68

Жиката

преди 1 година

Вай,вай..

67

До 69

преди 1 година

Укрите , разбира се. Тази статия ме разплака бе ! Пишете по малко , че ревнах и немога да си допия кафето

66

Анонимен

преди 1 година

И кой е поставил мините?

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69Укрите имат оръжие, ама май живата сила е на привършване. "Миролюбивото"НАТО се похвали с още колко хиляди километра е обградило границата на АГРЕСИВНА Русия след приемането на Финландия??!!

64

Анонимен

преди 1 година

бабите в автобуса ме питаха - абе момче, кой постави тези мини?

63

боб марли

преди 1 година

ама какво сеят боб за манджа или само ганджа сеят????моля да ни осведомите какво сеят

62

Закривай

преди 1 година

окрайна!

61

komitata

преди 1 година

автора енаписал съчинение и еприбрал хонорара за таз веселба -поне да беше прочел малко на таз тема да н епише глупости ккас епочуква и вади мината

60

Анонимен

преди 1 година

Това е лъжа абсолютна само като ми казва как разминирал , там никой не слага една мина а слагат най малко мина под мина някой път и повече за да е трудно разминирането

59

СадиБериВзимай му го

преди 1 година

Братя са. Ще ги оставят даже ще ги вардят да засеят. После ще ги вардят докато поливат, плевят и пръскат и така до събиране на реколтата, след което ше я конфискуват и скораби ще я закарат на африканските държави както беше условието руснаците да пусна украинското зърно че било за бедните в Азия, Африка и Латинска Америка, а не за богатите в Европа, де!

58

Анонимен

преди 1 година

И какво? Трябва да им съчувствам ли? Лол

57

ХАХАХАХХААХХА

преди 1 година

ХАХАХАХАХАХАХ

56

СЛАВА УКРАИНИ

преди 1 година

ГЕРОЯМ СЛАВА!!! СЛАВА НАЦИИ!!! СМЕРТЬ МОСКАЛЯКОМ!!! ХТО НЕ СКАЧЕТ ТОЙ МОСКАЛЬ!!! И минираме земеделската земя, да не я докопат москалите.Тоя дето вади мините с голи ръце е за Оскар, Златна Малинка, Еми, Златен Глобус и всички останали всевъзможни награди. УКРАИНА ВЕНСЕРЕМОС!!!!!!

55

Анонимен

преди 1 година

Алчните украински фермери пак ще ни намалят цената на олиото и хляба. Нашите кулаци не могат вече да издържат ограбването на Бентлито от устата на сина и дъщерята.

54

И защо са

преди 1 година

сложили мини укрите,а после реват драматично пред глобалистките псевдомедии?!?!? Пасквилчето за лека нощ деца си го бива,макар че и децата вече не вярват на Укропропагандата,нито на зеления др0гар с кожени дамски панталонки и високи токчета...

53

Анонимен

преди 1 година

Върви Асим през пустинята, а на 10 метра пред него върви жена му. Среща го приятеля му Джамал и му казва: "Братко Асим, в Корана е записано, че жената трябва да се подчинява на мъжа си и да върви след него..да го следва". А, Асим му отговаря:" Братко Джамал, когато е писан светия коран е нямало противопехотни мини".. Върви Селима, върви напред.

52

ss

преди 1 година

Значи това украинско зърно дето е на всякъде е само плод на нашето въображение.. година без доходи... направо се просълзих ! С пръчка вади мини.. чист Рамбо ! Техника за милиони долари ... по еконта ли са ги пращали към РФ?

51

абе

преди 1 година

нали русия нахлула в украйна, как ще слагаш мини като нахлуваш някъде! те да не са камикадзета? .....фашистка работа, сами ще се изпотрепят!

50

фифи

преди 1 година

САЩ при бягството след поражението си във Виетнам изсипаха милиони тонове радиоактивни отрови в земеделските райони на страната.Там ще може да се отглежда годна за ядене продукция след около 300 години.Хвала на САЩ

49

Анонимен

преди 1 година

Мен ме интересуват неволите на българските производители. Украинските да се сърдят на поставената да ги ръководи марионетка. Не ни касаат въобще. Имаме си наши проблеми.