7

Анонимен

преди 1 година

Всички съседи почнаха да се гаврят с нас, нормално като гледат какви българофоби управляват осените години, скоро и територии ще почнат да късат

6

шмatka

преди 1 година

Каква е таз държава след като не може да защити хората си?!? Поредното доказателство че ни управляват жалки случайници и нищожжества!

5

Анонимен

преди 1 година

Освободили са ги, но са им взели кораба... и трябва да платят 100 000лв... Хайде ***, нали сте много ербап. Защо не скачате на Румъния или можете само да се зъбите на РСМ??

4

Анонимен

преди 1 година

В ход е акция по сепаративни преговори чрез държави от ЕС с Китай зад гърба на Русия. Играта е плоска, а Китай се стреми или поне има реална възможност да стане световен лидер.Азиатците са много умни и хитри хора и няма да се оставят да бъдат въвлечени в такава игра.ЕС е голяма икономическа сила, но не и военна такава.НАТО е военен пакт, но 50% от войските му са американски.САЩ на два фронта - как я оценявате тази въможност?Вижда се,че ЕС има ограничен военен резерв. Не избързаха ли с ходовете?

3

Анонимен

преди 1 година

Тук стои остро въпросът в една чрез изнудване натресена от САЩ и ЕС на Русия война, ако тя прерасне в ядрена война дали ще го има и Запад. Президент Байдън тръгна с рогата напред, ЕС се съюзи с него, но отсреща си имат Русия,която притисната до стената не е ясно какво ще се направи. Китай е ядрена сила и Байдън сгреши като го заплашва да последва участта на Русия. Война на два фронта да не се окаже непосилна за САЩ? Китай няма да се остави да бъде измамен от САЩ+ЕС да бъде следващата плячка

2

Путинг Фен

преди 1 година

Господин Путин: "След като денацифицираме Украйна, започва веднага процеса на Деджендъризиране на цяла Европа"

1

Анонимен

преди 1 година

Тия па ся и румънските "нацисти" ли са ги хванали и ги държат в плен. Свиркайте на леля Путин да дойде да Асфабаждава