18

ББ

преди 1 година

Война е...путин и русоробите я обявиха...губят...остава им насаждането на страх..способни са да убият деца и да взривят училища не ги подценявайте,убиват в Украйна...факт!имат си и троянски коне като ***-дпс-гроб-бсп-левицата...война е хора...всяко подценяване може да ни...отведе ...да погребваме децата си...мислете моля и не се поддавайте на пропагандата и..."минусите"им

17

Анонимен

преди 1 година

Кои разполагат със специална техника, която не може да бъде засечена ?

16

Анонимен

преди 1 година

21 век ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата учат вкъщи онлайн ! Няма хулигани, няма наркотици, няма бомби, няма финансиране на бандитизма в България !

15

САЩ въртят номера

преди 1 година

Почнаха бомбени заплахи из цяла България.Точно преди изборите.И разбира се били Руски. Няма какви други да са!Даже съм сигурен че БГ службите работят с ЦРУ и ЦРУ са им дали всички неопровержими доказателства. В момент, в който набират сили партиите, които са твърдо против всякакво участие на България във войната, и в навечерието на изборите, изведнъж Русия организира поредица бомбени заплахи и някакви лунатични съобщения как щели да избият обществото. ЗА ЗЕВЗЕЦИ НИ ВЗИМАТ ТИЯ!

14

SS

преди 1 година

Няма страшно щом са само заплахи!

13

Бойко Шлангмайстор

преди 1 година

голям е тактик - заплахи бомбени спира за миг.

12

Анонимен

преди 1 година

До 11 ами къде да са- изкарват си парите. Да се занимават некадърниците в държавните институции с тези глупости

11

Спасов

преди 1 година

Абе този е масон на заплата от Кремъл. Ясно е че Борисов плаши с бомби защото ще загуби изборите с много. И после ще ходи при Бай Ставри в затвора.

10

Анонимен

преди 1 година

Къде са родните IT, където изникват да се хвалят с 5-6 цифрени заплати. Да поемат инциатива и да организират ответен удар.

9

Анонимен

преди 1 година

Тва все едно троловетте ви ви пишат заглавията.

8

Психолог

преди 1 година

ИНФАНТИЛНИ послания от незрял мозък, озлобен срещу човечеството, все едно той НЕ е човек - тоест яко изпържен от амфетамини и други наркостимуланти.

7

Анонимен

преди 1 година

Изборната активност все повече намалява и без разни мейли, каква репитиция. Хората мразят политиците, какво се правите на ощипани.

6

Без обвинения, моля

преди 1 година

21 ВЕК ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата у дома, он лайн по компютрите се обучават ! Няма хулигани да ги малтретират, няма наркотици, няма бомби !

5

АнонимеН

преди 1 година

ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ВЕЧЕ ОБВИНИ РУСИЯ :D

4

21 век

преди 1 година

90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата у дома, он лайн по компютрите се обучават ! Няма хулигани да ги малтретират, няма наркотици, няма бомби !

3

Анонимен

преди 1 година

До 2 - Ставаш социално изолиран индивид, който предпочита, да си чати с ботчета и да играе игри, отколкто да се занимава с някакви си хора ...

2

Разчитай на себе си

преди 1 година

Децата у дома, он лайн по компютрите се обучават ! Няма хулигани да ги малтретират, няма наркотици, няма бомби !

1

Тероризъм в България

преди 1 година

България е под Терористична Атака,полиция и армия са неадекватни, ще се поиска помощ от НАТО да активира Член 5, унищожават се масово Българи, а институциите мълчат !.............. Мирослав Германов