157

Анонимен

преди 1 година

А тия дето протестират пред президенството що не идАт и пред посолството на кравария да го направят. Това са продажници.

156

Курника

преди 1 година

Всичките са за Белене....

155

Малко за политика

преди 1 година

Както изглежда, и в следващото НС първата работа на депутатите ще бъде да гласуват за изпращане на оръжие на Украйна. А всичко друго остава на заден план. Веднага щом положат клетва че ще служат на интересите на българският народ, забравят за нея и започват да служат на чужди интереси.

154

Радев каза

преди 1 година

"Да даваме оръжия за Украйна означава да гасим пожара с бензин".

153

Война можеше да няма

преди 1 година

До Анонимен 159: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

152

Анонимен

преди 1 година

По-хубаво става отколкото си мислех: жълтопаветната *** е все по- креслива и агресивна, но и по-малобройна, дразнеща, грозна и уродлива. Скоро ще яде дървото и сопата...

151

Зозо

преди 1 година

Рундю - руснака е пътник. Импийчмънта му е сигурен 100%

150

малко и малки сте

преди 1 година

Абе жълтопаветна cгaн, колкото и да вдигате "юмручета", с колкото и повече пръсчета да натискане клавиатурата и да скачате по улиците... абе малки сте, малко сте... не можете да му се качнете нито на юмрука, нито на рейтинга... НАРОДА НЕГО ПРЕЗИДЕНТА ОБИЧА И ТАЧИ!!! Над 70% му е одобрението от народа, само разликата от следващия в класацията е над 30%...

149

Анонимен

преди 1 година

Кой започна войната???Русия!!!!!Но вие с промитите мозъци все Америка обвинявате!Свикнали да козируват на братушкитеНикакви българи не сте!

148

Анонимен

преди 1 година

Ей тия всичките протестиращи ястреби да се натоварят на един Тир и да се изпратят като военна помощ за Украйна.....да се изпратят да воюват....смелчагите....все за война мислят

147

Анонимен

преди 1 година

Замаскиран руснак е той!Никакъв българин!!!Диктатор!

146

Анонимен

преди 1 година

Слуги на дядо Джо и на някои европейски ***,защо *** ядете българския хляб? Народа е избрал президента на Р.България,79% от хората стоят зад него.Вие сте истривалки на чержета пред чужди врати.Гошо,Пешо,тези екземпляри които ви манипулерат,са известни на българското общество.Предатели сте на българското и такива ще ви ударят капаците.

145

Анонимен

преди 1 година

Русофилите, защо не се записвате в батльоните "Вагнер" да ходите да се биете за истинската ви матушка?? Май само сте силни в коментарите. Спомням си, че един питаше как можел да се запише... така и не чухме и видяхме нито един рашистки смелчага от Бан-тустан да ходи да се бие рамо до рамо с руССките си братя! Но български батальони на страната на Украйна има.

144

Анонимен

преди 1 година

Страхът от президентска държава кво ли не прави !!!

143

Анонимен

преди 1 година

Страхът от президентска държава кво ли не прави !!!

142

Някой си

преди 1 година

Всички грачещи да дадем военна помощ са онези, които утре в случай, че трябва да се защитава Родината, ще избягат и ще се пишат бежанци както храбрите украинци.

141

НПО-протест

преди 1 година

Поредният организиран протест от НПО-тата (Неправителствените организации) в България.

140

Анонимен

преди 1 година

Изкарайте наглия пингвин от там!! Ако трябва и с краквта напред .

139

R.A.T.M

преди 1 година

Фашисти,сър. Колкото и дървета да хвърлиш в огъня, той по-малък няма да стане. Украйна е бита карта явно за 8 г подготовка, толкова могат изгубиха територия по-голяма от България. Сега искат и да им заразят земята и те на това са готови, а свети Петър вече прие над 200000 укропитека, които се биха за идеалите на олигарсите си. Да се бяха отнасяли към съгражданите си с уважение нямаше и да има СВО, но с фашисти в управлението идва дядо Иван и бой до последния пречупен кръст

138

Паню Баирски

преди 1 година

Този така наречен президент е най - големият позор за България!