62

Анонимен

преди 1 година

Или Никито Митов или Кокалът трябва да поеме Националния отбор !!! Стига с тия чужди треньори. Тука си трябва нашенец, който им познава манталитета на нашите футболисти.

61

Анко

преди 1 година

На софрата,масата,кревата сме класирани отдавна!

60

Ц

преди 1 година

Чипът ни е сбъркан, не проблем само футбола. Не ставаме за нищо. Семейство - Училище - Държава- Чалгалистан- брутална работа

59

Анонимен

преди 1 година

Литва - България 3-0 и България - Сърбия 0-4

58

Чорбаръ

преди 1 година

Имаме как да нямаме тройка на полувремето

57

КаскетЯ

преди 1 година

Чалга певачките имат по големи шансове, от тези куци коне ако играят!

56

Deep Zone

преди 1 година

До тоя под мен, ти гледал ли си мач на нашите изобщо? Те не могат да спрат топката, камо ли да тръгнат с нея.. Плачевни са, не може и дума да става да сравняваш златното поколение с тези.."играяи". Единствено Груев ми хареса с Черна Гора, но и той някой път бърка паса или прекалено много я държи. Днес няма да държи нищо, унгарците ще направят едно 70% владение. Само невероятен късмет (който се случва на 10 мача веднъж) и велик наш вратар може да ни спасят довечера.

55

Анонимен

преди 1 година

Толкова са слаби и бездарни ,че ме е срам да ги гледам.----------------------------------------------------Ти не си и ги гледал, а за футбол знаеш колкото да кажеш - "Какви играчи имахме 1994, сега са слаби и бездарни, за нищо не стават" . Всичките такива "разбирачи" по-добре нищо не казвайте, спестявайте ни "мнението си"

54

Анонимен

преди 1 година

Ако Кръстаич пак пусне детската градина със среден ръст около 1,70 - никакви шансове. Не може само с младоци, трябва поне 3-4 по-опитни, но ние от едната крайност отиваме в другата

53

АНГЕЛ

преди 1 година

Толкова са слаби и бездарни ,че ме е срам да ги гледам.

52

Mersi

преди 1 година

Не зная защо въобще си губя времето с тази статия!?Просто всичко е ясно, защо въобще намират време да пишат за нещо, което го няма в България!

51

Анонимен

преди 1 година

За да има школи трябва да има критерии.От 89 г е царството на моя човек.За да има школи с критерии и да излизат най- добрите трябва системата да е конфуцианска.А ние сме приватизирали всичко в държавата и на мястото на можещите сме сложили клиентели на богаташите.

50

Анонимен

преди 1 година

Какви школи, тук е олигархия.Играят само синовете и дъщерите на тоя или оня.Другите им викат ***, неграмотници и тн.Като имаш пари си цар иначе си лузър.Това е днес света.

49

Боби Перуката

преди 1 година

Срещу Унгария 9:0 през 1947 за унгарците. Всяка загуба днес с по-малък пасив ще се счита за успех и ще го полеем подобаващо из нощната Будапеща. Масите, чашите и сервитьорки: треперете! Идваме.

48

Нострадамус

преди 1 година

Понеже виждам в бъдещето, очаквайте довечера: ''Момчетата се стараха, но нямахме късмет при изпълнението на головите положения''. 2-0 за Унгария.

47

Анонимен

преди 1 година

В края на кампанията максимум 3 точки и вкарани 2-3 гола.Чакаме наркомана да излезе и каже"ама да не играя аз на терена",също и пиандуци "нормално представяне с оглед на младия състав".Абе Перуци другите отбори да не играят с по различни футболисти.Ако са стари ще кажеш ми не ставаме възрастни са вече.Гонзьо нещо да каже-нали директор.

46

gg

преди 1 година

шансове - твърдо нье :) !!докато не се върнат школите(целенасочено унищожени),докато не почнат да излизат кадри от тях и докато върпосните кадри не излязат навън да поиграят в големи или по средно големи отбори... Бг няма да има боеспособен отбор за каквото и да първенство.

45

Анонимен

преди 1 година

Шансовете ни са само и единствено теоретични. Всеки гледа на нас, като на сигурни 3 точки, който не ги вземе изостава. Това е реалността, другото е излишна демагогия. Имаме един единствен грач от големите първенства и той играе в средняка Вердер, всичко друго е за домашна консумация. Унгарците имат повече качество, ще са домакини, ясно е, какво следва.

44

Хм,

преди 1 година

били сме имали своите шансове!? При тези грешни отигравания, феноменална липса на идея за ефективно атакуващ футбол, некоординирана защита, лоша кондиционна подготовка, лоша лична и екипна дисциплина да, имаме шанс ако унгарците излязат с половината си отбор!

43

Анонимен

преди 1 година

От кога мачовете на Националите се излъчват по частни тв ?!?Само за това Михайлов ,трябва да се раКара !*** !