Целта на САЩ е да пренасочат избиратели от Възраждане и БСП към шарлатаните ПП и ДБ.Това е намеса изборита.

9

Анонимен

преди 1 година

Ученици. Те имат най-голяма полза от отмяната на часове и цели дни. Ама като спецслужбите не могат да ги хванат.

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Когато няма аргумент срещу някой неудобен коментар, той просто изчезва и готово. Чудесно оформяне на общественото мнение.

7

смешки

преди 1 година

Някой обърна ли внимание на скрийншотовете от различни училища показани в нета?Някой опита ли с автоматичен преводач да направи обратен превод от различни езици на същия текст. Текста е писан от неграмотно българче... на български. На сайта на регионалните инспекции по образование имейлите и телефоните за връзка с конкретните училища са по квартали. За чий ще му е на глобален хакер да си прави труда да споменава в групов еднотипен имейл конкретните квартали като Красно Село...Някой се забавлява

6

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ОПЕРАЦИЯ НА ЗАПАДНОТО КРИЛО НА ГЕРБ-СДС ЗА ДА НАМАЛЯТ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ С ЦЕЛ БУДА ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН ВЪВ ВЛАСТТА!!! ХИЧ НЕ МИ ПУКА ОТ ТЕХНИТЕ ЗАПЛАХИ - ЩЕ ГЛАСУВАМ И ЩЕ ГЛАСУВАМ МАШИННО ЗА СЪВЪРШЕНСТВО И СВЕТЛИ БЪДНИНИ !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Хакери, ученици или заради изборите? В един от мейлите пишеше, че цялото човечество трябва да бъде изтребено, защото всички човешки същества били гадни... Ако го свържем с почти ежеседмичните заплахи за унищожение на земята, в случай че съществуването на Русия в този вид бъде застрашено, които съвсем легално отправя от профила си Д.Медведев, това е руски почерк...и мейлите не са случайни, те трябва да всяват страх.

4

Червенски

преди 1 година

Русия е вновна за американските заплахи .

3

Анонимен

преди 1 година

Целта е да се изгонят хората от училищата по време на изборите, за да имат шанс продажниците от ПП отново да се наредят на софрата с минимален вот.

2

Урсула

преди 1 година

Путин е пуснал заплахите заради бомбите на Арсенал :)))

1

Анонимен

преди 1 година

В ТОЗИ МОМЕНТ ПП-ДБ ИНСТАЛИРАТ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ В ЕВАКУИРАНИТЕ УЧЕЛИЩА ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ХАРТИЯТА ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА !