15

Анонимен

преди 1 година

Не стига, че по детските градини този проблем със скарлатината се неглижира, някои родители дори не уведомяват, че детето им е болно или пък изобщо не го тестват, защото сакън да не излезе положително и да трябва да дадат антибиотик, ами и като му дойде на човек до главата, да няма как да купи предписания антибиотик за детето и да започне незабавно лечение. Абсурд след абсурд, иначе за бай ***, който се коли по улиците, има място навсякъде и го лекуват чинно, а ние да се спасяваме както можем

14

Анонимен

преди 1 година

Кристина много точно го каза. Не лекуват скарлатината, а само удължават периода й. Скарлатината е бактерия, която не минава с чайче. Тя не е вирус. Бактерията се убива. Т.е. лечението е антибиотици. За това и срещу скарлатина няма имунитет, защото е бактерия. Ако не започнете да лекувате децата си ще подпалите страната. Т.е. ще измират старци, за съжаление обаче и малки бебета, защото за това имунитет няма. Може да придобиеш частичен някакъв, но е нищожен. Мислете бе хора!

13

Анонимен

преди 1 година

Скарлатина се лекува САМО с антибиотици! Ама ходи го разправяй на някой. Това става като напълните главите на майките с глупости против медицината, то не е захар и подскоци против Скарлатина, то не е антиваксиниране срещу всичко, а после България пламнала. Скарлатина се лекува с антибиотици! Иначе мъчите децата, а те ръсят заразата на всякъде. Хубавото е че ще уморят с тая Скарлатина дъртите кокундзели!

12

кристина

преди 1 година

е как така, нали платихме неустойка от милярд и двеста на пфайзер, защо пак забраниха антибиотиците и другите стари лекарства, които преди лекуваха успешно хората.. в тоя евро'ейски съюз сме като в дълъг кошмарен черен сън .. и падане от високо

11

Анонимен

преди 1 година

До 4 АнонименЕми тия американски военни биолаборатории в европа бачкат нон стоп. Трябва да оправдаят парите

10

Някой

преди 1 година

Нека здравния министър да каже къде са антибиотичните хапчета Зинат след като лекар ги преписва,а те в три града по аптеките липсват!

9

Анонимен

преди 1 година

Толкова сме попаднали, че не е истина просто.. Като се има предвид, че най-често малките деца се разболяват от скарлатина, за мен е направо престъпно да има недостиг на лекарства, нужни за лечението им!

8

Не липсват

преди 1 година

Даже 250 милиона годишно за ваксини за ковид имаме та за скарлатина ли? Аз не вярвам.

7

Анонимен

преди 1 година

До 6 Как така ЕС са забранили антибиотиците, хората да умират ли заради такива глупави забрани.

6

Анонимен

преди 1 година

ЕС забрани антибиотиците.

5

Кирил Петков

преди 1 година

Искахте промяна и тя вече е факт! При лошите ГЕРБ имаше лекарства и цените три пъти по-ниски цени на всичко, но сега имате бленуваната ПРОМЯНА. Продължаваме.

4

Анонимен

преди 1 година

Какво става?, скарлатина, туберкулоза, все болести от далечното минало, се завръщат с гръм и трясък и то така изведнъж, е как така.

3

Анонимен

преди 1 година

Тая пък от коя партия е?

2

Хах

преди 1 година

Ами кви лекарства търсите бре, то държава вече няма, те лекарства искат! Пък и като се пълни страната със всякаква знайна и незнайна световна напаст....еми няма как резултата да е друг! И скарлатина, и сифилис и прочие още инфекции ще ни споходят. Сякаш ни бяха малко нашите си индианци, та още.

1

Анонимен

преди 1 година

Ако липсват лекарства ги блъскайте със старите ковид ваксини, щото е грехота да се хвърлят хахахахахахахаххаха