42

Един гринго

преди 1 година

Познат в полицията в Нашвил ми сподели, че неназованото психическо разтройство е хо мо сек суа ли зъм. Каза ми също, че стрелецът бил голям *** дe pас т.

41

ДИСУСЕЩАНИЯ

преди 1 година

ВСИЧКИ ВИЖДАТ И НА КАДРИТЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е ЖЕНА... АМА ПИШАТ КАКТО Е Е САМОУСЕЩАЛ КАТО МЪЖ, КАТО МУ ГЛЕДАМЕ ВЪЗПРИЯТИЯТА ТО СЕ ВИЖДА КОЛКО СА МУ СЪОТВЕТНИ НА ОБЕКТИВНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ...

40

Анонимен

преди 1 година

Това е жена и всички медии в САЩ го наричат жена.

39

Обективен

преди 1 година

Тази явно е останала недоволна,че са и присадили малка пиш_ка , която на всичко отгоре не е могла и да се дър_ви.

38

Демократ

преди 1 година

Категорично подкрепям американските обичаи и ценности макар да не ги разбирам - все пак сме сьюзници

37

Archangel Michael

преди 1 година

Не са SWAT, а офицери от градската полиция или както ние им казваме "патрулки".Хората няма да спрат да купуват оръжие. Нелегалните продажби ще предизвикат по-голям хаос.

36

Lina

преди 1 година

Очевидно е изплискало, обяснимо. По - важен е въпросът защо няма пропусквателен пункт или е удобно всеки с автомат да влезе в училище и да гръмне 9 годишни. Сега ,за да замажат ситуацията ще кажат, че Китай са винивни, или Путин, извънземните също ? Въоръжават всеки луд, после " реагират" . 14 Мин за swat са супер бавно и те го знаят.

35

.....

преди 1 година

Така е в Америка, всеки спокойно бил той психично не стабилен или луд, може да си купи оръжие.Добре че при нас не е така свободно,а се иска разрешение!Колко такива луди тинейджъри въоръжени избиха и продължават да избиват невинни учители и съученици през последните години и случаите зачестяват!Мотивите са едни и същи;Негодувание и смачкано самочувствие на ученика /стрелец/,подигравки и психо тормоз към малко по-различните хора!Вместо на такива хора да им се помогне Те биват заклеймявани и отритн

34

Archangel Michael

преди 1 година

Нападателката е планирала нападение и в друга сграда, но се е отказала заради засилената охрана. Портеирът е бил невъоръжен и не е могъл да реагира. Такива страхливци нападат само невинните и беззащитните. Да почиват в мир жертвите!Полицията в Щатите е реагирала светкавично - 14 мин от получаването на сигнала до ликвидирането на опасността/нападателя. Изключително добре подготвени и екипирани. Обучени да се справят от стрелец в училище до *** на улицата.

33

Анонимен

преди 1 година

Така е като дават трибуна на сбърканите лгбт същества.Правилно в Англия са ги лекували като душевноболни,шейсетте години,но са спряли и вижте резултатите,измислиха 67 пола,това само болен човек може да го измисли!

32

Анонимен

преди 1 година

Ако беше дал пари за психолог, вместо за хирургия, знам ли ... Па може и, да беше чел Библията повече в това училище ...

31

Анонимен

преди 1 година

Транс-терорист!

30

Случаен минувач

преди 1 година

Всички са вперили поглед в това нещастно същество, но виновните са други: цялата тази пасмина сороски пропагандатори на 73 пола; медиите, даващи трибуна на тази пропаганда; сенаторите узаконяващи тази перверзия; лекарите, правищи пари от процедурите по смяна на пола; родителите, допуснали да експементират с детето им... Цялата тази бесовска машина, унищожаваща човешки същества, играеща си на Господ.

29

Анонимен

преди 1 година

ИМАМЕ ЛИ ТРАНС СРЕД КОМЕНТИРАЩИТЕ? КОЙТО Е ТРАНС ДА СИ КАЖЕ!

28

Анонимен

преди 1 година

Защонпишат нападател, след като е "тя"?

27

18

преди 1 година

До 24 - "Така че кротко с драматичните прогнози и внушенийца." - Кое е драматопна прогноза? Каква прогноза е дадена? Йое е "внушенийце"? Тук не ти е крайно лява PC Амерла. Тея глупости не минават.

26

Урсула

преди 1 година

Колко долара струват калашниците :)))

25

Анонимен

преди 1 година

А със колко психолекарства се надрусала?

24

Анонимен

преди 1 година

Нормално за щатите :D

23

Анонимен

преди 1 година

До 24 - Първо - пиши "До 18", а не се пиши 18. Второ - коментарът ми беше за Day of Trans Vengence, така *** коментирай там и последно, но най-важно - ТИ СИ ПСИХОПАТ! "иначе от тия училища толкова промити излизат, че няма лошо да пооредяват периодично." - Аха! Ясен си.