11

Нищо НЕ СА

преди 1 година

Вижда по улиците ГОЛЕМИ билбордове на кандидат престъпниците.

10

баба мара

преди 1 година

защо да дават пари за нема нищо парапета и грешния ъгъл са страхотна рекламатакива със свещ да ги търсиш които ходи по избори да мисли и да не вършиглу-пос-ти

9

цели 112 милиона

преди 1 година

"спестиха" партиите за тия избори.

8

Един Българин

преди 1 година

Копейкин има рубли в изобилие, ГЕРБ пълни чекмеджета от реденето на жълти павета, ремонта на НДК, трамвай 5 и какво ли не как няма да ги има навсякъде? Не че имат шанс сред образованите хора, но те не се и целят в тях. Трябва да се забрани на хората с образование под средно да гласуват - само мафията могат да върнат на власт.

7

Кажете си го направо

преди 1 година

Крадът, като за последно.

6

мак

преди 1 година

Само герб не пести, всеки ден по нещо за него или вожда. днеска.бг имат опит в отразяването им.

5

Анонимен

преди 1 година

Е, за ПП-то не очаквам да нямат реклами. Те само на това са научени - да работят с гугъл, да правят презентациии и реклами и да си въобразяват, че голяма работа са свършили. Ама така ги учат младите сега, че е по-важно как ще се представиш, отколкото какво реално правиш.

4

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ли? Досега една реклама на ГЕРБ не съм видял. За какво са им реклами като директно отиват махалата и си купуват гласове. Най много реклами ми излизат на ПП. Тия са навсякъде. Който и сайт, фейсбук, ютюб.... да отворя насреща ми излиза Кирчо или Асенчо. Възраждане нямат реклами но Костя обикаля по всички студия да защитава Русия а това със сигурност струва доста пари.

3

Анонимен

преди 1 година

Защото знаят, че вече са станали досадни и ако продължават да се натрапват, хората още повече ще ги намразят и може да се активират да гласуват против тях например като гласуват за някоя малка неизбираема партия.

2

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ пуснаха две реклами вчера в най-гледаното време по НОВА по време на като две капки вода, това ако е пестене явно Нексо и подобни яко подпират както и олигарси бегълци от правосъдието.

1

Да си го кажеме

преди 1 година

МВР И ДАНС ПРАВЯТ ИЗБОРИТЕ НЕ ВИЕ РОБИИИИ!