7

Анонимен

преди 1 година

Брокерите са измамници, грабители и обирджии Плащаш, нищо не правят, ама нищо по сделката, но комисионната задължително си я вземат, а накрая ти си оправяш всичките документи. Питаш, абе шматка защо ти платих поне знаеш ли? Пули се срещу теб, усмихва се и ти казва - ами защото ти показах имота и те заведох да го видиш. Ей, така изкарват по няколко хиляди лева на сделка.

6

ЛОБИСТКИ ЗАКОН

преди 1 година

ЛОБИСТКИ ЗАКОН !!!! АДВОКАТИТЕ И ЮРИСТИЪЕ И ТЕ ИСКАТ ДА ИЗКАРВАТ ПАРИ НА ГЪРБА НА ХОРАТА

5

Сахар

преди 1 година

Брокерите много обичат да вземат комисион и двете страни, но чий интерес защитават?Да не говорим, че съществуват основно, защото са налазили сайтовете за продажба на имоти.

4

Ежко

преди 1 година

Адвокатите искали задължително да участват и те.....Толкова ли останаха гладни?Изобщо група адвокати решили да искат нещо което ги облагодетелства?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Само една полза има от тези брокери - ако са наистина от солидна фирма, те проверяват за тежести обявения за продан имот, знаят как да направят това. И договорът между продавач и купувач го съставя техен опитен адвокат. Но човек може и сам да си намери адвокат, стига да не попадне на некадърник. Опитният авдокат също знае къде и как да провери за тежести. Не знам как определя хонорара си такъв адвокат, и това е от значение.

2

Анонимен

преди 1 година

До Асан - Кой та бий, питаш ти? Пускаш обява, че продаваш или купуваш имот. Но тези обяви ги четат и брокерите. Преди време не повярвах на ушите си, когато продавах недвижим имот. Обажда ми се някаква брокерка да ми каже, че ми е намерила купувач. Аз казвам, че нямам нает брокер, а тя ми отвръща да прегледам сайтовете, поне десетина фирми за недвижими имоти били обявили моя имот за продан. Информация, че продавам нещо, са получили от моята обява. С две думи, дявол на магаре.

1

Анонимен

преди 1 година

Искат по 5% комисиона и от продавача, и от купувача. И тъй като брокерът на продавача и брокерът на купувача са от една и съща фирма за недвижими имоти, фирмата взима ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА. Самите брокери получават една малка част от тези пари, другото го папва собственикът на фирмата, който не си е мръднал и пръста да направи нещо по сделката.