36

Батман

преди 1 година

Напълно съм съгласен с коментатора за това че не се знае дали ще остане нещо от Европейските мешерета..съюзници.. няма да има европа финиш фенито.. още 2 години и давам.. Жалко ама сладко.. аз ще си карам колкото искам кола с вътрешно горене ама външно *** и миризмата пак да си оди по съюзници те в европа.

35

Анонимен

преди 1 година

Германските коли няма как да ги спрат от производство. Остават си колите с ДВГ - само горивото ще е модифицирано. До след 10 години не се знае какво ще е положението, може и изцяло да отпадне тоя договор, така че не го мислете.

34

Анонимен

преди 1 година

Пак не разбрах ще спират ли дизела

33

Анонимен

преди 1 година

То не е ясно ще има ли ЕС до тогава, тия решения взимат....

32

Край

преди 1 година

Мнозина реват че без ДВГ коли хората няма да могат да се возят много. Нямало да има коли за всички и щели да са скъпи и ... ААААА вдянахте. Точно това се цели. Кой ви каза че 8млрд човечета ще имат по една кола и ще джиткат по света с нея. Ще джитка богатия. Бедния с очилата за виртуална реалност ще ходи на море и на екскурзия без да излиза от панелката в Надежда.

31

Shark

преди 1 година

Ще разберете, че ДВГ няма скоро да бъдат заменени. Просто защото няма с какво, поне засега. Електричките не са вариант и германзците го разбраха. Продажбата им там е спаднала в пъти, особено след като беше спряна държавната помощт за тяхното закупуване.

30

Анонимен

преди 1 година

Честито на печелившите! Нов бизнес за милиарди с разработка на ситетични горива ще се появи на бял свят.

29

Силиций

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 Свети Алкоджани с Бог Спирт (Спирит) ;) Демоните имат най голям достъп до пияния човек. Сещай се.

28

Космонавт

преди 1 година

AI ще размаже всички вредители, замърсители на природата, тормозители на животтни и безмислени плюскачи на помощи. Имате още малко време, докато Русия и САЩ уточнят кой ще експоатира подземните заводи с универсалните матрици в Мариупол, Соледар и Бахмут. Свиквайте, че няма да имате автомобили, но ако случайно се преборите за тази привилегия, те няма да бъдат ваши а на производителя и ще ги полвате най много 5 години. Оптимокрацията ще донесе справедливост чрез принудителен труд за търтеите :))

27

Анонимен

преди 1 година

До Веселин- А кой даваше нефта и газа на германците,за да произвеждат тези отпадъци. Айде да не се правим на отрепани

26

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Истина,истина Ви казвам съвсем скоро Руснаците ще бъдат обявени,декларирани и доказани като Богове.Защото тези Свети хора никога не са използували Девствените Руски Ресурси на Майка Природа,за да препълват Нашият Свят...Нашата Майка Природа с милярди тенекиени безжизнени автомобили.Германците ще ядат тенекия скоро! И не само те!!!САЩ също! Кой ще им чисти от.па.дъците?Да живее Русия,убийци на Природата ! Да живее Руско-Българската Държава Природна Величествена !

25

Анонимен

преди 1 година

За производството на синтетичен керосин за самолетите излитащи от летището на Амстердам е нужна електроенергията на 13 атомни централи като Козлодуй.

24

Анонимен

преди 1 година

За производството на керосин за самолетите излитащи от летището на Амстердам е нужна електроенергията на 13 атомни централи като Козлодуй.

23

Анонимен

преди 1 година

Сега ще има още по-голяма сеч на Амазония. Защото ЕС са про'с'таци!

22

Анонимен

преди 1 година

Мразя ЕС и Нато .

21

ем немат ток

преди 1 година

ем нема бензин. и какво сега? ни електички, ни бензинки ще могат да карат

20

Анонимен

преди 1 година

За нова кола вече се чака до 2 години, освен ако не вземеш базов модел без никакви екстри, повечето производители дори премахват много екстри за да могат изобщо да доставят.

19

Анонимен

преди 1 година

Германската икономика се свива. Скоро няма да могат да произвеждат коли, не е конкурентоспособна, а и нямат вече материали за производство на коли.

18

Анонимен

преди 1 година

2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

17

Ха-ха

преди 1 година

До АнонимеН Злото е в тебе, щом сипеш тези врели-некипели. А, се поограмоти малко по химия на горивата и тогава да плещиш своите глупости. Айде, холан!