121

Анонимен

преди 1 година

На уркопитеците им бавнее някакси загубата на територията.... Бързате ли за някъде бе ***?!?

120

Анонимен

преди 1 година

Пак ли побеждават тези ***?!? То победи то чудо.....

119

Тихомир

преди 1 година

Само лъжи слушаам- за Украйна. Бахмуд ще падне до няколко дена.Никакви шансове за Украйна.

118

ФАЛШИВИ НОВИНИ?

преди 1 година

Значи някой казал нещо в полза на Украйна на бойното поле, ама никой не може да потвърди тази информация и няма нищо конкретно... "Врага" бил изтласкан на "значително зазстояние". Изглежда като няма "добри новини" за Украйна и фалшивите вършат работа. НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКВО Е РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ФРОНТА.

117

А Зеленски не се ли

преди 1 година

снима там в калта и окопите вече?

116

Анонимен

преди 1 година

Ако калните пътища между двата пътя от Часов Яр са "Пътя на живота", да, укрите още го държат. Но е под прицела на руската артилерия и авиация. Руснаците си следват плана, независимо от язвителните забележки от"прогресивните сили" и натиска на вътрешните ястреби. С малки части, предимно от наемници и милиции търпеливо утилизират украинската армия. А армията на РФ и съвременната им бойна техника стоят непокътнати за жалост на евроатлантиците. Аржентинците и те нещо се преориентират към Китай.

115

Анонимен

преди 1 година

Вярва ли ви някой?

114

Анонимен

преди 1 година

до 546 ; - Същите колумбийски витамини ли кусаш , като кумирът ти 3еленски или по-сериозни ?! "За няколко долара повече !" и си "*** без граници " ...

113

546

преди 1 година

До Ще се извинявашИзвинение искал.... Бахмут е крайъгълен камък. Руснаците са изправени пред превъзхождащ ги в численост и технология противник. Факт е че напреднаха толкова в Бахмут, който е проектиран да спре руската офанзива, показва че украинците може ида не издържат и дава надежда на руснаците. Предполагам нещата ще се решат с идващата офанзива по избори. Животът си върви и никой за нищо няма да ти извинява, хората се стрелят, ходи и ти да пуцаш.

112

Анонимен

преди 1 година

ама в Телеграм пише друго - разбирай обратното на кого да верваме ?

111

Анонимен

преди 1 година

Ама нали миналата събота тука шушляците се радваха, че безаналоговите са вече на 800м от кметството по геолокация? Къде сега? Кажете да знаем как се движат нещата?

110

Анонимен

преди 1 година

рус00р0бите у нас нямат край

109

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Анонимен---московците 7 пъти превзеха Артьомовск, но виж Бахмут - нито веднъж

108

Мерзавец

преди 1 година

Фактът, че още превземат Бахмут, означава само едно. (За домашно на русофилистическата младеж). Знае се, че Бахмут не е превзет, следователно - краят остава за вас.

107

Анонимен

преди 1 година

Е как така? Досега руснаците заявиха поне 7 пъти, че са превзели Бахмут.

106

УЕФА Слава

преди 1 година

Войната си е война но Европейското по футбол е с пари. 20 мин преди края на срещата Англия - Украина 2:0, Слава на Краля, Слава на Англия. Фюфютерсите изфюфютасаха с бузки в унитаците. Малии. Ква рима!!!

105

Жиката

преди 1 година

Продължават да тласкат с голи дупета по ...*** многооо убаво тласкат

104

Прогноза

преди 1 година

1.войната ще продължи 10г. или до смъртта на путин.2.след войната в русия ще настъпи Демографска,Икономическа и Социална катастрофа. За да не избухне революция в русия, запада ще и даде малко въздух.3. В мозъците на руснаците ще остане чувството, че те са победители, запада е загинал,но предателите на Русия са ги прецакали. С една дума ...нищо не може да излекува болния руснак от илюзиите му,освен груз 200.4. Руското влияние по света и в България ще намалее значително.

103

Само да питам

преди 1 година

Абе все още ли продължителността на живота на новобранките в бахмут е 4 часа или вече е по-малко?

102

r3v0lv3r

преди 1 година

До Бандерата ми говори руснаците така говориха и за Херсон и после се прегрупираха успешно.