37

Анонимен

преди 1 година

Кварталните плод зеленчук още ги има. Амбалажната хартия е рециклирана такава и е екологична. Нали си умен и красив зелен, защо постоянно се напъваш на неекологичен наелон и целофан, всяка краставица вакуумирана и прочее? Няма кой да ти тегли един здрав бой. Веригите са франчайзи и ги управлява "вмирисания балканец" поне да го знаеше това. Много се изгейчихте такива и само пердах ви оправя.

36

Анонимен

преди 1 година

По лошото е че съдебната система не работи. Велчев, отдавна трябваше да си в затвора.

35

ДО БЪЛГАРИН

преди 1 година

До БългаринДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ МИРИЗЛИВИТЕ БАКАЛНИЦИ, ВОНЕЩИТЕ ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУК, ТОВА ЛИ ПРЕДЛАГАШ? С ПО 10-12 СТОКИ, ЗАВИТИ В АМБАЛАЖНА ХАРТИЯ? ВЕРИГИТЕ СА НАЙ-ДОБРОТО КОЕТО Е ИМАЛА БЪЛГАРИЯ, АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ ЗНАЧИ СИ В НЯКОЯ ПАЛАНКА, КЪДЕТО ОЩЕ ГИ НЯМА.

34

голям майтап си

преди 1 година

До Българин..................... Кои по- точно са "българските" продукти и какво произвеждаме, че нещо не се сещам?

33

Бай Ставри :

преди 1 година

"Падам си по брюнетки! Миленка Велчева ми е слабост... Чакам те,сладОранО!"

32

Българин

преди 1 година

Има само едно лекарство.Да не се купува и да не се посещават големите търговски вериги.Да се наблегне на българските прдукти основно ,като държавата гарантира спазването на БДС.Последното е трудно в корумпирана държава, но е постижимо с тотално уволнение и затвор на всички които си затварят очите за нередности.

31

КОНСУМАЦИЯ

преди 1 година

Слави, Бойко, Костадин, и партиите им, са против увеличение на доходите, няма да увеличат заплатите - ни пенсиите.. Но ще нахранят бизнес класата. Потреблението от работници било престъпление, правило инфлацията!!??? казват те! НЕОЛИБЕРАЛИ СА!!! България - 125 МИЛИАРДА ИМА В БАНКИТЕ БИЗНЕС КЛАСАТА, ТРУДЕЩИТЕ СЕ ИМАТ 2-МИЛИАРДА ЛЕВА. 60 ПЪТИ РАЗЛИКА. Маркс цитира Гладстон - финансов министър на Британската империя, който казва, че само имуществото на имотните класи се увеличава.

30

Ръб!

преди 1 година

Хубаво, беше при Бибитко. Навириш ли нос и ти затриват бизнеса. Те на Божков бизнеса затриха.

29

Анонимен

преди 1 година

Като запалим два, три магазина и ще се кротнат...

28

ОСТАВКА

преди 1 година

Не било пазарна икономика да се прави таван на цените. А пазарна икономика ли е подпомагане на бизнеса заради КОВИД ? Пазарна икономика ли е компенсация за тока за бизнеса ?

27

Анонимен

преди 1 година

През 1989год. когато дойде демокрацията говореха че големи супермаркети няма да има и че те са соц.отживелица.Че всеки ще си отвори магазинче и ще дойде щастието и богатството.Ха-ха.

26

Анонимен

преди 1 година

При ненормална инфлация трябват мерки, не може да се стои със скръстени ръце защото хората изнемогват. Искам да видя печалбите и разходите на тези търговци които не искат таван.

25

питащ

преди 1 година

Някой зададе ли въпроса,защо М.Вьорнер така пламенно защити мутрата,след неговия арест?Така да е скачал в защита на други европартийни лидери?Не!Защото всички са курумпирани.Просто цената е различна.Нито вяорненци,нито багдадски крадци искам да виждам.Пак гласувайте за банкянските разбойници,за да продължат да ви крадат.

24

Анонимен

преди 1 година

Ама хотелчето на Златни пясъци на брат ти работи

23

Анонимен

преди 1 година

Милен Велчев да попрочете как правителствата на цар Борис III са се справяли със спекулата през 1941-43 г. Полицейските органи се разтичали и установявали кои са спекулантите по места. Съдиите и НС написали за какъв обем на спекулата колко години затвор се полага. Арестували спекулантите, осъждали ги на по няколко години затвор и ги изпращали в балкана да правят пътища. Но тогава политиците и депутатите били заможни хора, не крадяли като сега. А офицерите от МВР не помагали на престъпниците.

22

Анонимен

преди 1 година

Ей, хора! Усетихте ли как вместо 3.00 ч. стана 4.00 ч.? Забравих, че трябва да местим стрелките. Хайде да спим, че изведнъж стана утре призори.

21

Анонимен

преди 1 година

До Урсула - Лельо Урси, страх ме е, че ще вдигнат заплатите така, че да се получи катастрофална инфлация. България помни периода 1989-1997 г.

20

Анонимен

преди 1 година

Таван на цените означава изчезване на стоките и купонна система, но това невежия русофил няма как да разбере.

19

Царя от БКП ?

преди 1 година

Има тайна версия че оранжевият вожд на БЗНС Александър Стамболийски още като много млад е бил вербуван за тайно ченге от Фердинанд Сакскобургготски които дори финансира образованието му в Германия а като катострофирал България го назначава за тайния полицейски спасител преди да си тръгне.... Александър Стамболийски управлява с девиза:"Сакскобургготите над всичко а за политиците от всички партии включително БКП -СОПАДЖИЙСКИ пердах и пак пердах"......Под НАТИСК Борис Трети няма как да го спаси

18

Анонимен

преди 1 година

Огромно нахалство! Български политици да се стравняват с унгарски политици! Някой ходил ли е през последните шест месеца в Унгария? Няма да пиша! Идете вижте и тогава пишете!