7

до 9

преди 1 година

проблемите с кожата не идват единствено от черня дроб. Кожата отразява общото състояние на вътрешните органи. Включително акнето. Проблеми с червата, стомаха неминуемо изплуват на лицето. Няма пушач, който да е с добра кожа, с времето белите дробове се запушват, а по кожата това се изразява в жълтеникав цвят. Интимните телесни контакти, от др, страна, довеждат всевъзможни вируси, водещи до многобройни бенчици и т.н.

6

Анонимен

преди 1 година

Спрете да ползвате химиите върху кожата си, а започнете да се грижите за черния си дроб от кадето идват и всички кожни проблеми.. потърсете Антъни Уилям - лечителят медиум. Напълно безплатна и точна информация, която изпреварва времето си и знанията на "учените".

5

Анонимен

преди 1 година

Козметиката е изключително коварен замърсител на водата и в размери, не по-малки от видимите големи химични замърсители. За това не се говори особено, най-вече зщото няма технологии за улаяяне и пречистване и 2. няма заместващи технологии. Много голям проблем е, че включително този сайт, медиите по всякакъв начин рекламират отрови, които се нанасят по коожата или се вкарват под нея, като нещо престижно. Обемът нз козметичната промишленост във Франция е двуцифрен % от БВП, само за сведение.

4

Анонимен

преди 1 година

Фис.....тинг

3

Анонимен

преди 1 година

Бля бля бля бля.......със или без козметика ......всичко срарее, всичко се променя.... Помпа се една икономика и без която прекрасно се живее. Останалото е суета :))))))

2

Враца баце

преди 1 година

Мноого рискова дума ползват тука, и като се има в предвид качеството на списвачките......опасно е!

1

Анонимен

преди 1 година

Откога герундия е част от българският език?